27.7.15

ERÄJORTSUT

idrosanmökki (5 of 27)
rosanmökki (6 of 27)
rosanmökki (7 of 27)
rosanmökki (8 of 27)
rosanmökki (4 of 27)
rosanmökki (2 of 27)
rosanmökki (3 of 27)
rosanmökki (1 of 27)
rosanmökki (9 of 27)
rosanmökki (10 of 27)
rosanmökki (11 of 27)
rosanmökki (12 of 27)
rosanmökki (13 of 27)
rosanmökki (14 of 27)
rosanmökki (15 of 27)
rosanmökki (16 of 27)
rosanmökki (17 of 27)
rosanmökki (18 of 27)
rosanmökki (25 of 27)
rosanmökki (22 of 27)
rosanmökki (19 of 27)
rosanmökki (20 of 27)
rosanmökki (24 of 27)
rosanmökki (21 of 27)
rosanmökki (23 of 27)
rosanmökki (27 of 27)
rosanmökki (26 of 27)

Kolme kaupunkilaista teinityttöä Rosan mökillä kaksi yötä ilman sähköä, lämpöä, valoa, nettiä, juoksevaa vettä. Jääkaappinkin toimi for god's sake kaasulla. Niin ja saareen piti soutaakkin. Eihän se oikeasti ollut vaikeaa, vaikka meille naurettiinkin ennen reissua. Hyvin pärjättiin ja oli jopa ihanaa olla ilman kännykkää (akun säästön ja kentän puuttumisen takia) ja keskittyä hetkeen. Käytiin myös moikkaamassa Rosan kaveria Tainaa heidän pikku "maatilallaan" jossa bongailtiin äkäisiä sonneja ja oman maan kevätsipuleita. Saatiinkin Tainalta mukaan ihana pussillinen salaattiaineita omasta maasta; pinaateista tomaatteihin! 

15.7.15

VINKKEJÄ NIZZAAN?

nizzacollage
kuvat: pinterest

Ihanaa, tätä oon kaivannutkin. Kunnon rantalomaa! Varattiin poikaystävän kanssa matka Nizzaan elokuulle. En ole ikinä käynyt Ranskassa ja siks oonkin todella innoissani tästä matkasta. Nizza on kuitenkin mulle todella tuntematon paikka, joten jos tulee mieleen jotain vinkkejä niin kuulisin niitä mielelläni! Kaupaunki näyttää kauniilta ja samoin tuo turkoosi ihana ranta. Olen kyllä kuullut, että kivisellä rannalla on kipeää makoilla, joten onneksi hotellista löytyy oma uima-allaskin ;D

12.7.15

#REKORDERLIGKESÄ

rekorderlig-14
rekorderlig-16
rekorderlig-9
rekorderlig-8
rekorderlig-7
rekorderlig-4
rekorderlig-3
rekorderlig-2
rekorderlig
rekorderlig-6
rekorderlig-10
rekorderlig-11
rekorderlig-12
rekorderlig-17
rekorderlig-13
idrekorderlig-5

Moikka taas! Pääsin mukaan Indiedaysin ja Rekorderligin yhteistyökampanjaan, jonka myötä sain viettää ihanan perjantai-illan ystävieni kanssa Vanhalla Summer Heatissa, Rekorderligin Magical Moments VIP loungessa! Rekorderligin instaan pääsette tästä(klick!). Mulle Rekorderligin siiderit oli ennen tätä iltaa hieman tuntemattomampia, mutta olen onnellinen että pääsin niitä maistamaan. Mansikka-lime siideri oli ihanan kesäinen ja mansikkainen (ylläri!). Lime toi vähän raikkautta juomaan ja kevensi makeutta. Rekorderligin mansikka-lime olis just sellainen siideri, jota olisi ihana juoda terassilla esim. kreikkalaisen salaatin rinnalla! 

En ollut myöskään ikinä ennen ollut Summer Heatissa, joten näitä "ekoja" tuli illan aikana vähän enemmänkin! Vanhalla oli kyllä upeat puitteet ja esimerkiksi terassilta oli ihanat näkymät Stokkalle päin. Jostain syystä väkeä oli kuulemma normaalia vähemmän, mutta eihän se meidän menoa haitannut. Vietettiin paljon aikaa Rekorderligin VIP loungen ylimukavilla sohvilla ja juteltiin vähän kaikesta. Illan edetessä musan volyymit kuitenkin kohosivat ja siirryttiin tanssilattialle pitämään hauskaa. Sveitsin voimistelijajoukkue oli ilmaantunut punaiset onepiecet päällä klubille ja sveitsiläisethän pitivät meille kunnon shown hullunkurisilla dancemoveilla! Tämä ilta kyllä varmasti painui kesäni maagisimpien hetkieni listalle ja muistelen sitä varmasti vielä syksyn sateisinakin päivinä hymyssäsuin!

Olisi ihana kuulla millaisia maagisia hetkiä teidän tähänastiseen kesään on kuulunut! 

ps. Uuden alkoholilain vuoksi en voi julkaista alkoholiin liittyviä kommentteja! :)

pps. Miikasta ja Julpesta ei löytynyt ainuttakaan hyvää kuvaa.. pojat pls, ens kerralla hymyjä!

7.7.15

MUSTA TULI YRITTÄJÄ!

Näyttökuva 2015-07-07 kello 20.52.13

Näyttökuva 2015-07-07 kello 20.54.24

Noniin, nyt siis paljastamaan niitä salaisuuksia! Pistin tuossa kesäkuussa firman pystyyn (joka osittain selittää blogin hiljaisuuden). Ajatuksena oli siis tehdä rakkaasta harrastuksesta, valokuvauksesta, pienimuotoinen sivuduuni. En saanut tänä vuonna kesätöitä, joten ajattelin kerätä työkokemusta vähän eri tavalla. Oman yrityksen perustaminen näyttää nimittäin kuulemma erittäin hyvältä CV:ssä. 

Idea valokuvausfirman perustamiseen lähti siitä, että omista yo-juhlista ei jäänyt yhtäkään digitaalista kuvaa minulle, sillä emme äidin kanssa yksinkertaisesti kerenneet kuvaamaan. Niimpä haluaisinkin tarjota esimerkiksi rippijuhliin tapahtumakuvausta niiden perinteisten kiitoskorttikuvien lisäksi! Olen itseoppinut valokuvaaja, eikä minun onneksi vielä toistaiseksi tarvitse elättää itseäni, joten pystyn pitämään valokuvauskeikkojeni hinnat kilpailijoitani paljon alhaisempina! Teen myös monen muunlaista valokuvausta mielelläni, esim. yritysten pikkujoulu-kuvauksia, hääkuvauksia, bilekuvausta sekä urheilukuvausta! Olikin ilo huomata miten facebook-sivun perustamisen jälkeen työkeikkoja tulikin suuri määrä, ihan urheilukuvauksesta yo-kuvauksiin. 

Ajattelinkin vielä täällä blogin puolella huudella, että mikäli sinulla on tänä kesänä esimerkiksi rippijuhlat tai IB:n valmistujaiset, häät tai vaikkapa kaverin polttarit, käyppä kurkistamassa nettisivujani. Etusivulla on monia ottamiani kuvia esittelyssä. Jos kuvaustyyli viehättää, ota yhteyttä niin sovitaan molemmille osapuolille sopiva hinta! ;)

Olisi ihanaa jos kävisitte kurkkaamassa nettisivut osoitteesta www.oonalinna.com ja tykkäämässä yrityksen facebook-sivusta täältä(klick)!
Layout by Julia E.