12.7.15

#REKORDERLIGKESÄ

rekorderlig-14
rekorderlig-16
rekorderlig-9
rekorderlig-8
rekorderlig-7
rekorderlig-4
rekorderlig-3
rekorderlig-2
rekorderlig
rekorderlig-6
rekorderlig-10
rekorderlig-11
rekorderlig-12
rekorderlig-17
rekorderlig-13
idrekorderlig-5

Moikka taas! Pääsin mukaan Indiedaysin ja Rekorderligin yhteistyökampanjaan, jonka myötä sain viettää ihanan perjantai-illan ystävieni kanssa Vanhalla Summer Heatissa, Rekorderligin Magical Moments VIP loungessa! Rekorderligin instaan pääsette tästä(klick!). Mulle Rekorderligin siiderit oli ennen tätä iltaa hieman tuntemattomampia, mutta olen onnellinen että pääsin niitä maistamaan. Mansikka-lime siideri oli ihanan kesäinen ja mansikkainen (ylläri!). Lime toi vähän raikkautta juomaan ja kevensi makeutta. Rekorderligin mansikka-lime olis just sellainen siideri, jota olisi ihana juoda terassilla esim. kreikkalaisen salaatin rinnalla! 

En ollut myöskään ikinä ennen ollut Summer Heatissa, joten näitä "ekoja" tuli illan aikana vähän enemmänkin! Vanhalla oli kyllä upeat puitteet ja esimerkiksi terassilta oli ihanat näkymät Stokkalle päin. Jostain syystä väkeä oli kuulemma normaalia vähemmän, mutta eihän se meidän menoa haitannut. Vietettiin paljon aikaa Rekorderligin VIP loungen ylimukavilla sohvilla ja juteltiin vähän kaikesta. Illan edetessä musan volyymit kuitenkin kohosivat ja siirryttiin tanssilattialle pitämään hauskaa. Sveitsin voimistelijajoukkue oli ilmaantunut punaiset onepiecet päällä klubille ja sveitsiläisethän pitivät meille kunnon shown hullunkurisilla dancemoveilla! Tämä ilta kyllä varmasti painui kesäni maagisimpien hetkieni listalle ja muistelen sitä varmasti vielä syksyn sateisinakin päivinä hymyssäsuin!

Olisi ihana kuulla millaisia maagisia hetkiä teidän tähänastiseen kesään on kuulunut! 

ps. Uuden alkoholilain vuoksi en voi julkaista alkoholiin liittyviä kommentteja! :)

pps. Miikasta ja Julpesta ei löytynyt ainuttakaan hyvää kuvaa.. pojat pls, ens kerralla hymyjä!

4 comments:

  1. Oon tosi pitkään miettinyt että pitäiskö lähteä testaamaan Summer Heatia. Mitä yökerhoa suosittelisit Helsingissä? Mun kesässä "maagisimpiin" hetkiin kuuluu yks mökkireissu kaveriporukan kanssa. Pohjosessa kun se aurinko ei laske melkeen ollenkaan! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kyllä se mun mielestä kannattaa testaa! :) Suosittelen kyllä menemään sellasena päivänä kun esim facebookissa on mainittu jokin vähän isompi happeninki! Sillon porukkaa varmasti riittää :) Mökkieissut on kyllä ihania, mullakin on suunnitteilla muutama tänä kesänä ;)

      Delete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.