10.6.14

NO TRESPASSING.

aab13
aab12
aab4
aab5
aab3
aab8
aab10
aab6
aab2
3-minute dance party
idaab9
aab1
aab7
wearing:
second hand blouse
nike dri-fit running tights
nike air max 90 sneakers
adidas bag
g star raw leather jacket
watch (origin unknown)
ysl rouge volupté lipstick

Täällä taas :) Kuvissa vähän eilisen asua, joka tosin oli aika sporttinen. Kävin kampaajalla ja totesin etten jaksa istua montaa tuntia farkut jalassa, joten vetäsin aina niin ihanat juoksuhousut jalkaan. Kuvissa siis "uudet hiukset" vaikkei muutos nyt niin suuri olekkaan. Ihana Piia raidoitti vaalealla ja otti 6cm huonokuntoisia latvoja pois. 

Selkään saatu lääkekuuri ei ainakaan toistaiseksi ole alkanut vaikuttaa kipuun, mutta toisaalta sivuvaikutuksiakaan ei ole tullut vaikka annostustakin nostettiin. Noh, ehkä kohta sitten! Tälle viikolle ei ole oikein kummempia suunnitelmia, elän päivä kerrallaan. Luen hyviä kirjoja ja SAT tiiliskiveä, kuuntelen ihanaa musiikkia, kahvittelen(liian monta kuppia päivässä) rakkaitten kanssa sekä valvon liian myöhään. 

ps. tosta otsikosta tulee mieleen ainoastaan adam lambertin biisi. 

-

Heey :) Some pictures of my yesterday's outfit, which was pretty sporty though. I went to the hairdresser's so I thought sitting with tight jeans on would be a bit uncomfortable, so I chose my fav pants. In the photos you can see my "new hair" though the makeover isn't that clear; blond highlights and 6 cm off.

The meds haven't worked yet, neither have I had any side effects even though the dosage was doubled. Well, maybe soon! I don't have any plans for this week so I'll just live one day at a time. I'll probably read a good book and start with the SAT brick, listen to my favorite songs, grab a coffee (which i do too many times a day) with my loved ones, and stay up too late every night. 

ps. the title only reminds me of  a song by adam lambert.

6 comments:

  1. mikä se SAT on:D?

    ReplyDelete
  2. Hahaha :D Hyvä kysymys! Mutta siis SAT on maailmanlaajunen (erityisesti jenkeissä käytetty) koe joka mittaa englannin kielitaitoa ja matemaattisia kykyjä. Jos hakee ulkomaille opiskelemaan, pitää yleensä jotenkin todistaa kielitaitonsa ja siks SAT koe on hyvä tehdä, sillä sen tuloksia voidaan sitten verrata muihin. Perus SAT kokeessa on kolme osiota; essee, luetunymmärtäminen ja matikka! Kokeessa on paljon tehtäviä ja jokaisessa tehtäväpatterissa on tietty aikaraja. Esim essee (tietääkseni 25 min)! Suomessa SAT kokeella voi pyrkiä aalto-yliopiston international business linjalle :)

    ReplyDelete
  3. oi vitsi miten ihania kuvia!♥

    ReplyDelete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.