25.3.14

RISE AND SHINE!


morning3

morning4

morning5

morning2

morning1

Huomenta ihanaiset! Tai no päivän puolellahan ollaan jo muutama tunti oltu. Vietän tänään vapaapäivää ja täytyy myöntää, että tuntuu paremmalta varmaan kuin ikinä. Ylppärit imi musta kyllä kaikki voimat. Nyt onneksi kaikki se kova työ palkitaan, sillä mulla on luvassa monta vapaapäivää; koeviikolla mulla on vain yksi koe. Ollaan äidin ja isän kanssa remontoitu vaatehuonettani ja vihdoin alkaa kaikki sotku häviämään talosta. Parit kaapin ovet puuttuvat, ja sitten kaikki on valmista. Nyt näyttää jo niin hyvältä, että koen olevani melkein kuin Carrie Bradshaw... No ehkei pidä liioitella mutta close enough. 

Good morning darlings! It's not exactly morning anymore, but does it really matter? I have my day off today so I just wanted to relax, now that my finals are over. All that hard work pays off now, because I have only a biology test when all my friends have around 5-6 tests. And that means, I'll have almost a week spare time! We have been renovating my walk-in closet with my mom and dad, and it's almost ready! We're still missing a few parts, but despite that, I feel like Carrie Bradshaw.. well, almost!

2 comments:

 1. Oi, näyttääpä ihanan rentouttavalta aamulta! Ansaitsetkin ylppärirupeaman jälkeen oikein kunnon hemmotteluhetkiä! En tiedä, miten paljon toteutat postaustoiveita, mutta mulla olisi yksi. Olisi kiva kuulla tarkemmin sun tulevaisuuden suunnitelmista. Oletkin jo täällä maininnut toiveammattasi, joten olisi kiinnostavaa lukea, miten olet siihen päätynyt, minne aijot opiskelemaan valitsemaasi alaa, haaveiletko elämästä Suomessa vai ulkomailla, mitä muuta toivot tulevaisuuden tuovan tullessaan? Muunmuassa tällaisista asioista olisi hauska lukea, jos sellaisen ehdit ja haluat toteuttaa. Ihanaa ja rentoa koeviikkoa sinnepäin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon ihanasta ja piristävästä kommentista, et arvaakkaan miten paljon tällaiset kommentit tsemppaa ja motivoi tän blogin kanssa. Suuri kiitos!

   Ja ehdottomasti toteutan jos sellaisia halutaan lukea. Olen vaan todella huono kyselemään niitä. Mutta mahtavaa että tulit pyytämään. Koitan sellaisen väsäillä tässä loman aikana! :)

   Delete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.