28.3.14

EASY in Ines Classic Coat

ce4
ce3
ce5
ce2
ce1
ce8
ce7

ce6
wearing:
Filippa K Ines Classic Coat (new in!)
Vero Moda jeans
Adidas trainers
Burton beanie
DKNY watch

Iltaa! Ihanaa päästä pitkästä aikaa postaamaan asukuvia! Takki esiintyy nyt vasta ensimmäistä kertaa kuvissa vaikka ostinkin sen jo tammikuussa. Se lämmittää vielä ihanasti näinä tuulisina kevätpäivinä vaikka alla olisikin vain kevyt paita. Sitten niihin uutisiin: Psykan ylppäreiden alustavat pisteeni olivat koulun parhaat, 35p, joten laudaturina koe lähtee YTL:n sensorin luo. Oon todella iloinen, enkä pysty lopettamaan hymyilemistä. Tuntuu aivan käsittämättömän hyvältä, sillä kyllä sen eteen tehtiinkin ihan hirveesti töitä. Jes. Voittajafiilis. 

Tänään kävin näöntarkastuksessa (ei siis vain niitä ympäri käännettyjä E-kirjaimia terkkarin seinällä, vaan ihan optikolla). Mulla on ollut ongelmia taululle näkemisessä vaikka istunkin yleensä luokan etuosassa. Epätarkat smart-boardit aiheuttaa useasti silmä- ja päänsärkyä, joten puolen vuoden kitumisen jälkeen vihdoin otin askeleen kohti terveempää elämää. Optikolla sitten selvisi että kaukolasithan meitsi tarvitsee. Ei sentään ihan kokoaikaiseen käyttöön, mutta ainakin tunneille ja prätkällä ajaessa olisi niitä syytä käyttää. Kehyksien testaaminen oli todella hämmentävää, sillä en tiennyt mitä ajatella. Onko ne lasit hyvä juttu vai ei. Ala-asteella vannoin itselleni, etten ikinä suostu käyttämään laseja, ylä-asteella taas unelmoin niistä ja nyt olen löytänyt sen kultaisen keskitien. Silmälasit ovat kauniita ja antavat kasvoille usein särmää. Joskus taas olisi ihana olla ilman. Siksi olenkin onnellinen, ettei ainakaan vielä tarvitse pitää laseja päässä ihan koko päivää. 

Nyt mulla alkoi viikon loma. Ihanaa! Tosin.. päädyin käyttämään ensi viikolta kolme päivää töiden tekoon. Jos toinen kirjoituksista tulee ällänä takaisin niin palkitsen itseni Barcelonan matkalla. Siihen (valitettavasti) tarvitaan kuitenkin rahaa, joten nyt alkoi säästökuuri. 

Evening. My main points were: 1) Love this coat. 2)I got the best score of our school in my psychology matriculation exam, so I'm really happy about that. 3)Went to an eye examination today, because I've had problems with my sight. The optician told me I need glasses, and I'm really confused. Glasses are cool, but so is life without them ;D 
Sorry for the short translation!

4 comments:

 1. Onnea ihan hirmuisesti hyvästä psykan koetuloksesta! 😍😊

  ReplyDelete
 2. Wow onnea psykasta! Miten enkku sulla meni?:)
  Vinkkinä muuten kantsii kattoo sellai ku lentodiilit.fi ja siltä matkatarjouksista, siel on usein barcelonaan matkoja edullisella. Ja ihanan klassinen takki, sopii varmasti monien asujen kanssa:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kiitos! :) Enkku meni vähän huonommin kuin odotin, ja se taitaapi tulla eximiana takaisin. Katon sitten kun tulokset tulee, että uusinko vai en! Ja hei kiitos hyvästä vinkistä, täytyy ehdottomasti alkaa kyttäämään hyviä tarjouksia sieltäkin!

   Delete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.