21.3.14

OHI ON!

idIMG_2507
ohon
OHI ON! Niin siis ne ylppärit, jotka ovat pitäneet mut poissa täältä blogista viimeiset 20 päivää. Tosin ne jatkuvat vielä syksyllä, ja sitten vielä seuraavana keväänä. Sain molempiin yo-kokeisiin oman tilan ja 2h lisäaikaa ja molemmilla kerroilla istuinkin vähintään sen 7,5h. Huhhuh. Kova ikävä on tänne blogin puolellekkin ollut, mutta näin parhaaksi sen, etten ottanut postailusta painetta. Ihanaa nähdä että teitä täällä vielä on kuuntelemassa mun  höpinöitä. 

Enkun yo-kuuntelu meni niin huonosti, että tuskin sitä ällää uskallan enää odottaa ja psykologiasta on vähän paha mennä sanomaan ennen kuin alustavat pisteet tulevat. Ilmoittelen niistä sitten. Nyt lähden juhlimaan ihanan Yurin täysi-ikäistymistä ja ylppäreiden hetkellistä loppumista. Palailen pian :)

Heey guys! It's wonderful to see that so many of you have waited for me to post again. My matriculation exams are finally over... for now. I'll have to study super hard again in the autumn and again next spring. I was lucky to get 2 extra hours for both exams, and yes I did... I sat in each exam for  over 7,5h. I fucked up my english listening comprehension, so I'm not really waiting for the best grade. But we'll see! I have a good feeling about my psychology test, but I can't say anything else until the preliminary results are released. 

I have really missed blogging, and I'm glad to be back now. Thanks for waiting for a post for over 20 days!! Tonight I'll be celebrating my dear friend's 18th bday, and the end of these exams! I'll be back, buy!

6 comments:

 1. Miks siis sait lisä aikaa ja tilaa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Selkäleikkauksen takia en voi istua kuutta tuntia putkeen, joten tarvitsen oman tilan jossa kävellä, ja toki siihen kävelyyn menee myös aikaa, joten sen takia sain myös lisäaikaa! :)

   Delete
 2. Eiks ollu mahtavaa kun enkussa sai kirjottaa blogista? :D vai kirjotitko ees? mä olin ainaki ihan innoissani!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No mietin sitä kyllä, mutta ajattelin että se on luultavasti juuri se josta moni kirjoittaa niin en sitten päätynyt siihen. Hauska idea kuitenkin! ;D Tein siitä ykkösestä kun muistin yhden valokuvaajan mainoskampanjan rasismia vastaan ja ajattelin että sillä vois päästä vähän pätemään.. ;D Alustavista tuli onneks jopa se 95 esseestä!

   Delete
 3. Ihailtavaa, miten olet uskaltautunut jo nyt kirjoittamaan noinkin vaativia aineita, monet jättävät englanninkin kirjoittamisen vasta viimeiseen kevääseen:) toivottavasti saat toivomiasi tuloksia, ei se ainakaan ahkeruudesta jää kiinni!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi ihana kiitos kommentista! Enkkua en pitänyt niinkään vaativana, mutta olisi ehkä pitänyt. Ainakin hieman nöyryyttävä kokemus mulle se uusiminen, mutta toisaalta, ehkä oli hyvä että tein sen virheen jo nyt, eikä tarvitse jäädä ylioppilaaksi pääsemisen jälkeen koululle uusimaan kokeita :D Psykologiaa luin aivan hulluna: olin monesti kirjastossa jo ennen sen virallista aukeamista ja putkeen luin 10 tuntia 30 minuutin ruokatauolla :D Mutta harmittaa paljon jos olen puhunut esseissä ohi aiheen tai unohtanut mainita tärkeitä pointteja. Mutta toivotaan parasta!

   Delete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.