18.1.13

Back to life!

Hiljattain päivitetty79
Hiljattain päivitetty78 Hiljattain päivitetty80 IMG_7210 IMG_7206 IMG_7192 IMG_7196 IMG_7218
Pahoittelen heti alkuun, että kuinka kamalia ja huonolaatuisia noi asukuvat on! Mun pitää löytää se meidän kamerajalusta jostakin.. Muutenkin ton itselaukaisimen käytössä on vielä paljon harjoiteltavaa!
Mun lemppari on ehdottomasti toi uus DKNY:n laukku! Se on niin ihanan iso ja käytännöllinen.
Keskiviikkona kävin hoitamassa muutamat asiat kaupungilla ja sen jälkeen menin metsästämään saappaita. Näin muutamaa kaveriakin ihan sattumalta. Ai että nautin niin paljon tosta päivästä! Pakkanen ei tuntunut missään ja pitkästä aikaa nautin bussissa istumisesta! Torstaina suuntasin koululle moikkaamaan kavereita ja juttelemaan opettajien kanssa näistä mun itsenäisistä kursseista. Oli ihanaa nähdä, että oikeasti moni oli huomannu mun poissaolon :D 
Koulun jälkeen menin lääkäriin jälkitarkastukseen. Leikkauksessa oli siis ollut muutama yllätys. Välilevy prolapsin koko oli jo ehtinyt itsestään pienentyä magneettikuvauksesta. Se oli siis positiivista! Huono juttu oli se, että vasta leikkauksessa huomattiin mun 4-5 nikamavälin liukuma. Se on siis sen 0,5 cm joka ei kuullosta kovin isolta eikä se sinänsä vielä ole paha. Pitää vaan nyt olla varovainen sen kanssa, sillä liukuma voi suurentua milloin vain. Äiskällä on liukuma, joka on 1,5cm ja elämä on äiskällä välillä aika hankalaa. Se on siis semmonen sukurasite meillä. Se on voinut tulla mulle jo ennen cheerleadingiä, mahdollisesti jo baletissa. Lääkärin mukaan saan nyt alkaa tekemään pieniä ja niitä sisäisiä vatsa- ja selkälihaksia. Fysioterapiassa pitäis ainakin muutaman kerran käydä ja kuukauden päästä voisi jo aloittaa ihan kunnon liikunnan! Ihanaa, oon niin happyhappyhappy :) Kouluun takaisin siis 30.1--suoraan koeviikolle!
Lääkärin jälkeen käytiin ettimässä äiskälle laseja ja mulle tohon laukkuun mätchääviä saappaita. Eipä löytynyt saappaita, harmittaa kauheasti. Ongelmana mulla on se, että kaikissa hyvän kokoisissa saappaissa se pohje-osa on liian leveä/iso ja näyttää rumalta. Muita kohtalotovereita?
Tänä aamuna heräsin aika myöhään..ups! Huomasin auringonpaisteen ja kovat pakkaslukemat ja suuntasin vielä yöpuku päällä ottamaan muutamia kuvia. Oli kyllä niin jäätävä ilma, että ei tuolla paria minuuttia pidempään tarennut olla. Oli pakko tulla sisälle lämmittelemään kuuman kaakaon pariin. 

18 comments:

  1. Ei vitsit miten ihana laukku!!♥

    http://saijis.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  2. ihanii kuvii, oot tosi tosi nätti! :)

    http://pictures-blogi.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  3. täällä yksi kohtalotoveri !! Mäki oon jo pitkään ettiny saappaita mut eipä oo just pohkeen kohalta tarpeiks kapeita sattunu eteen tulemaan :-/

    ReplyDelete
    Replies
    1. voi ei, otan osaa :( :D se on kyllä kamalaa...löysin eilen ihan TÄYDELLISET saappaat jotka oli ihan sopivan kokoiset muuten... :( en sitten viittyny tuhlata 170€ semmosiin kenkiin jotka loppujen lopuks on kompromissi..

      Delete
  4. Mmm, alkoi tehdä mieli kaakaota :D
    Sulla on ihanan raikkaita ja muutenki mielenkiintosia kuvia! Saisinpa itsekin aikaiseksi tuollaisia :D

    http://getsomelaura.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. voi kiitoos :) käyn kurkkaamassa sun blogia !

      Delete
  5. söpö asento ekas kuvas <3

    ReplyDelete
  6. oi ihana asu ja kivoi kuvii:)

    http://marska-bblog.blogspot.com <---

    ReplyDelete
  7. ihana sana; mätchääviä:DD tosi kiva blogi, taidan liittyä lukijaks:>

    http://lindahappysunshine.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D:D haha joo..se on tätä mun finglishiä...en vaa meinaa löytää sopivia suomenkielisiä sanoja enkun tilalle niin sovellan sitten Xd ! ja kiitos, tervetuloa seuraamaan :)

      Delete
  8. Ihania vaatteita!(: Ja sulla on muutenki tosi kivan olonen blogi ja ulkoasukin on tosi kiva!

    http://weonlyliveonetime.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  9. Apua oot ihan älyttömän kaunis! :)

    http://mannnan.blogspot.fi/

    ReplyDelete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.