18.1.13

VASTAUSPOSTAUS 1

SERIOUS SHIT
-jos voisit muuttaa itsessäni yhden asian mikä se olisi? Muuttaisin itessäni ehkä semmosen itsekeskeisyyden ja itsekkyyden pois. En omasta mielestä oo kamalimmasta päästä noissa, mutta tottakai on aina kehitettävää ja haluaisin osata ottaa muut paremmin huomioon. Toinen vaihtoehto on, että olisin enemmän kurinalaisempi, esim. just karkkilakoissa tai lukemisessa (etten kahden minuutin välein kattois tota puhelinta).
-jos olisit kissa, mikä olisi nimesi ? I hate cats, joten lukitsen vastauksen että kuolisin mieluummin, kuin olisin kissa. Nimetön.
-uskotko yliluonnolliseen? No ehkä tietyntyyppiseen kohtaloon ja karmaan. Definitely ainaki karmaan..that bitch.
-ootko kokeillu spiritismiä? millasta oli? Hyi en ole!
-kuulutko kirkkoon? En itseasiassa tiedä!! Kävin riparin ja olin isosena, mutta niidenkin ajaks mut vain liitettiin kirkkoon, en tiedä kuulunko vieläkin vai onko mut jo "irtisanottu".
-mitä mieltä oot koulunkäynnistä ylipäätään? En tykkää käydä koulua. Juoksen luokkaan vaan, että voin etsiä sieltä sen paikan, mistä opettaja ei huomaa että tekstaan. Koulu on osaks aikaa aika kamalaa..opetellaan paljon kaavoja ulkoa, joita ei ikinä muisteta kokeen jälkeen. Lukiota stressataan kolme vuotta, että voitais kirjottaa hyvin..mut ei toi oo se juttu. Nautin opiskelusta ja tiedosta, mutten tykkää koulusta. Im not saying that school is evil and theres nothing to gain, all im saying is: understand your motives and reassess your aims. Because if you want your job working for someone else, then help yourself. But then that would be a contradiction, 'cause you wouldn't really be helping yourself, you would be helping somebody else. It's the same which says: if you don't build your dreams, someone else will hire you to help build theirs. 
-miten kasvattaisit sun skidin? Varmaankin aika samalla tavalla, kun äiskä ja iskä on mut kasvattanu. Sillain, että mulla ja mun lapsella olis luottamus toisiimme, niin pystyisin antamaan sille vapauksia, mutta jos se luottamus petetään, niin tulis tiukkaa. Opettaisin sille tiettyjä eettisiä arvoja ja muutenki semmosta hienoa kunnioitusta muita kohtaan. Ja opettaisin sen arvostamaan elämän pieniäkin juttuja..ja kaikkea muuta tietenki, mut sehän nähään vasta sitten joskus! 
-onko sulla mottoa? Trying is lying. 
-jos sun pitäis vaihtaa sun nimi, mihin vaihtaisit? Tykkään mun nimestä tosi paljon, että en varmaan vaihtais tätä mihinkään. Mutta jos ihan pakko olis niin varmaan Olivia olis kiva.
-ootko itseesi tyytyväinen? Wow johan on kysymys. Tää on niin laaja etten edes vaivaudu vastaamaan, koska te ette jaksais lukea. Mutta basically kukaan ei oo täydellinen. Tiedän, mitkä mun virheet on, ja yritän parantaa omaa käytöstäni. Mulla on kuitenki todella hyvä itsetunto ja oon todella itsevarma, eikä niitä muuten kauhean helposti saa multa enää vietyä pois. Eli oon mä itteeni tyytyväinen jollain tasolla. 

Hiljattain päivitetty86 Hiljattain päivitetty83

NO BIG DEAL
-lempi herkku? Riippuu ihan päivästä..joskus tekee mieli hedelmiä, joskus jätskiä, joskus karkkia joskus sipsejä tai joskus mudcakee! Mut lempparikarkkeja ainaki on semmoset tosi kirpeät pääkallot.
-on sun lempiaine koulussa? Salee bilsa tai äikkä.
-mistä kaupasta ostat eniten vaatteita? Vaikea sanoa, kun ostan ihan laidasta laitaan. Ginasta, kirppareilta, stokkalta, merkkiliikkeistä..
-ootko ollut ikinä ulkomailla? jos niin missä ja milloin? Juujuu monesti ollaan oltu, enkä edes pysty luettelemaan paikkoja. Käydään yleensä ainaki kerran vuodessa jossakin!
-mitä haluaisit tehdä työksesi? Kirurgiksi haluisin ja tarkemmin vielä kardiokirurgiks, eli erikoistuisin sydänkirurgiaan! Ääh haluun lääkikseen jo nyt!
-tän hetken lempi biisit? Vaihtuu melkeen päivittäin mutta just viime päivinä ainakin nämä:
-millasta musaa kuuntelet? Ihan laidasta laitaan..OIKEASTI. Housea, countryä, rap:piä, r&b:tä, rockia, poppia, indietä, iskelmää yms. 
-lemppari safka? Niitä on niin monia! Tykkään tomaatti-chevre keitosta, kanasalaatista, tacoista, fajitaksista ja kunnon pihveistä <3
-onko sulla lemmikkejä? On mulla äiti..
-paljon käytät rahaa esim kuukaudessa vaatteisiin? Riippuu ihan kuukaudesta; joskus 0€ joskus 300€. 
-mitä ostit viimeksi ? Ison korvapuustin ja cappuccinon.
-mitä harrastat? Tällä hetkellä en valitettavasti mitään.
-mitä koulua käyt? Helsingin normaalilyseon lukio. 
-mitkä 5 asiaa ottasit mukaan autiolle saarelle? Ruokaa, bikinit, aurinkorasvaa, vettä ja veneen että pääsen pois ;)
-mitä haluaisit tehdä 18v syntymäpäivänäsi? No sinne on nyt vissiin vähän alle 500 päivää, että se ei taida olla ihan tän hetken murhe vielä.
-lempi eläin? Basic koira..mut mun mielestä manaatit on ihan ylisulosia vaikka ne onki jotenkin omalla tavallaan aika kamalia...
-kauan oot harrastanut cheerleadingiä? Harrastin kai jonkun 4 vuotta.
-olitko harratsanut enne sitä tanssia, tai voimistelua tai mitään sellasta, jos olit, oliko siitä apua, jos et, niin oliko vaikea päästä mukaan ? 12 vuotta balettia ja vuoden telinevoimistelua. Baletista oli ehkä vähän apua, mutta eniten apua oli varmaan yleisurheilusta. 
-mitä urheilua meinaat seuraavaksi? Kuntosalia ja omatoimisia yu-harjoitteita.
-kumman jättäisit pois; seksi vai alkoholi ? (selibaatti vai raittius) Miksi ? Alkoholin jättäisin pois, koska se on epäterveellistä ja siinä on ihan törkeesti kaloreita!
-minkälainen kännykkä sulla on? iPhone5
-entä tietokone? No mulla on macin vanha pöytäkone, mutta se lagaa niin kauheasti, että oon vähän niinkuin varastanu äiskän MacBook Air:in omaan käyttööni. 
-poltatko? En ole ikinä edes maistanu, enkä muuten tuu ikinä maistamaankaan. 
-juotko? Sillon tällöin. 
-noloin tilanne mihin oot viime joulukuussa/tänävuonna joutunut? Voi näitä on kyllä ihan liikaa, mutta en edes muista niitä..nolot tilanteet on mun arkipäivää. 
-minkä väriset sukat sulla on jaloissas? Valkoset jos nyt niin paljon kiinnostaa xd
-käytätkö rannekoruja? Joskus joo, joskus en!
-paras tapa viettää päivää? No vaikka kesäsin semmonen että herää joskus kymmenen aikaan, laittaa itelleen ihan sairaan ihanan aamiaisen ja menee syömään sitä parvekkeelle samalla kun lukee jotain ihanaa lehteä. Sitten rauhassa ja hyvän musiikin tahdissa käy suihkussa, pukee, meikkaa ja pakkaa tavarat ja lähtee ilosena, hymy kasvoilla stadiin päin. Voi ajaa ihan rauhassa moottoripyörällä ja stadistakin löytyy parkkipaikka ihanasti..(niin ei ikinä käy, mutta unelmoidaan nyt). Sitten vois nähdä vaikka kavereita ja mennä kevyelle lounaalle parhaiden ystävien kanssa. Sen jälkeen käydä tuhlaamassa vähän rahaa vaatteisiin ja sieltä jonnekkin puistoon ottamaan aurinkoa. Sitten iltaa varten vaihtoehto 1: kotiin valmistautumaan ja sieltä johonkin ihaniin bileisiin tai illanistujaisiin tai vaihtoehto 2: kotiin ja voi vaihtaa löysät vaatteet, löhötä sohvalla, kattoa jotain ihanaa leffaa ja mässätä ben&jerrysiä..tai vaihtoehtona Greyn anatomiakin on ihan hyvä ;)
-lempileffa? Hmm, en osaa nimetä yhtä, mutta tykkään kunnon toiminnasta ja trillereistä. Vanhat kunnon Die hardit on ihan hyviä! En tykkää komedioista oikeastaan, enkä mistään rakkaushömpästä..mutta The holiday ja Ps. I love you on kyllä molemmat hyviä! Ja itkuleffoista Hachiko on ihana!
-saatko viikko/kuukausirahaa? No en periaatteessa, mutta periaatteessa joo.. Saan lapsilisän mun tilille. 
-mitä asioita joudut maksaan ite? No saan aika usein vanhemmilta rahaa jotain asiaa varten, mutta musta on tullu laiska enkä aina jaksa pyytää. Eli joskus maksan dösäkortin lataukset ite, vaatteet maksan ite, jos lounarit loppuu niin kahvittelut ja syömiset maksan ite. Vanhemmat maksaa bensat, puhelinlaskut, ja tommoset isommat. Uudet objektiivit maksan luultavasti ite. Kampaajan maksan varmaan puoliksi ite ja sakoista en ikinä kehtaa kertoa vanhemmille niin maksan ne ite ;D.
-teetkö paljon kotitöitä ? No miten sen nyt ottaa..ei multa oikein vaadita mitään ja oon tosi huono noissa. Joskus jos tajuan niin tyhjennän ja täytän tiskikoneen. Jos mua pyydetän imuroimaan niin saatan tehä senkin. Mutta periaatteessa mun oma huone on mun vastuulla ja se että omia tavaroita ei jäisi lojumaan pitkin kodin nurkkia. 
-mitä syöt aamiaiseks vai syötkö mitään? Jos on aikaa niin teen smoothien, jos ei niin luultavasti kaakao tai kahvi! Mutta jos on oikein kiire niin en syö mitään.
-unelmien talo? Voisin listaa tähän miljoonia asioita. Mutta olis ihanaa kun sais sisustaa ilman mitään budjettia. Mutta ehkä realistinen on semmonen, että viihdyn siellä ja, että tunnen oloni kotoisaksi siellä. 
-montako lasta haluat ? 1-2..aika näyttää sitten.
-ootko asunu koko ikäs Espoossa? Asuin muutaman kuukauden synnyttyäni Helsingissä, mutta niin kauan kuin muistan niin Espoossa juu. 
-ovatko vanhempasi vielä yhdessä? Tätä on nyt vähän vaikea selittää..periaatteessa joo, periaatteessa ei. He erosivat muutama vuosi sitten, mutteivät ikinä muuttaneet kunnolla erilleen. Naimisissa he eivät ole mutta asuvat edelleen saman katon alla ja tulevat hyvin toimeen. Kai sitä sitten avoliitoks sanotaan.
-millaisesta liikunnasta tykkäät? En tykkää kestävyyslajeista, mutta muuten kaikki oikeastaan menee. En ehkä oo ihan niitä metsä ihmisiä, eli suunnistus ei oo mun juttu. Oon vähän nirso.
-pidätkö leivonnasta? Oi jooo! Kumpa olis enemmän aikaa leipoa !
-lempi vaatekauppa? Niitä on niin monia!
-millaiset ovat sinun tämänhetkiset lakanasi? Newportin semmoset pieniraitaiset. Valko-siniset. 
-omistako ison huoneen? Nojaa..on tää aika pieni ja ahdistun täällä, mutta kyllä tällä pärjää :)
-luetko paljon kirjoja? Olin pienenä kauhea lukutoukka, mutta enää en todellakaan. Pitäis opetella taas lukemaan!
-kerro lomakohteet joissa olet käynyt? Niitä on nii monia, mutta kivoimmat ehkä Mexico, Gran Canaria, ja se kun mentiin kahden kaverin kanssa toisen heistä "mummolaan" Malagan lähelle. 
-koska tuut pälkäneelle? Viimestään kesällä, mut hopefully jo keväällä!
Hiljattain päivitetty82 Hiljattain päivitetty81

RELATIONSHIPS
-millaiset ihmiset vetävät sinua puoleensa? Sosiaaliset ja avoimet. Sellaset jotka hymyilee ja joilla on hyvä ryhti xd. Yleensä semmoset jotka tulee myös puhuun mulle. 
-millaisista ihmisistä et pidä? Kaksnaamasista, lupaustensa pettäjistä, epäluotettavista, semmosista jotka esittää olevansa jotain muuta kun on, itseään säälivistä, angstisista ja elämänhalunsa menettäneistä, valehtelijoista. Lista jatkuu....
-millainen on unelmien mies? Pitkä, lihaksikas, tyylitajuinen, skrode, positiivinen, rehellinen, luotettava, avoin ja sosiaalinen, suloinen, päättäväinen, raju, semmonen jonka kanssa voin olla oma itteni. Semmonen joka saa mut nauramaan ja jonka kanssa mulla on turvallinen olo.
-mitä piirteitä arvostat eniten sun ystävissä? Ihan ehdottomasti luotettavuutta, mut kans semmosta, ettei toista tuomita mitenkään!
-onksulla parasta kaverii? Ei oo yhtä parasta vaan monta hyvää!
-ootko sinkku vai varattu? Sinkku.
-seksuaalinen suuntautumises? Miehet..ei pojat vaan kunnon miehet ! ;D
-millaset välit sulla on sun perheeseen? Tosi hyvät välit varsinki äitiin. Äiti on ollu aina mulle vähän niinkuin paras ystävä. Iskä kanssa tullaan hyvin toimeen, mutta ollaan ehkä ihan vähän etäisiä. Rakastan mun vanhempia <3
-kenet ottaisit mukaan kanssasi autiolle saarelle? En tiedä.. ottaisin muutaman tosi älykkään kaverin että päästäis sieltä joskus poiskin! Mutta haluisin myös pari ihan hullun hauskaa ihmistä sinne! 
-tykkäätkö musta? Tottakai! ;)

Hiljattain päivitetty85
Hiljattain päivitetty89

20 comments:

 1. Viimeinen kuva on paras ! sulla ei ole oikeuksia siihen sillä se on mun ottama XD odotan part kakkosta koska vaahtokarkit...

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahah jooo... XD mut mun kamera ;) !

   ...ja joo siitä puheenollen..millon toimitat mulle ne vaahtikset? mun pitäis kuvaa se video huomenna! ;)

   Delete
 2. mun blogissa on sulle haaste:
  http://useless-panda.blogspot.ca/2013/01/haastepaaste.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. jee kiva kiitos :) täytyy kattoo että millon saan tehtyä :)

   Delete
 3. Tää oli tosi kiva lukee vaikken sua tunnekkaan niin oot todellakin sellanen tutustumisen arvonen ihminen näiden perusteella! :) kakkos vastauspostausta odotellessa... :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi ihana kiitos! tää piristi päivää :)
   jos kaikki menee hyvin niin sunnuntai-iltana tulee part 2 ;)

   Delete
 4. Mun serkku Tea näytti tän sun blogin mulle ja nyt oon jääny ihan koukkuun :D Sun tekstei on tosi kiva lukee ja kuvatki on tosi hienoi! ja oot sairaan kaunis (:

  http://chocorosa.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi ihana ! Kiva kuulla, kiitoksia paljon <3

   Delete
 5. Oot ihan super nätti ja kuvat on ihania :)

  http://only--my--life.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitos ! käyn kattomassa sun blogin :)

   Delete
 6. Vautsi vau, oot tosi nätti! Ja ihana banneri :)

  Käyppäs kurkkaamassa mun blogi!

  http://lindis93.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 7. oot kaunis ja ihana blogi!:--)
  ihania kuvia !


  > http://eevij.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 8. Ihania kuvia!:) Oot tosi kaunis!

  http://mannnan.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 9. Sait multa tunnustuksen, käyhän kurkkaamassa jos kiinnostaa!:)
  http://just-breathe-anette.blogspot.fi/2013/01/tunnustusta-ja-haastetta.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitos :> täytyy kattoa jos johonki väliin saan tän laitettua :)

   Delete
 10. upea blogi ja postaus!:) liityin lukijaks!

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi ihana kiitos :) tervetuloo seurailemaan!

   Delete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.