1.1.13

alegria-joy

IMG_6830 uv IMG_6767
IMG_6769
IMG_6842
IMG_6831
IMG_6740
IMG_6824 IMG_6840
Moikka! Nyt on vuoden vaihtumista juhlittu ja on aika pyyhkiä pöytä viime vuoden tomuista. Tänä vuonna juhlin vuoden vaihtumista perheeni ja äidin sisareni ja hänen perheensä kanssa. Luulenpa, että oli viimeinen uusi vuosi hetkeen kun perheen kanssa kotona ollaan, ja tämäkin vuosi aikalailla vaan tän mun selän tilanteen takia..Mutta hauskaa oli silti ja nyt voin iloisena irvistellä kamuilleni jotka potevat jäätävää darraa. 
Mulla on aina ollut vähän negatiivinen suhtautuminen uuden vuoden lupauksia kohtaan. Miksi odottaa uuteen vuoteen, että voi tehdä muutoksen elämään. Miksei muutosta voi tehdä heti? Tottakai on helpompaa sitten sanoa seuraavan vuoden tammikuussa, että oon nyt ollut vuoden mäkkilakossa. Usein kuitenkin lupaukset, jotka on tehty keskellä vuotta ja heti kun sen on saanut päähänsä, pitävät paremmin. Uutena vuonna helposti luvataan asioita, sillä muutkin tekevät niin, eikä silloin muutenkaan ole harkinnut lupaustaan kunnolla. En tietenkään sano, etteikö joku pystyis pitämään lupaustaan, mutta mulle lupaukset on aina ollut semmonen asia, että ne pidetään. Joten en tänäkään vuonna luvannut itselleni vuoden kestävää karkkilakkoa tai parempaa keskiarvoa koulussa..tiedän etten niitä pystyisi pitämään. Ei siis mitään hätiköityjä lupauksia. 
2012 oli ihan mahtava vuosi. Olin onnellinen, pidin hauskaa, tutustuin uusiin ihmisiin, nautin elämästä,  tein suuria muutoksia elämääni, mutte ennenkaikkea muutuin paljon ihmisenä. Tein pahoja ja huonoja virheitä. Kadun niitä, mutta opin niistä. En siis haluaisi muuttaa yhtään mitään. Koska kaikki toi, on kasvattanu mua. Oon oppinu ottamaan enemmän vastuuta asioista, mutta osaan silti olla vielä lapsi (ja vähän idiootti) ja jättää vastuun kantamisen muille... SORI GUYS! Voin sanoa, että oon ihan pirun tyytyväinen viime vuoteen...kuitenki tästä vuodesta tehdään paljon parempi ;)
Anyone with me ? 
Loppuun vielä haluaisin pyytää anteeks muutaman kuvan huonoa laatua (kamerassa asetukset ihan persiillään) ja muutenkin ehkä vähän huonoa kuvasaldoa eiliseltä (ehkä kamalimmat rakettikuvat ever, PAITSI toi vika kuva, tykkään siitä ite kovasti Xd) 
Ainiiin joo vielä, että huulipunan arvonta on nyt suoritettu! Kiitos myös kehittävistä kommenteista, muutoksia tulossa varmaan jossain vaiheessa ;)
Arvonnan voitti Sandra, onneksi olkoon! Oon ottanut suhun yhteyttä spostitse, käy kurkkaamassa että saadaan puna oikealle omistajalleen.

9 comments:

 1. vannon et tos biisit minkä laitoit se sanoo larpo !!! I like your point ja tehää täst vuodest paras <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. idariii ... se sanoo lampo XD ja jep, täst tulee mahti vuos <3

   Delete
 2. Ooot tosi kaunis!!:). Ja iha sika ihana tuo mekkoki!

  petra-nmyownworld.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos ! :) käyn kattomassa sun blogin! :>

   Delete
 3. Oot tosi kaunis!(:

  http://annistime.blogspot.fi/

  ReplyDelete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.