11.4.12

Guest, straight from Bryssels

Heissan !

Eilen meiän "kaunokkien" kamu Rauhis ( oikeelta nimeltään Rauha-Maija) tuli tapaamaan meitä tonne kaupunkiin ! Rauhis siis asuu nykyään Brysselissä ja oli nyt ollu viikon tuolla pohjanmaalla lomalla. Nähtiin Rauhista vähän tänäänkin ja tää postaus kertookin sitten siitä :) !

Eilen oli siis ihan normaali koulupäivä, kunnes Rauhis tuli meiän kouluun käymän. Siellä sitte alettiin kiljumaan hulluna ja halailemaan mikä tietty kuuluu asiaan ! Sitten mentiinki jo tunnille ja loppupäivä menikin siinä koulun loppumista odotellessa :)

Tea, Juda ja Miikka oli innoissaan Rauhiksen tulosta !

<3

Koulun jälkeen me suunnattiinki jo Kluuville päin. Ajateltiin, että käydään ensin siinä mäkissä vähä kerryttämässä päivän kalorisaldoa ja sitte mentäis vasta siitä sinne Kluuville ylös. Mäkissä oliki tooosi hyvää ruokaa ja otinkin mun lemppari aterian eli Nacho Pollo Jr. aterian ;) Siihe jälkkäriks vielä Daim-McFlurry <3 Mäkistä jatkettiin matkaa vielä Kluuvin yläkertaan, mutta Juda joutu jättämään siinä vaiheessa, koska sillä oli reenit Kisiksellä :)


Nacho Pollo Jr. <3

   

Mäkistä siis käveltiin sitte sinne Kluuvin yläkertaan... joka on siis niiiiiin ihana paikka ! Se on muodostunu vähän sellaseks kaunokkien vaki-hengauspaikaks :D ! Siellä sitte vedettiin Frozen Yoghurtit ( ja kiisteltiin siitä, että miten jugurtti kirjotetaan), ihan vaan sen takia että saatais kaloreita viiiielä vähän lisää.


Jugurtti oli siis ihan vanilijan makusta ja lisukkeina kiwiä ja mangoa <3

Juteltiin siellä tosi paljon kaikkea henkeviä ja otettiin vielä vähän kuvia. Oli tosi ihana kuulla minkälaista siellä Brysselissä on ollu elää ja mikä kaikki on erilaista :) Rauhista on ollu kamala ikävä, vaikka sehän muutti sinne vasta viime kesänä :)

"Kaunokit" (ilman Judaa) ja Amanda, sillä se oli ennen Rauhiksen yks parhaimmista kavereista :)

rakas <3

Tänään mentiin Iineksen ja Pauliinan kanssa kattomaan Nälkäpeli, kesken koulupäivän.. :) Se oli oikeesti väärinkäsitys, koska luultiin että saatiin opeilta lupa käydä kattomassa se kouluaikana (koska sen kattominen kuuluu meiän kurssin sisältöön ilmasutaidossa). En tiiä miten oikeen selitetään tää tilanne huomenna opettajille .... hehheh :D Rauhiskin tuli sinne leffaan meidän kaa ja oli tosi kivaa ja on muuten iha huippu elokuva :) ! Kameraa en tajunnu tänän ottaa mukaan, mikä on sinänsä aika harmi, mutta eihän se maailma siihen kaadu :D

Hengailtiin vielä hetki sitte noiden kanssa siinä ja lähin siinä neljän aikoihin Isolle Omenalle päin. Mulla alko kampaaja 16.30 Oppivissa käsissä. Se on semmonen paikka jossa saa vähä halvemmalla kaiken, koska opiskelijat tekee ne työt mutta laatu on silti tosi hyvä :) 

Mulla oli 2 kampaajaa, joka oli alkuun tosi outoa, mutta sitte tajusin, että istuisin siinä tuolissa varmaan vielä huomennakin jos sellä ois ollu vaan 1 kamaapa. Mullahan on tosi paksut hiukset ja raitojen laittaminen niihin on siis tosi pitkä prosessi. Raitojen jälkeen vielä leikattiin noin 3 cm latvosta, koska latvat oli menny vähän huonokuntosiksi :) Tässä vielä tämmönen after kuva, valotus on vaan aika kamala, enkä muutenaan kuvaan kauhiasti panostanut XD




                                                                    xoxo oona

                                                                            

8.4.12

Mikäs se siellä putputtaa?..Se taitaa olla mopo!

Moroo :)

Tänää järjestettii mun rakkaan kummitytön, Aada, 1 wee synttärit ! Aada perheineen asuu Kangasalla, ihan siinä Tampereen vieressä. Synttärit sitte alko klo 14, ja tultiin mun iskän ja äitin kanssa tyylikkäästi tunti myöhässä sinne. Nukuttiin pommiin.. joka ei siis oo ede ihme meidän perheessä.. :D

Sinne Kangasalle äin ajeltaessa käytin ajan hyvin ja tein mantsan läksyjä ! Viimenen jakso pitää vielä jaksaa panostaa ja sitte alkaa loma..Jee ! Kuuntelin sitte kanssa iPodista kaikkia ihania vanhoja biisejä, kun en oo nyt oikee jaksanu latailla uusia! IPodi oli siinä sekotuksella, ku yhtäkkiä sieltä alko soimaan yks Shakiran tositosi vanha espanjankielinen kappale. Siitä tuli ihanasti meidän Mexicon matka mieleen, koska ostettiin se levy sieltä :) Tuli siitä kappaleesta muutenki kiva kesäfiilis ja aurinkoki paisto ikkunasta!

hiketys!


muistoja !

Kun päästiin sitte perille niin huomattiinki, että siellä oliki vähän enemmän porukkaa mitä oltiin kuviteltu ! Näin taas pitkästä aikaa mun ihanat serkkupojat. Oon perheen ainut lapsi, niin Max ja Jon on aina ollu mulle vähä niinku pikkuveljiä ! Ne on supersulosia ja huomaan vaa kui ne komistuu päivä päivältä...sitä ei ehkä vaa kuvista huomaa ! Jon on vähä semmonen ettei se kauhiasti tykkää olla kameran edessä ja haluais vaa pois :D Onneks sain molemmista nyt kivat kuvat :)

Jon <3

Max <3

Sitte oliki jo aika puhaltaa synttärikakusta yksi kynttilä :-). Aada ei sitä tietenkään vielä pystynyt tekemään, joten Annika (joka kutsuu itseään nimellä Muu) tuli ja puhalsi kynttilän! Sitä se siinä pitkään puhalteli ennen kuin se sammu .. :)




Kahvitarjoilun jälkeen oliki sitte lahjojen avauksen vuoro. Aada oli iha innoissaan repimässä niitä lahjapapereita pois.. söpöö <3 Olin ostanu Aadalle synttäri lahjaks semmossen punasen muovi mopon. Se tykkäs siitä ihan hirveesti ja punanen taitaa ollakki Aadan lempi väri !

Mitä sieltä paperin sisältä paljastuu?..

...mopo!


Mikäs se siellä putputtaa? Se taitaa olla mopo! Mopomopomopo, mopomopomopo

Otin siinä vielä Aadasta muutaman kuvan ku on niin hirween sulonen vauva <3 ! En tiiä miten kestän sitte kun se päättää kasvaa isoks ..hui!



Aada ja puolsisko Laura :)


Aada sai synttärilahjaks myös kassakoneen !

Mummu oli sitte ostanu Annikalle ja Lauralle sellasset pienet lahjat kanssa, ettei niille tuu paha mieli ! Olin tosi yllättyny ku Mummu sitte toi mullekki pienen kinder-munan ja sano että " Tässä sullekki, ettei vaan tuu paha mieli"... Tuli siinä sitte vähä vauva-fiilis :D

  

Sitte lähettiinki jo kotia kohti ! Ajattelin vielä laittaa kuvan mun asusta :) Äiti toi mulle vähän aikaa sitten New Yorkista UGG:in tennarit ja ne on ihan vähän liian pienet, mutta päätin kattoo että jos ne venyis käytössä, koska tykkään niistä ihan hirveesti :)

Paita: Aeropostale, Farkut: Cubus ja Kengät: UGG

Harmi ku ehtivät jo mennä vähä likaseks..mutta rapatessa roiskuu.. eiks nii? ;)

Nokka kohti kotia !



                                                                           xoxo oona


ps. jos on joitakin postaus toiveita niin kertokaa ihmeessä :) yritän toteuttaa kaikki mahdolliset !









7.4.12

Let´s start at the very beginning

Helou!

Oon nyt pitkän aikaa keränny rohkeuttani alkaa kirjottelemaan tätä blogia. Jonki aikaahan suunnittelin vaan ulkoasua ja mietiskelin, että oiskohan tässä mitään järkeä. Nyt vihdoin sainki kasattua itteni ja alotan esittelemällä itteni! :)






Nimi on siis Oona ja yleensä mielestäni aika positiivinen ja pirteä. Huonosti nukuttujen öiden jälkeen saatan kuitenki olla vähän poissaoleva ja negatiivinen :(

Oon syntyny 1996, eli oon vielä 15, sillä synttärit onki vasta elokuussa. Asun Espoossa ja käyn Helsingissä Töölön yhteiskoulua. Peruskoulua jäljellä enää 39 koulupäivää..apuaaaa! Yhteishaussa hain neljään helsinkiläiseen lukioon ja sitten vielä Etelä-Tapiolaan Espooseen. Suunnitteilla on, että muutettais Helsinkiin jos sinne lukioon pääsen! Tykkään tosi paljon asua Espoossa ja vähä pelottaa toi kaupunkiin muuttaminen, kun kaikki on siellä tosi paljon kiireisempiä ja ihan ku sellanen mukava rauhallisuus puuttuis :D !

Meiän luokka on ihan huippu ! Tulee kaikkia ihan hirvee ikävä sitte ku koulut loppuu ! Kaikista eniten mulle tuee ikävä "ketolan kaunokkeja". En edes muista mistä toi älytön nimi keksittiin, mutta kuvaa meitä kuitenki aika hyvin! (Ketola on siis meidän luokanvalvoja :D).


Tää kuva on joulukuulta ja Manna ja Rauhis puuttuu kuvasta :(

Noiden tyttöjen kanssa on aina ihan super hauskaa! Nähty ja koettu on _ihan_ kaikenlaista! Iitan ja Pauliinan oonki tuntenu jo vähän pitempään, nimittäin ala-asteelta! Huomaa ku molemmat on kasvanu henkisesti ja ulkoisestikki ihan hirveesti !


Oon aika pitkä Iitaan verrattuna, vaikka seisonki kyyryssä!
 Pituutta siis 180cm...:)

Harrastan kilpa-cheerleadingiä ihan mahtavassa joukkueessa: HAC Xtreme:ssä ! Tammikuussa aloteltiin ton joukkueen kanssa ja oon miljoonasti tyytyväinen, että päädyin tonne ! Ihania ihmisiä <3


Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa !

Oon apuvalkkuna myös yhessä junnu joukkueessa tossa samassa seurassa :) Oon huomannu, että valmentaminen on oikeesti tosi hauskaa ja siitä saa jotenki tosi paljon energiaa ! On ihana nähä kun tytöt kehittyy :)

Muita virallisia harrastuksia mulla ei oo, mutta laitan joskus ruokaa, ja sitte syön tietysti ne safkat :D.. Sen jälkee pitääki lähtee kuntosalille ! Nukun kanssa tosi mielelläni ja viime yönä nukuinki valehtelematta 17 h. Oli kyllä aika paljon univelkaaki, ku on toi koulu painanu päälle aika pahasti ! Onneks nyt on lomaa ja saa ottaa rennosti pari päivää ! Koneellaki tulee oltua aika ahkerasti, ja jos en koneelle kerkiä, ni puhelimella käynki aika usein esim. facebookissa! Pienehkö riippuvaisuus siis..

Laiteltiin pari päivää sitte Venlan kanssa vähä pastaa..

...ja jälkkäriks ostettiin Frödingen mudcake ja vähä jäätelöä ;P

Pienenä harrastin balettia, koska vanhemmat mut laitto sinne tanssimaan. Tykkäsin siitä itseasiassa tosi paljon ja tanssinki 11 vuotta. Sitte sainki jalkoihin semmosen severin taudin ( tai joku sellanen :D) ja piti lopettaa. Tuntu alkuun tosi pahalta, mutta nyt oon onnelline, koska pääsin testailemaan muitaki lajeja. Esimerkiks on tullu kokeiltua yleisurheilua ja tennistä, mut kumpikaan ei iha sitte ollu se mun juttu ! 

Pienoakin yritin soittaa ala-asteella, mutta ärsyynnyin ku en oppinu mitää, joten lopetin sen vuoden jälkeen. Nyt oon onneks oppinu vähä kärsivällisyyttä :)

Mulle perhe on tosi tärkee, ja oli ihan kamalaa ku vanhemmat eros. Kuitenki ne nyt vähän aikaa sitte ilmotti, että palaavat yhteen. Kasvoin kuitenki sen eron aikana henkisesti vahvemmaks ja itsetuntoki kasvo :) Äiti on ollu mulle aina se elämän rakkain henkilö ja kerroin sille aina kaiken. Nyt oon yllättäen tajunnu, että herrajumala emmä nyt sille ihan _kaikkea_ voi kertoa ! Meiän välit on tosi hyvät ja äiti luottaa muhun tosi paljon, ja yllätys yllätys, siit on hyötyy elämässä aika paljon !


Aina kun katon tätä kuvaa ni huomaan että alan hymyilee tosi paljon.. :)
Ei mulla tällä kertaa kauheesti muuta ! Huomenna suuntaankin Tampereelle, jossa mun rakas kummityttö asuu. Sillä on huomenna 1 w synttärit :) Aadalla on vielä piiitkä elämä edessä :)


                                              xoxo oona


ps. jos osaatte kertoa mulle miten suurennan tota banneria ni kertokaa ihmeessä, koska toi on vähän tökerön näkönen nyt !




Layout by Julia E.