8.4.12

Mikäs se siellä putputtaa?..Se taitaa olla mopo!

Moroo :)

Tänää järjestettii mun rakkaan kummitytön, Aada, 1 wee synttärit ! Aada perheineen asuu Kangasalla, ihan siinä Tampereen vieressä. Synttärit sitte alko klo 14, ja tultiin mun iskän ja äitin kanssa tyylikkäästi tunti myöhässä sinne. Nukuttiin pommiin.. joka ei siis oo ede ihme meidän perheessä.. :D

Sinne Kangasalle äin ajeltaessa käytin ajan hyvin ja tein mantsan läksyjä ! Viimenen jakso pitää vielä jaksaa panostaa ja sitte alkaa loma..Jee ! Kuuntelin sitte kanssa iPodista kaikkia ihania vanhoja biisejä, kun en oo nyt oikee jaksanu latailla uusia! IPodi oli siinä sekotuksella, ku yhtäkkiä sieltä alko soimaan yks Shakiran tositosi vanha espanjankielinen kappale. Siitä tuli ihanasti meidän Mexicon matka mieleen, koska ostettiin se levy sieltä :) Tuli siitä kappaleesta muutenki kiva kesäfiilis ja aurinkoki paisto ikkunasta!

hiketys!


muistoja !

Kun päästiin sitte perille niin huomattiinki, että siellä oliki vähän enemmän porukkaa mitä oltiin kuviteltu ! Näin taas pitkästä aikaa mun ihanat serkkupojat. Oon perheen ainut lapsi, niin Max ja Jon on aina ollu mulle vähä niinku pikkuveljiä ! Ne on supersulosia ja huomaan vaa kui ne komistuu päivä päivältä...sitä ei ehkä vaa kuvista huomaa ! Jon on vähä semmonen ettei se kauhiasti tykkää olla kameran edessä ja haluais vaa pois :D Onneks sain molemmista nyt kivat kuvat :)

Jon <3

Max <3

Sitte oliki jo aika puhaltaa synttärikakusta yksi kynttilä :-). Aada ei sitä tietenkään vielä pystynyt tekemään, joten Annika (joka kutsuu itseään nimellä Muu) tuli ja puhalsi kynttilän! Sitä se siinä pitkään puhalteli ennen kuin se sammu .. :)
Kahvitarjoilun jälkeen oliki sitte lahjojen avauksen vuoro. Aada oli iha innoissaan repimässä niitä lahjapapereita pois.. söpöö <3 Olin ostanu Aadalle synttäri lahjaks semmossen punasen muovi mopon. Se tykkäs siitä ihan hirveesti ja punanen taitaa ollakki Aadan lempi väri !

Mitä sieltä paperin sisältä paljastuu?..

...mopo!


Mikäs se siellä putputtaa? Se taitaa olla mopo! Mopomopomopo, mopomopomopo

Otin siinä vielä Aadasta muutaman kuvan ku on niin hirween sulonen vauva <3 ! En tiiä miten kestän sitte kun se päättää kasvaa isoks ..hui!Aada ja puolsisko Laura :)


Aada sai synttärilahjaks myös kassakoneen !

Mummu oli sitte ostanu Annikalle ja Lauralle sellasset pienet lahjat kanssa, ettei niille tuu paha mieli ! Olin tosi yllättyny ku Mummu sitte toi mullekki pienen kinder-munan ja sano että " Tässä sullekki, ettei vaan tuu paha mieli"... Tuli siinä sitte vähä vauva-fiilis :D

  

Sitte lähettiinki jo kotia kohti ! Ajattelin vielä laittaa kuvan mun asusta :) Äiti toi mulle vähän aikaa sitten New Yorkista UGG:in tennarit ja ne on ihan vähän liian pienet, mutta päätin kattoo että jos ne venyis käytössä, koska tykkään niistä ihan hirveesti :)

Paita: Aeropostale, Farkut: Cubus ja Kengät: UGG

Harmi ku ehtivät jo mennä vähä likaseks..mutta rapatessa roiskuu.. eiks nii? ;)

Nokka kohti kotia !                                                                           xoxo oona


ps. jos on joitakin postaus toiveita niin kertokaa ihmeessä :) yritän toteuttaa kaikki mahdolliset !

2 comments:

  1. ooi ku aada on suloneen (((: ja tyksin noist sun tennareistas <3 ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. niinhä se on :) ja kiitti kiitti ;)

      Delete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.