11.4.12

Guest, straight from Bryssels

Heissan !

Eilen meiän "kaunokkien" kamu Rauhis ( oikeelta nimeltään Rauha-Maija) tuli tapaamaan meitä tonne kaupunkiin ! Rauhis siis asuu nykyään Brysselissä ja oli nyt ollu viikon tuolla pohjanmaalla lomalla. Nähtiin Rauhista vähän tänäänkin ja tää postaus kertookin sitten siitä :) !

Eilen oli siis ihan normaali koulupäivä, kunnes Rauhis tuli meiän kouluun käymän. Siellä sitte alettiin kiljumaan hulluna ja halailemaan mikä tietty kuuluu asiaan ! Sitten mentiinki jo tunnille ja loppupäivä menikin siinä koulun loppumista odotellessa :)

Tea, Juda ja Miikka oli innoissaan Rauhiksen tulosta !

<3

Koulun jälkeen me suunnattiinki jo Kluuville päin. Ajateltiin, että käydään ensin siinä mäkissä vähä kerryttämässä päivän kalorisaldoa ja sitte mentäis vasta siitä sinne Kluuville ylös. Mäkissä oliki tooosi hyvää ruokaa ja otinkin mun lemppari aterian eli Nacho Pollo Jr. aterian ;) Siihe jälkkäriks vielä Daim-McFlurry <3 Mäkistä jatkettiin matkaa vielä Kluuvin yläkertaan, mutta Juda joutu jättämään siinä vaiheessa, koska sillä oli reenit Kisiksellä :)


Nacho Pollo Jr. <3

   

Mäkistä siis käveltiin sitte sinne Kluuvin yläkertaan... joka on siis niiiiiin ihana paikka ! Se on muodostunu vähän sellaseks kaunokkien vaki-hengauspaikaks :D ! Siellä sitte vedettiin Frozen Yoghurtit ( ja kiisteltiin siitä, että miten jugurtti kirjotetaan), ihan vaan sen takia että saatais kaloreita viiiielä vähän lisää.


Jugurtti oli siis ihan vanilijan makusta ja lisukkeina kiwiä ja mangoa <3

Juteltiin siellä tosi paljon kaikkea henkeviä ja otettiin vielä vähän kuvia. Oli tosi ihana kuulla minkälaista siellä Brysselissä on ollu elää ja mikä kaikki on erilaista :) Rauhista on ollu kamala ikävä, vaikka sehän muutti sinne vasta viime kesänä :)

"Kaunokit" (ilman Judaa) ja Amanda, sillä se oli ennen Rauhiksen yks parhaimmista kavereista :)

rakas <3

Tänään mentiin Iineksen ja Pauliinan kanssa kattomaan Nälkäpeli, kesken koulupäivän.. :) Se oli oikeesti väärinkäsitys, koska luultiin että saatiin opeilta lupa käydä kattomassa se kouluaikana (koska sen kattominen kuuluu meiän kurssin sisältöön ilmasutaidossa). En tiiä miten oikeen selitetään tää tilanne huomenna opettajille .... hehheh :D Rauhiskin tuli sinne leffaan meidän kaa ja oli tosi kivaa ja on muuten iha huippu elokuva :) ! Kameraa en tajunnu tänän ottaa mukaan, mikä on sinänsä aika harmi, mutta eihän se maailma siihen kaadu :D

Hengailtiin vielä hetki sitte noiden kanssa siinä ja lähin siinä neljän aikoihin Isolle Omenalle päin. Mulla alko kampaaja 16.30 Oppivissa käsissä. Se on semmonen paikka jossa saa vähä halvemmalla kaiken, koska opiskelijat tekee ne työt mutta laatu on silti tosi hyvä :) 

Mulla oli 2 kampaajaa, joka oli alkuun tosi outoa, mutta sitte tajusin, että istuisin siinä tuolissa varmaan vielä huomennakin jos sellä ois ollu vaan 1 kamaapa. Mullahan on tosi paksut hiukset ja raitojen laittaminen niihin on siis tosi pitkä prosessi. Raitojen jälkeen vielä leikattiin noin 3 cm latvosta, koska latvat oli menny vähän huonokuntosiksi :) Tässä vielä tämmönen after kuva, valotus on vaan aika kamala, enkä muutenaan kuvaan kauhiasti panostanut XD
                                                                    xoxo oona

                                                                            

2 comments:

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.