12.12.12

joulukalenteri: 12.12

swetpants


Mä löhöilen aina koko joululoman ja yleensä muutkin lomat kaiken maailman löhöasuissa! Yleensä käytän jotain ^tommosia verkkareita ja niitten kanssa jotain neuletta :) En oo oikein aikasemmin ollu verkkari ihmisiä, mutta nykyään on aina pakko vaihtaa lököt jalkaan kun pääsen kotio ! Käytättekö te paljon lökäreitä tai jumpinejä? Onko jotkut lököt mahdollisesti teiän lahjalistalla? :)

4 comments:

 1. ite tykkään kotona ja vapaa-ajalla olla lökäreissä, yläasteella vielä tuli kouluunkin niillä lähdettyä mutta nyt en ole lukioon astunut niissä :) mukavan oloinen blogi ja kiva postaus, tykkään! :)

  http://mmilya.blogspot.fi <- saa tulla moikkaamaan ja liity ihmeessä lukijaksi jos tykkäät! :)

  ReplyDelete
 2. Just itseasiassa vaihdoin verkkarit iha tämmöset perus harmaat mitä stadiumista saa soc on merkki :D
  sit mä nukahinki sängylle ja nyt katon telkkarii :P kaikki tommoset slimmit on söpöi mut mun mielest se ei oo ehk se verkkareiden idea et niis pitää lököttää ja ne ei saa olla härskit koska mul tulee ainaki epämukava olo :( mut kaikki tavallaan ;) ja voihan ne sit olla johonki muuhun käyttöö ku löhöömiseen (;!

  ReplyDelete
 3. mäki nykyään aina vaihan lökärit, kun tuun kotiin! :D en pysty olla farkuissa tms. rennosti enää :D

  ReplyDelete
 4. Mmilya4: juu emmäkään lukiossa oo oikeastaan käyttänyt, paitsi tietty koeviikoilla :) kiitos !

  laura: juuu no kyllä sä mut tiiät :DD rakastan noita slimmejä, mut joku raja tietty ;) ja täytyy kyllä myöntää että verkkareiden juttu on se löysä malli :D

  ano: niin se vaa menee ! ennen pystyin ihan helposti hengaamaan koko päivän vaikka farkuissa mut nykyään tulee semmonen ahdistus :D

  ReplyDelete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.