11.12.12

SNAPSHOTS: IM ALIVE


Untitled
UntitledMoikkelis kamut ! Niinku lupailin niin, elossa ollaan! Jee :) Tossa leikkauksen ennen ja jälkeen kuvat, monille kyllä tutut jo instagramista ja facebookista!
Ihanaa, leikkaus siis suju tosi hyvin. Pullistuma oli kuulemma jo lähteny itsessään vähä kuivumaan pois, joten poistettavaa ei ollukkaan enää paljoa. Kuitenki huomattiin, että se liukuma oli vähän suurempi kuin oli luultu, eli 0,5 cm. Kuullostaa tosi pieneltä, mutta se voi liukua entistä enemmän pois, joten täytyy vaan nyt olla tosi varovainen sen kanssa :)
Mulla on ehkä maailman ihanimmat ystävät ikinä ! Kun heräsin eilen niin heti täytty heräämö tutuista kasvoista! Mulle tuotiin kaiken sortin herkkuja ja lahjoja ja parane pian-kortteja. Tänään aamulla pääsin kotio ja nyt oon majottunu meidän takkahuoneeseen. Äitin moottori-sänky tuotiin tänne ni nään ton tv:nki tosta oikeen mukavasti. Koko viikon ajan on kaverit lupaillu tulla käymään täällä! Ihania <3
Huomenna tulee sairaanhoitaja käymään täällä joskus puolenpäivän aikoihin ja selästä saa poistaa ompeleet 10 päivän päästä! Kouluun pääsen ilmeisessti tammikuun puolenvälin jälkeen, viimeistään vissiin helmikuun ekalla viikolla...just sopivasti koeviikolle! 
Kiitos kaikille jotka ootte mua jaksaneet ajatella ja tsempata, saati sitten käydä moikkaamassa! Oon päivät aikalailla yksin kotona, joten jos vaan sattuu tästä ohi kulkemaan niin tervetuloa :) Voin vaikka keittää kahvit !

8 comments:

 1. mikä sul oli?;O mut tosi hyvä et leikkaus suju hyvi:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. http://oonas-secret-life.blogspot.fi/2012/11/skippaa-jos-ei-kiinnosta.html < tuolla on siis tarkemmin selietty,että mitä mulla oli, mutta lyhyesti sanottuna cheerleadingistä aiheutunut välilevyprolapsi, nikamaliukuma ja rasitusmurtuma :) juu mäki oon ihan tyytyväinen !

   Delete
 2. Saatko sä kävellä vähä kotona vai pitääkö sun makaa kokoaika sängyssä?
  Jaa onks se nii et sun vanhemmat on yhdessä?
  Ja HYVÄ et sun leikkaus meni hyvin!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Saan kävellä sen mukaan mikä tuntuu hyvältä :) Mutta siis istumista ei suositella juuri ollenkaan, eli enemmän kyllä vuodepotilaana täällä sinnittelen kun että kävelisin maratonia olohuonetta ympäri ! :) Ja niiden tilanne on ehkä vähän outo, en mun perheestä täällä kauheasti haluais kertoa :) kiitos !

   Delete
 3. oo jesjes hyvä et oot elos ja kaikki meni hyvin!! (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. jee jee :) oon ite aika tyytyväinen kans ;)

   Delete
 4. hyvähyvä et kaikki on hyvin :)!

  ReplyDelete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.