30.7.12

Kiitos säsu-ripari 2012 !



Helou kamut ! 

Noniii nyt on kotiuduttu tommoselta pitkältä landeilulta ! Eli ensin 2 vko kuortaneella isosena ja sieltä vielä viikoks mummolaan ! Tää postaus on kuitenki vaan pieni kertaus riparista:) 
Ripari oli siis säbä ja suunnistus yhdistettynä eli porukkaa oli molemmista lajeista. Oli ihan huippua olla isosena, vähän vaikeeta alkuun koska en oo käynyt isos-koulutusta. Kyllä se kuitenki lopulta alko sujumaan ja kaikki meni ihan hyvin. Mun pikkusryhmä oli kyllä ihan toivoton :D Alkuun eivät puhuneet sanaakaa ja loppuleiristä raamikset oli yhtä painajaista, no mutta ihania ne on kuitenkin ja kauhee ikävä jo :) !







Ennen riparille lähtöä päätin ekaa kertaa elämässä kokeilla kotivärejä hiuksiin, koska oli vaan niin kamala juurikasvu, ettei raidatkaan olis enää pelastaneet ja näillä mun itkill hiuksilla koko väri kampaamossa olis tullu nin kamalan kalliiks niin päätin sitte mummolassa kokeilla väriä....
No annoin värin olla loppuun asti päässä, ja vielä vähän pidempäänkin, mutta aika oranssiksihan se meni! Märkänä oli ihan oranssi ja pelotti että mitäköhän tästäkin tulee! No varasin ittelleni ajan kuortaneen sport-hiuksesta ja siellä kävin sitten pari tuntia ennen riparin alkua laittamassa vähän tummempia raitoja ! Lopputulos on mun mielestä ihan hyvä, vähän ehkä liikaa vielä sellanen vetyproksidiblondi XD


ennen...



...jälkeen



avaimet poitsujen soluihin ;)



meiän eliittiurheilija !...
...ja sen nimmari!


viiden minuutin idiootit <3
rakkaat isoskamut !









Eli tiivistettynä huippu kaks viikkoa oli ja kiitos kuuluu kaikille ihanille pikkusille, isoskamuille, appareille ja teologeille :) ! 








2 comments:

  1. Voinko mä soittaa sulle :D
    Kävin itekkin kriparin 2012 ja jäi ikävä
    Mut kävin eri paikas ..,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo soita vaan XD ehkä voisit ensin kertoa kuka oot että tiedän keltä oottaa puhelua :D

      Delete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.