11.8.12

my last holiDAYS !


Hellurei!

Tässä tämmönen pien kertaus muutamasta edellisestä päivästä! Keskiviikkona näin Mannaa tosi pitkästä aikaa, oli upeeta nähä meiän jenkkiläistä ;)Manna oli viettäny siis kesästään viis viikkoa tuolla Atlantin toisella puolella niin vaihettii kuulumisia. 


Syötiin Mannan kanssa vähäsen intialaista <3


Käytiin ostamassa mulle kans uus kalenteri ens lukuvuotta varten suomalaisesta, melkeen samanainen kuin viime vuonnakin! Löysin ginasta myös tollassen metallinhohtosen kynsilakan ja ostin sen hintaan 3,95 €. Kiksistä hain ittelleni Batisten kuiva-shampoota, nyt vähän eri tuoksusena kuin mitä yleensä käytän. Sattumalta löysin myös Ranskalaista manikyyriä varten tehdyn kynän, mutta testasin sitä, ja se ei edes päällyslakan kanssa kestä kahta päivää pitempään :( Harmi sinänsä !Kaupungista sitten lähdinkin vielä kattomaan Iitaa ja Teaa :) Oli tosi kiva nähä iitaakin pitkästä aikaa! 


Torstaina käytiin minä, manna ja juda leffassa kattomassa What to expect when you´re expecting. Oli muuten oikeesti ihan kiva ja hauskakin! Söin tosi paljon torstaina ja sitte olinki siellä leffassa ihan täynnä :D Frozen Yogurt on muuten oikeesti tosi hyvää vaikka oon syönykkin sitä tosi pitkään jo !
Perjantai menikin tosi nopeesti; näin mannaa..taas ja tavattiin nopeesti myös valtteri ! Sieltä suuntasinkin kesän jälkeen ekoihin reeneihin, tosin vaan kattomaan kun tää selkä on ruvennu tosi tyhmäks :D Oli ihanaa nähä kaikkii kamuja sieltä ja nähä kuinka joukkue on kehittyny ihan vaan muutamissakin reeneissä tosi paljon !Huomenna, tai no tänään on tarkotus käydä reeneissä tekemässä vähän lihaskuntoa ja sen jälkeen nähdä vähän tykkiläisiä :) Muistakaa kaverit, että nyt viikonloppuna on tehostettu valvonta nuorten alkoholin juomiseen joten käyttäytykää sitten sen mukaan ;) Sunnuntaiks koitan saada itteleni varattua kampaajalle ajan, sillä mun hiukset on viikossa alkanu muuttumaan oransseiks ja olis ihan huippua saada ne normaaleiks vielä ennen koulujen alkua :) ! Palailen varmaan maanantaina ekan koulupäivän kuulumisista. En jaksa enää oottaa lukiota! :)....vaikka olis se tietty ihanaa, että loma jatkuis loputtomiin!Hyvää yötä kamut!

ps. mitä mieltä ootte ulkoasusta? oon ite tosi tyytyväinen, koska osasin pienentää tota banneria ;)

7 comments:

 1. Mikä se juttu oli et joudut lopettaa cheerin ja miks? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kerron siitä sitte enemmän myöhemmin :) !

   Delete
 2. Replies
  1. en oo enää missään, lopetin eilen :( mutta olin junnu elitessä ja vaihoin vuoden alussa xtremeen <3

   Delete
  2. mitää miks lopetit! :o hahah oisin kisannu sua vastaan, oon nimittäin ite csf blackeissa..:D

   Delete
  3. no teen cheer-aiheisen postauksen vielä jossa selitän tarkemmin mutta laajasti sanottuna kroppa ei vaa kestäny ! :( tsemppiä teille kisoihin, mutta lupaan saatte xtremestä kovan vastuksen ;) !

   Delete
  4. aaaa no voi harmi :s itekki varmaa lopetan tän kauden jälkee just tän takii ku ei polvet ja selkä enää kestä :D ja jep, nii me uskotaanki! ;)

   Delete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.