10.2.16

NEON

nomf (3 of 9)
nomf (7 of 9)
nomf (9 of 9)
nomf (1 of 9)
nomf (2 of 9)
nomf (5 of 9)
nomf (6 of 9)
nomf (4 of 9)
nomf (8 of 9)
photos roosa, edit me

wearing:
tiger of sweden coat
nike running thights
nike air max 90 lunarlon sneakers
dkny bagJa ei.. en puhu siitä alkuaine Neonista, joka ilmeisesti on jotenkin inerttinen kaasuna? Pääsykoeläppää.. jep, sille tasolle on nyt vajottu. Roosa jo mua kuumotteli että 98 pvä kokeeseen.

Mutta tästä asusta. Asukriiseilin pitkään ja viimetipassa keksin kivat vaatteet, ja halusin erityisesti näyttää teille mustan pitkän paidan joka mulla näissä kuvissa on päällä, mutta näin jälkiviisaana sitä voisi todeta, että ei, musta paita ei näy mustan paksun pitkän takin alta. Way to go oonis! No onneks oli edes aina niin ihanan räväkät air maxit, etten näytä ihan kokonaan mustaan vuorautuneelta noita-akalta. Nää kuvat on viruneet koneen pohjalla jo ikuisuuden, kun en oikein saanut näistä mitään irti. Mustaa, märkää ja ankeaa. No mutta parempien puutteessa olkaatte hyvät!

Kuvista puheenollen pääsin yhden illan ajaksi osaksi ihan huikeeta Sessions2 kuvaajaporukkaa, jotka siis hoitavat Suomessa kaikkien isojen bileiden ja tapahtumien kuvausta. Viime perjantaina kävin kuvaamassa Qx-Gay gaalaa ja niiden jatkoja ja ai että kun oli hauskaa! Mä niin rakastan tätä työtä. Voisin laittaa jossain vaiheessa vähän omia kuviani jakoon. Eilen kuitenkin kuvien kanssa tuli ongelmia photarissa ja mikään ei toiminut ja jouduin tekemään yhden jutun ainakin neljä kertaa, jonka jälkeen sen vihdoin toimiessa ja kuvia säätäessä 8 kuvaa (kuvia oli siis 80...) ennen koko homman loppua, koko photari päättää crushata, ja _kaikki_ duuni hukkaan. Myönnän että siinä vaiheessa itketti muuten ja paljon. Ja mä oon vielä pitäny itseäni jotenkin hyvänä tietotekniikan kanssa....


4 comments:

 1. Ootpa sie sievä<3 JA kyllähä tolla munkin kameralla saa iha päteviä kuvia, onneks tänää opetat sitä lightroomii xd

  ReplyDelete
  Replies
  1. no saa saa :D mitä sä nyt oikein selität :* ja joo meitsi paljastaa kaikki kivat kikat!!

   Delete
 2. Siis vitsi että näyttää upealta toi neon-väri koko mustan asun kanssa!!! Tykkään :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.