18.2.16

MEITSI LEHDESSÄ

lehti (1 of 1)

Pahoittelut, että edellisestä postauksesta kerkesi vierähtämään jo näin pitkä aika, mutta mulla koneen ulkoinen kovalevy päätti sitten poksahtaa ja oon viime päivät yrittänyt onkia yksittäisiä filejä talteen. Kyseisellä kovolla oli tietysti kaikki mun tähänastisen elämäni data ja olin juuri kaksi viikkoa sitten miettinyt että pitäis käydä ostamassa toinen kovo jonne saisin vielä varmuuskopiot.. No en kerennyt en.. Onneksi sain edes joitain kuvia talteen, mutta vähän harmittaa että menetin esim kaikki viimeisen vuoden käsitellyt kuvat :( 

Mutta nyt asiaan! Näyttääkös ylläolevassa kuvassa lehdestä tuijotteleva tyttö tutulta? ;D Muhun otettiin joulun alla yhteyttä ja kysyttiin haluaisinko tehdä "postauksen" lehteen. No totta helkkarissa! Miksipä en, sillä enhän minä tässä hävinnyt mitään! (*oikeasti lukuisia lukuisia unettomia öitä kun käsittelin 40 kuvan setin lehdelle materiaaliksi, josta taittaja lopulta kokosi tämän*)
Oloblogit-lehden ensimmäiset 6 sivua onkin siis mun materiaalia. Kuvat suunnittelin ja käsittelin itse, mutta tietysti monissa kuvissa äiti tai Ronja toimi napinpainajana. Suuri kiitos siis heille!! Tekstin kirjoitin myös itse. Hauska projekti, jonka mielelläni tekisin uudestaankin (tosin ehkä paremmalla ajalla). Mulla on kaikki ne 40 kuvaa vielä tallessa, joten kuvat varmasti päätyvät myös jossain vaiheessa tänne. Se ilon määrä, kun sain tuon lehden käteen ensimmäisen kerran, oli kyllä aivan älyttömän suuri. Olisi ihana kuulla palautetta teiltä mun jutusta, joten jos käytte kaupassa niin napatkaa lehti matkaan tai vaikka selailkaa siellä kaupassa! :)

3 comments:

 1. Oli just kiva toi juttu tos lehessä tykkäsin niistä kuvista ja olit antanut myös hyviä vinkkejä kevääseen ! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. XDd kiitos larpo <3 pelastat mut tyhjältä kommenttikentältä aivan liian usein<3

   Delete
  2. XD <3 sitä varten mä oon muruseni :*

   Delete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.