1.12.15

SUNNUNTAIN JA MAANANTAIN VÄLISENÄ YÖNÄ

snbg (5 of 9)
snbg (6 of 9)
snbg (1 of 9)
snbg (3 of 9)
snbg (2 of 9)
snbg (8 of 9)
snbg (4 of 9)
snbg (7 of 9)
snbg (9 of 9)
wearing: 
zara knit
nike epic lux running thights

Vois sitä kai sunnuntain ja maanantain välisen yön järkevämminkin käyttää. Mutta toisaalta miksipä ei pystyttäisi valoständejä ja ottaisi selfieitä salaman räiskiessä ;D Tuli yhtäkkiä ihan hirveä hinku testailla vähän kovemmalla valolla kuvailua eikä pelkästään niitä ns. täydellisiä koulukuva-studio-valoja. Kovassa valossa ongelmaksi muodostuu vain helposti ongelmaksi varjot. Koko setistä meni varmaan 90% roskiin ihan vaan sen takia, että pää on ollut 2cm liian vinossa johonkin suuntaan ja sitten kasvoihin on muodostunut todella tumma ja selvärajainen varjo :( Siksi otin varmuuden vuoksi mukaan noi pari pehmeämmän valon kuvaa, ihan vaan jos kaikki tummat kuvat olisivat epäonnistuneet! 

Naapurit varmaan muuten tykkää näistä mun valoshow:ista. Aina silloin tällöin testailen jotain ja salamat välähtelee jatkuvalla syötöllä. Siitä tulikin mieleen yks yö monen vuoden takaa. Olin just tyyliin saanut ekan järkkärini ja otin parvekkella jotain "superhienoja" kuvia sillä kameran omalla pomppusalamalla. Monta kuukautta myöhemmin taloyhtiön talkoissa kävi ilmi, että yks meidän naapureista oli luullut mun kuvailuja ukkoseksi ja soittanut kavereilleen ja kysynyt, että onko muualla Espoossa yhtä raju ukkonen. Kaverit oli kuulemma ihmetelly ja sanoneet että muualla on ihan tyyntä ja rauhallista. Naurettiin naapurin kanssa hirveesti tälle episodille, mutta myönnettäköön, että nykyään en ulkona käytä salamaa ja sisälläkin kuvatessa menee sälekaihtimet kiinni ensin! 

8 comments:

 1. Mää niin haluaisin osata pelailla salamilla (:DDDD oli pakko). Varmaan nyt eka pitäis hankkia joku kiva salama niin se ois edes mahdollista :) Mikä salama(t?) sulla on?

  ReplyDelete
 2. Salamit salamit ;Dd joo mäki hankin vasta vähän aikaa sitte ekan tuikun (yongnuo 560 iv) ja tosi näppärä vaikka onkin manuaali. Itseasiassa suosittelen ekaks salamaks manuaalia eikä ttl-salamaa, jotta oppii hahmottaan sen käytön kunnolla (vrt. vähän sama kuin valotusajat ym.). Sit mul on yongnuon video-lamppu (eli led paneeli jossa jatkuva valo) mut en millään muista nyt sen mallia. Valoissahan tosi tärkeitä on muokkaimet (vaikka näissä ei oo käytetty ku vaa barn-doorseja). Noissa vaaleemmissa kuvissa oli valkonen shoot through sateenvarjo käytössä. Nää on kaikki yhen valon kuvia, mut käytin reflaa toisella puolella vähän tuomaan valoa varjopuolellekki :) Ja siis mäki vasta alottelen ja harjottelen! Oikeesti yllättävän haastavaa hommaa ;D Kannattaa hankkia toi yongnuon salama ja siihen triggeri ni pääset jo testaileen niin ettei salama oo kiinni kamerassa! Molemmat tosi kehuttuja ja älyttömän halpoja :D

  ReplyDelete
 3. Vau! Oot tosi kivauksellinen. Kivaa että kuvaat paljon itseäsikin kun niin monet bloggaajat keskittyy maisemiin sun muihin. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha joo selfiet astuneet kuvaan kun jotenkin sitä salamankäyttöäkin ihmisiä kuvatessa pitää harjoitella! ;D Muutenkin oon niin kikseissä aina uusista laitteista että kun valonmuokkaimia tuli niin olihan niitä pakko päästä testaamaan! Ei muuta kuin kotistudio pystyyn ;D Kiitos paljon Joanna!

   Delete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.