31.3.15

KERRAN VUODESSA KAMPAAJALLE

ib9
ib1
ib8
ib4
ib7
ib2
ib6
idib5

wearing:
diesel leather jacket
second hand shirt
crocker jeans
vagabond boots
dkny watch
acne scarf
nine west bag


Kävin ennen useammin kampaajalla, mutta nykyään käyntien väli vaihtelee puolesta vuodesta jopa yli vuoteen. Mun hiukset ovat luonnonkiharat ja hyvin karheat, ja vaikka kuinka monta kertaa harjaan ne yleensä sotkeutuvat sekunneissa toisiinsa uudelleen. Hiukseni ovat myös hyvin paksut (ja ennen pitkätkin) joten niiden kanssa väsäily on aika rankkaa omin avuin. En siis ikinä oikeastaan föönaa, suorista tai kiharra hiuksiani, ellei ole sitten jotain oikeasti isoa ja tärkeää tapahtumaa. Mun tunnuspiirteeksi onkin muodostunut sellainen vähän luonnonkihara, sotkuisen siisti lookki. Tykkään hiusteni väristä aika normaalina, jonka takia kampaajalla käydessäni pyydän vain vaaleita raitoja tuomaan vähän eloa muuten tylsiin hiuksiini.  Kampaajalta tullessa onkin aina jotenkin todella fressi fiilis, mikä saattaa kyllä johtua myös siitä että hiukseni ovat näin kerran vuodessa ihanan sileät ja siistit. 

Tänään kävin taas ihanan vakkarikampaajani luona ja latvoista lähti reippaasti yli 10cm, sillä halusin eroon kuivista ja kuolleista latvoistani. Raitoja laitettiin taas pää täyteen, ihan pienistä yllättävänkin leveisiin, jotta saatiin hiuksiin luonnollinen ulkonäkö. Oon todella tyytyväinen lopputulokseen, vaikka vähän kaipailenkin pitkiä hiuksiani. Onneksi mulla tuppaa hiukset kasvamaan aika nopeaan tahtiin ;D

2 comments:

 1. Tosi nätit hiukset sulla ja kivan luonnolliset! Itselläni on myös ainakin kuvauksesi perusteella aika saman tyylinen tukka ja kohta tulee kohta puoli vuotta täyteen edellisestä hiusten värjäämisestä. Myös minulla on pelkkiä raiotoja päässä ja pidän kovasti :) Tosi nätti blogi sulla ja hienoja kuvia!

  http://sadepaivana.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana Mari, kiitos paljon! Raidat luovat kyllä niin luonnollisen lookin, että ne sopivat monille :)

   Delete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.