29.4.14

Friends&Fun

sp13
sp1
sp6
sp2
sp7
sp3
sp8
sp10
sp4
sp9
sp5
sp11

Moikka! Mulle oli viime kesältä jäänyt muutamia ihania kesäkuvia postaamatta ja tietty näitä viime aikoina kertyneitä satunnaisotoksia, joten ajattelin pitkästä aikaa pistää tänne blogin puolelle jotain muutakin kuin niitä ainaisia asukuvia. Viime päivien säät on helliny meitä kesäihmisiä ja ulkona on tullut vietettyä paljon enemmän aikaa kuin varmaan koko talven aikana yhteensä! Huomiselle ja torstaillekkin luvassa luultavasti ulkona samoilua ellei sade pilaa suunnitelmia. Torstaina olis ainakin ihana päästä ulos jonnekkin piknikille! Pitäkää ihana vappu, mä palaan takaisin chämppärien matsin pariin! 

PS. Ajokausi on vihdoin avattu!! Sitä odottelinkin jo aika pitkään ;D

26.4.14

Solen Skiner

pd1
pd4
pd3
pd7
pd6
pd5

PHOTOGRAPHY BY VALTTERI RISTOLA

wearing:
hilfiger sunglasses (new in!)
filippa k coat
gina tricot skirt
filippa k shirt
vagabond shoes
adidas bag
diy silver bracelets

Moikka! Nopeet päivittelyt täältä tien päältä. Ollaan matkalla kohti Tamperetta ja mun ihanan kummitytön synttäreitä. Viime päivinä olen viettänyt paljon aikaa kavereiden kanssa, yrittänyt epätoivoisesti parantua siitä ihanasta kevätflunssasta, kulkenut uudet aurinkolasit päässä joka paikassa, opiskellut ja kuunnellut uusia löytämiäni biisejä! Eilen mentiin Koffin puistoon istuskelemaan ja nauttimaan auringosta (luvassa kuvia!!) ja jatkettiin sieltä vielä Heikille pelaamaan monopolyä. Oli mahtavaa viettää aikaa vähän isommalla porukalla ja vaan jutella kaikesta maan ja taivaan välillä. 

Side note: Edellisenä päivänä farkut repesivät haaroista joten ei ollut oikein muuta vaihtoehtoa kun laittaa hame... onneks oli edes lämmintä! :D

24.4.14

:::LASIT:::

idk2
idk3

Moikka! Nyt tulee mulle aika olennainen aihe tän postauksen mukana esille. Nimittäin ne silmälasit. Bloggers' Inspiration Day:ssä pääsin sovittelemaan Instrumentariumin silmä- ja aurinkolaseja. Pääsin mukaan Indiedaysin ja Instrun yhteistyökampanjaan, joka tuli mulle kyllä oikein sopivaan saumaan. Mulla ei ollut oikein mitään ideaa siitä millaiset lasit mulle sopisi (vai sopisiko ollenkaan), mutta onneksi Instrulla on todella hyvä valikoima ja pääsin sovittelemaan erilaisia kehyksiä. Mun mielestä toi silmälasivalinta oli hyvä ja tuon tyyppisiä laseja itselleni olenkin nyt ajatellut. Aurinkolasivalinta ei sitten niinkään mennyt nappiin.. olisi varmaankin pitänyt pyytää Instrun kehysasiantuntijan apua, mutta jääräpäisenä yritin sovitella kaikkia mahdollisia. Mutta juu, ei kiitos tuolle mallille. Onneksi löytyi sitten toiset arskat (joista en tietenkään tajunnut otattaa kuvaa..)!

Nyt teillä olisi mahdollisuus osallistua arvontaan äänestämällä suosikkilasejanne ja täyttämällä yhteystietonne täällä. (Munkin kuvat siis löytyvät sieltä). Kaikkien osallistujien kesken arvotaan kolmet aurinkolasit (arvo jopa 179€ !!), joten kannattaa käydä äänestämässä lemppareitanne. 

21.4.14

TRAVEL is my THERAPY

tr8
tr1
tr2
tr4
tr6
tr7
tr3
tr5

Noniin nyt taitaa olla pääsiäinenkin pikkuhiljaa ohi ja paluu arkeen iskee. Kunnon oppilaat, kuten minä, ovat sairastaneet nyt loman aikana jokakeväisen kevät-flunssan, ettei tarvitse sitten olla koulusta pois.  En kuitenkaan ole halunnut sivuutaa kuitenkaan aivan kaikkia tapahtumia flunssaisuuden takia, joten uskaltauduin näkemään kavereita tänään. Päivällä syötiin hieman alkeellinen (pullaa pussista, pekonia ja punaviiniä) brunssi aivan huippuseuralla ja illemmalla päivällisen jälkeen Mona tuli moikkaamaan mua. Hänen kanssaan alettiin suunnittelemaan kesälle jotain reissua ulkomaille, josta päästäänkin postauksen aiheeseen: Matkustamiseen.

Ollaan matkustettu perheen kanssa aika paljon mun elämän aikana, jonka takia mulle on varmaan jäänyt matkustusvaihde päälle. Suomi on niin ihana maa, mutta säännöllisin väliajoin on ihan kiva päästä muuallekkin. Koen jonkin tyyppisen vapautuksen päästessäni paikkoihin joissa en tunne muita. Tän takia luultavasti viime kesän Lontoon ja Cardiffin reissu (josta kuvatkin ovat) on jäänyt niin vahvasti mieleen. Sain päivät kulkea kaupungilla yksin, sillä äiti oli töissä, joten koin "vapauden" vielä suurempana kuin ennen. En ole viime kesän jälkeen matkustanut minnekkään ja nyt matkakuume onkin aika korkealla! Kohdekaupunki on kuitenkin vielä hakusessa .. !


15.4.14

coffee break and fresh air//outfit

idof14
idof3
idof7
idof5
idof12
idof10
idof13
idof9
idof11
idof6
idof1

wearing:
vero moda bfjs
tiger of sweden coat
bijou brigitte earrings
diy silver bracelet
grandma's diy silver bracelet
dkny bag
nike air max 90 sneakers


Moikka! Ihanaa päästä taas postaamaan kunnon asukuvia. Mä niin tykkään rennoista farkuista. Tuntuu päällä suht. samalta kuin lökärit, mutta näyttää kaupugilla kulkiessa paljon paremmalta! Nämä vaatteet  mulla oli siis päällä lauantain ihanassa ID Inspiration Day:ssä. Käytiin upean Monan kanssa napsimassa asukuvat Espan puistossa tapahtuman jälkeen. Ulkona oli ihan hirmu kylmä, joten meidän oli pakko hakea viereisestä kahvilasta lämpimät kupit käteen jotteivät sormet jäätyneet ihan kokonaan kuvaus-session aikana. Mulla oli myös tuulen kanssa jonkin verran ongelmia (niinkuin 4. kuvasta näkee...) koska hiuksethan ei millään meinanneet pysyä niinkuin tahdoin. Hahaha, mutta sellasta se elämä on; aina kaikki ei mee aivan kuten haluaa. Ja eikös ole jokin sanontakin, että epätäydellisyys on täydellisyyttä... ;D 


*commercial links on post

13.4.14

INDIEDAYS Inspiration Day

idid3
idid4
idid8
idid10
idid1
idid5
idid9
idid6
idid1
idid5
idid2
idid11
idid7

Moikka taas! Risteilyltä kotiuduin perjantai aamuna, jonka jälkeen väsymyksen painamin silmin yritin sinnitellä koulussa muutaman oppitunnin. Kotiin päästyäni nukahdin ja nukuinkin reippaasti yli 12 tuntia! Lauantai aamu alkoi hyvillä mielillä, sillä edessä oli Indiedays:in järjestämä ihana Bloggers' Inspiration Day. Otin avecikseni ihanan Iinan jonka kanssa kierreltiin tapahtuman ständejä syöden noita herkullisia pikku-ruokia! Iinan lähtiessä treeneihin tapasin jo viime tapahtumassa tapaamani Monan, jonka perässä roikuinkin koko loppupäivän. Viime Inspiration Day:hin verrattuna pidin enemmän tästä, sillä tila oli valoisampi ja suurempi, luennot olivat kiinnostavampia ja yhteistyökumppaneita oli mukana tällä kertaa hieman enemmän. Isot propsit Indiedaysille Damian McGillicuddyn hommaamisesta kyseiseen tapahtumaan; oli mahtavaa päästä tapaamaan yksi maailman parhaimmista valokuvaajista. Sain päivästä (nimensäkin mukaisesti) paljon inspiraatiota ja muutama yhteistyöpostauskin luultavasti luvassa! Harmikseni en ole vielä täysi-ikäinen, joten Indiedays Blog Awardsit jäivät taas välistä. Toivottavasti ensi kerralla sitten ;)

Bonuksena: Tapahtumassa luennoinut Axl Smith pyyti jakamaan tulevan sinkkunsa kaikille blogien lukijoille. Voitte siis kuunnella Mad F*cking Crazy kappaleen alta. Just sellaista musaa muuten, jota tykkään itse kuunnella!


Layout by Julia E.