21.4.14

TRAVEL is my THERAPY

tr8
tr1
tr2
tr4
tr6
tr7
tr3
tr5

Noniin nyt taitaa olla pääsiäinenkin pikkuhiljaa ohi ja paluu arkeen iskee. Kunnon oppilaat, kuten minä, ovat sairastaneet nyt loman aikana jokakeväisen kevät-flunssan, ettei tarvitse sitten olla koulusta pois.  En kuitenkaan ole halunnut sivuutaa kuitenkaan aivan kaikkia tapahtumia flunssaisuuden takia, joten uskaltauduin näkemään kavereita tänään. Päivällä syötiin hieman alkeellinen (pullaa pussista, pekonia ja punaviiniä) brunssi aivan huippuseuralla ja illemmalla päivällisen jälkeen Mona tuli moikkaamaan mua. Hänen kanssaan alettiin suunnittelemaan kesälle jotain reissua ulkomaille, josta päästäänkin postauksen aiheeseen: Matkustamiseen.

Ollaan matkustettu perheen kanssa aika paljon mun elämän aikana, jonka takia mulle on varmaan jäänyt matkustusvaihde päälle. Suomi on niin ihana maa, mutta säännöllisin väliajoin on ihan kiva päästä muuallekkin. Koen jonkin tyyppisen vapautuksen päästessäni paikkoihin joissa en tunne muita. Tän takia luultavasti viime kesän Lontoon ja Cardiffin reissu (josta kuvatkin ovat) on jäänyt niin vahvasti mieleen. Sain päivät kulkea kaupungilla yksin, sillä äiti oli töissä, joten koin "vapauden" vielä suurempana kuin ennen. En ole viime kesän jälkeen matkustanut minnekkään ja nyt matkakuume onkin aika korkealla! Kohdekaupunki on kuitenkin vielä hakusessa .. !


4 comments:

 1. Brysselissä saa tulla käymään :) :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kuule ihan päällimäisenä vaihtoehtona mielessä ;)

   Delete
 2. Replies
  1. Voi kiitos ihana Emilia! Oot ihan mahtava ku jaksat kommentoida niin paljon ja piristää sen kautta mua!! Kiitos paljon :)

   Delete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.