12.8.14

SNAPSHOTS: Santorini

Untitled
Untitled
1. Jänskättää. Hetki ennen koneeseen nousua // 2. Näkymä meidän hotellin takaovelta, eli ihan meidän huoneen vierestä. Ei huono ei huono.. // 3. Ekan illan vähän fancympi illallinen. Ruoka oli kyllä aivan taivaallista. // 4. Ihana Firan auringonlasku!
Untitled
5. Ranta-selfiee ja hiukset hulmuaa tuulessa. // 6. Ihaninta ice-tea:tä ikinä! Noita kulutettiin loman aikana paljon, sillä hinta oli alle euron! // 7. Ekan illan drinksut, nam! // 8. Aamu-selfiee!
9. Tokan illan outfittia, airmaxit on se juttu! // 10. Alien-Oona vedessä lillumassa! Poolin vesi oli muuten niin suolaista, ettei sukeltaminen tullut kuuloonkaan, mutta kelluminen onnistui missä asennossa tahansa! // 11. Tokan illan yhteiskuva! // 12. Kaunis, kaunis meri. Kaunis, kaunis Santorini.
13. Että tällasta siellä.. // 14. En voi mennä ulkomaille syömättä mun lemppari sulatejuustoja. Näitä on syöty niin kauan kuin muistan! // 15. Oi miten hyvää bbq-kanaa. Oli niin suussasulavaa, etten varmaan ikinä ole maistanu. // 16. Tehtiin se kuuluisa turistimoka, pidettiin ilmastointi +16 asteessa ja sen seurauksena loman viimeset päivät flunssassa. Mitä tästä opittiin?
17. Perjantain herkku-aamiainen! // 18. Korttia pelattiin kyllä todella paljon ja lentokentällä muut suomalaisetkin nauro kun kulutettiin aikaa lätkimällä kortteja pöytään. // 19. Ihana "yksityis" biitsi jolla sai olla aivan rauhassa pelkäämättä että tavarat varastetaan! // 20. What is this? Outo ja superimelä kreikkalainen jälkkäri!
21. Vikana iltana tehtiin viimeset shoppailut ja päädyin Vanssin liikkeeseen ostamaan popot. Siellä vierähtikin tovi, sillä myyjä oli niin suloinen ja herttainen, ja keskusteltavaakin riitti loputtomiin. ps. sain muuten tosi hyvän alennuksen mun old schooleista !! Thanks Peter! // 22. Lentokoneessa oli niin jäätävän kylmä, että vetisinkin kaakao maistui parhaimmalta ikinä! // 23. Rakastan mun matkalaukkua <3 // 24. Kauniiseen ja helteiseen Suomeen oli kiva palata auringonnousun aikaan!


Nämä postaukset on todella ristiriitaisia; jotkut niistä pitävät, jotkut taas eivät. Teen näitä kyllä mielelläni vaikka itse en kuulukkaan ensimmäiseen kategoriaan. Usein näitä ei kuitenkaan tulla näkemään, sillä näitä varten mulla on instagram, jossa mua voikin seurailla. Kuvat löytyvät nimimerkin ooniiis takaa, ja kuviin pääsee myös tuolta ylävalikosta subscriben kautta! 


2 comments:

  1. Eikä, mikä ihana matkalaukku! Mistä noin söpöjä laukkuja saa? ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! Itseasiassa sain sen äidiltä alunperin meidän tulevaa New Yorkin matkaa varten, mutta oon nähnyt noita Saxolinen laukkuja mm. Aleksi 13:sta siellä Helsingin isoimmassa myymälässä. Mutta kannattaa googlailla vaikka Saxolinen omilta sivuilta :) !

      Delete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.