8.8.14

NIGHT OUT-comfort comes first

sto8
sto2
sto4
sto6
sto1
sto7
sto3
sto5

wearing:

filippa k dress
indiska cardigan
nike air max 90 sneakers
pieces statement necklace
my mom's old leather bag
bracelet (origin unknown)
guerlain météorites bubble 02 cherry on my lips 


Näin selkä-ongelmaisena oon huomannut kenkien merkityksen. Mulla ei oo mitään mahiksia käyttää lättäpohjaisia kenkiä ilman kipuja, ja siksi viime vuoden air max -trendi jämähti mulla myös tähän kesään. Mun selälle sopivin korko on sellaiset 3-4cm, eikä yhtään yli. Siksi esimerkiksi viime kesänä usein mun jalassa nähdyt korot ovat jääneet tänä vuonna kaappiin. Yhdet kengät on pitänyt oppia yhdistämään monien eri vaatteiden kanssa ja moniin eri tilanteisiin. Jo wanhojen jatkoilla tänä vuonna mulla oli päällä pikkumustan mekon kanssa ihan ronskisti air maxit. Huomasin silloin miten mukavat ne ovatkaan; kaverit valittelivat korkkareiden aiheuttamista jalkasärysitä ja illan edetessä löysinkin kenkiä milloin mistäkin nurkasta. Air maxit oli kuin luodut tanssimiseen ja pomppimiseen. Selkä ja jalat kyllä kiittivät. Nytkin Santorinilla illalla ulos lähtiessä oli jalassa ne lempparikengät ja niiden kanssa sitten astetta hienompaa luomaan kivan kontrastin. Vaikka muoti ja trendit ovatkin ihania ja näyttävät hyviltä, on välillä hyvä kuunnella itseään ja omaa kroppaansa ja pistää mukavuus ulkonäön edelle! Musta onkin ollut kiva nähdä tänä kesänä monilla jalassa niitä kuuluisia terveyssandaaleja kivuliaiden piikkikorkojen sijasta. Olisi kiva kuulla kanssa teidän mietteitä asiasta! :)

6 comments:

 1. No mutta tärkeintähän on, että pystyt elämään kivutonta elämää :)

  ReplyDelete
 2. Toi on niin arvostettavaa, että sua nimenomaan kiinnostaa myös mukavuus ja mietit järjellä, että millanen asu kannattaa oikeesti laittaa päälle. Tietty esteettisyys on myös tärkeetä, ainakin mulle ja varmaan sullekin, mutta ihanaa ettei sua haittaa käyttää lenkkareita edes mekon kanssa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toi on ihanaa kuulla, kiitos paljon! Joo tottakai esteettisyys merkkaa mullekin paljon, mutta oon kehittänyt itelleni sellaisen tyylin, että voin ihan huolettomasti ottaa huomioon sen mukavuudenkin! :)

   Delete
 3. Tyylikäs asu ja kivoja kuvia :-)!

  ReplyDelete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.