25.4.13

DIY iphone case

IMG_3042 IMG_3053

Moikka! Kävin pari päivää sitten ostamassa Tigeristä kolmella eurolla tommosen oranssin iphonen kuoren. En kuitenkaan tykännyt siitä niin paljoa sellaisenaan, joten päätin koristella sitä vähän ;)

Tarvitaan siis kangasta (omani on marimekon mallikankaita vuodelta 2000), paperia, lyijykynä, pikaliimaa ja mielellään myös erikeepperiä, sakset, kynsiviila, ja jotain koristeita. Mulla on tuollainen tekokukkanen!

Ensin kannattaa mitata suunnilleen laidat ja takaosan kattava paperinpala. Sen jälkeen kankaasta leikataan saman kokoinen pala ja nämä liimataan toisiinsa erikeepperillä. Sen jälkeen taitoin reunat ja liimasin paperipuolen kuoreen pikaliimalla. Sitten kannattaa huolitella kulmia ja tehdä niihin kauniit taitokset ja leikkiä vähän molemmilla liimoilla. Seuraavaksi leikataan kameran ja volume-nappien reiät.  Lopuksi vielä koristellaan (jos siis haluaa). Viimeistelin oman kuoreni kynsiviilalla hiomalla, jotta kaikki ylipursuavat liimat lähtevät pois ja kuori tuntuu pehmeälle kädessä.

VINKKI: Mulla toi kukkanen tuoksui aika vahvasti pikaliimalle tuon jälkeen, joten suihkutin sinne vähän hajuvettä, ja nyt tämä kuori tuo hyvää tuoksua minne sitten menenkin ;)

22.4.13

buddies

IMG_2979 IMG_2915 IMG_2919 IMG_3028 IMG_2938 IMG_3014 IMG_2985 IMG_2993 IMG_2978 IMG_3009 IMG_3036

Halleluuja rakastan tota aurinkoa!
Olin siis viikonlopun kotona nuhaisena ja selkäkipuisena, mutta tänään aamulla oli ihana lähteä kouluun auringonpaisteessa. Koulupäiväkin hujahti todella nopeasti ja matkustettiin sitte miikan (söpöliini blondi) ja yurin(brune naistenkaataja) kanssa meille. Syötiin pizzaa ja puhuttiin elämästä. Matkustettiin sitten vielä takaisin kaupunkiin kattomaan parin kaverin teatteri-esitystä! Mulla painaa nyt ihan kaikki päälle ja tekemättömiä töitä riittäis vaikka muille jakaa. Oon jotenki todella huono aikatauluttamaan ja suunnittelemaan mun elämää. Hmm...

17.4.13

Last few days!

IMG_2691 IMG_2420
new in: helena rubinstein eyeliner
IMG_2770 IMG_2724 IMG_2673 20130415-224524 IMG_2410
ehkä kornein välipalapatukan nimi mitä tiedän xd
IMG_2446 IMG_2780
nigga ghetto booty kakku before eating....
IMG_2792 IMG_2830
....and after
IMG_2798 IMG_2806
viime päivät oon ollut jotenkin ihan kamalan uupunut ja voimat on ollu ihan lopussa!
IMG_2865 IMG_2839

Moikka! Tässä kuvia viime päiviltä. Oon nyt ihan flunssan kourissa ja silmiä särkee. Tänään koulussa meillä oli monikulttuurisuuspäivä ja meidän ryhmä kävi läpi Etelä-Koreaa ja näkövammaisia. Oli ihan hauska, ehkä vähän turha, koulupäivä. Vaihtelu toki virkistää mutta kipeenä koulussa pakosti vaan ajatteli sitä että voisi olla kotona peiton alla nukkumassa! Tänään kuitenkin juhlittiin rakkaan Pepin Sexy Seventeeniä, ja eilen illalla leivottiinkin Lauran, Heinin ja Micun kanssa hänelle kreemi-brownie kakkua. Oli kyllä hyvää, mutta tuota ulkomuotoa ei voi kehua :D

Tosta uudesta eyelineristä sen verran, että suosittelen sitä ehdottomasti kaikille! Olen tähän asti käyttänyt Make-up Storen palettia ja sivellintä, mutta rajaukset ovat multa aina valahtaneet. Tämä tuote kuiteskin pysyy todella hyvin, eikä lähde vedelläkään pois. Nyt siis luottoparina toimii tuo ja Kanebo Sensai 38! Suosittelen tota ripsiväriä myös kaikille joilta varisee helposti maskara pois!

"must on kivaa olla tämmönen retu!"-"joo pelastat ain muiden päivät.."-"oon pelastava enkeli"

IMG_2587 IMG_2531Hiljattain päivitetty100 IMG_2565 IMG_2472 IMG_2523
Moikka! Tässä päivän asua eiliseltä :) En tiedä oliko järkevää mennä hyppimään kipeänä tonne ilman takkia mut silloin se tuntu vielä ihan järkevältä! Huomenna laitan vähän enemmän  kuvia viime päiviltä, mutta halusin koota nää vaatteet tähän ilman muita juttuja sekottamassa asioita! En oo kauheasti tota Voice of Finlandia seuraillut, mutta viime jakson kattoessani rakastuin tohon yllä olevaan kappaleeseen, ja sen jälkeen en ookkaan muuta kuunnellut. Nyt toivotan teille ihanaa keskiyötä (kello on 00:00) ja palaillaan huomenna! ☆

11.4.13

SNAPSHOTS: pictureboxes


Untitled


1. Hello  

2. Oon rakastunut värikkäisiin kaulahuiveihin viimepäivinä! 
3. Rakas  
4. Hullareilla tuhlasin mun viimeiset rahat pizzaan... fatty!
Untitled
5. Netflix uhri on tuijottanut kyseistä sarjaa nyt viime päivät 24/7.. kirjaimellisesti! Bussissa, hampaita pestessä yms. 
6. Moi taas!
7. Vohveleita american pancakes-ohjeella!
8. Kaikki ne muistiinpanot tuotti tulosta ja psykasta sain 10 todistukseen. En oo pitkään aikaan ollu hyvästä numerosta näin onnellinen! 
Untitled


9. Larpo kulta!
10. "Snow slush" juomaa aamiaiseks. Kaloripommi nosti veren sokeriarvot nopeesti ylös maailman huonoiten mennyttä saksan koetta varten..
11. Aamukahvista on tullu ihana tapa!
12. Enkuntunnin iPad leikkejä. "Moi Taneli!"


Moikka! Nyt tällä kertaa iphone-kuvia. Tein viikon alussa päätöksen, etten kanna kameraa nyt mukana kun on ollu vähän kaikenlaista hälinää ja muutenkin mun elämä ei oo ollut yhtään sen kummempi. On ihanaa kun kokeet on vihdoin ohi, mutta jotenkin mulla on semmonen ihmeen tyhjä fiilis. Ei ole mitään pakollista tehtävää koulun jälkeen ja jään helposti vaan luuhaan jonnekkin. On se tottakai mukavampaa kuin stressaaminen! ;)

Asiasta lapioon. En oo pitkään aikaan tehnyt erikoispostauksia. Ja nyt haluaisin tehdä, ookoo? Good.
Kuvapostaus on nyt siis juttu, joten laittakaas kommenttiboksiin juttuja mistä haluaisitte kuvia. Tykkään valokuvata ja nyt olis ihana päästä kuvaamaan teille kaikki turhiakin juttuja!

Ja lapiosta heinäpaaliin. Kenelläkään kokemusta samyangin(?) 8mm f.3.5 fisheyestä? Hullareilla sellanen olis tarjouksessa ja mietin kuinka hyvä se loppujenlopuksi on. Tiedän että se on ihan ok fisu ja ettei automaattitarkennusta ole. Kysymys kuuluukin, että kannattaako säästää ja ostaa paljon myöhemmin parempi vai pärjääkö tuolla? Olis ihana kuulla vähän siitä, että millainen tuo obju on! Joten kiitos jo valmiiks :)
Layout by Julia E.