11.4.13

SNAPSHOTS: pictureboxes


Untitled


1. Hello  

2. Oon rakastunut värikkäisiin kaulahuiveihin viimepäivinä! 
3. Rakas  
4. Hullareilla tuhlasin mun viimeiset rahat pizzaan... fatty!
Untitled
5. Netflix uhri on tuijottanut kyseistä sarjaa nyt viime päivät 24/7.. kirjaimellisesti! Bussissa, hampaita pestessä yms. 
6. Moi taas!
7. Vohveleita american pancakes-ohjeella!
8. Kaikki ne muistiinpanot tuotti tulosta ja psykasta sain 10 todistukseen. En oo pitkään aikaan ollu hyvästä numerosta näin onnellinen! 
Untitled


9. Larpo kulta!
10. "Snow slush" juomaa aamiaiseks. Kaloripommi nosti veren sokeriarvot nopeesti ylös maailman huonoiten mennyttä saksan koetta varten..
11. Aamukahvista on tullu ihana tapa!
12. Enkuntunnin iPad leikkejä. "Moi Taneli!"


Moikka! Nyt tällä kertaa iphone-kuvia. Tein viikon alussa päätöksen, etten kanna kameraa nyt mukana kun on ollu vähän kaikenlaista hälinää ja muutenkin mun elämä ei oo ollut yhtään sen kummempi. On ihanaa kun kokeet on vihdoin ohi, mutta jotenkin mulla on semmonen ihmeen tyhjä fiilis. Ei ole mitään pakollista tehtävää koulun jälkeen ja jään helposti vaan luuhaan jonnekkin. On se tottakai mukavampaa kuin stressaaminen! ;)

Asiasta lapioon. En oo pitkään aikaan tehnyt erikoispostauksia. Ja nyt haluaisin tehdä, ookoo? Good.
Kuvapostaus on nyt siis juttu, joten laittakaas kommenttiboksiin juttuja mistä haluaisitte kuvia. Tykkään valokuvata ja nyt olis ihana päästä kuvaamaan teille kaikki turhiakin juttuja!

Ja lapiosta heinäpaaliin. Kenelläkään kokemusta samyangin(?) 8mm f.3.5 fisheyestä? Hullareilla sellanen olis tarjouksessa ja mietin kuinka hyvä se loppujenlopuksi on. Tiedän että se on ihan ok fisu ja ettei automaattitarkennusta ole. Kysymys kuuluukin, että kannattaako säästää ja ostaa paljon myöhemmin parempi vai pärjääkö tuolla? Olis ihana kuulla vähän siitä, että millainen tuo obju on! Joten kiitos jo valmiiks :)

8 comments:

 1. Nää instakuvat on tosi kivoja! Millä ohjelmalla teet noi tekstit noihin kuviin?

  Kuvapostaukseen kuvaa sun lempijälkiruoka, normi aamiainen, puhelin, sen kuoret ja sen hetkinen yöpuku :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! :) ja teen ne instaphrase ohjelmalla.. siks niistä jää tommoset tyhmät "leimat" noihin kollaaseihin.. :( en oo löytäny toista hyvää!
   ja kiitos ideoista :)

   Delete
 2. Tosi kiva postaus, rakastan sun blogias!:)

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  ReplyDelete
 3. ja mä en saa laittaa ig tota kuvaa mut sun blogista kyllä löytyy XD
  Uu Uu minä tiedän! ota kuvii sun ruuistas xdxdxdxddxd

  ReplyDelete
 4. ota kuvia vaik sun huoneesta, parvekkeen näkymästä, ystävistä, seuraavista kotibileistä, sun bussipysäkistä, lempipaikasta kotona, kynsistä, lempi-mekosta, kamerajutuista ja sun perheestä!!!

  ReplyDelete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.