29.3.13

☼ hey you sunshine! i've missed you a lot!

mkto-thank you
IMG_1632 IMG_1790
ekk IMG_1595IMG_1596 IMG_1622
new in: jacket/flea market
bag/mandarina duck, sweatshirt/jc, shoes/ugg australia, jeans/cubus
IMG_1611 IMG_1610

IMG_1640 IMG_1644 ekk2 IMG_1637

Moikka!
Ihanaa nyt kun on loma. Tai no lukulomahan tää meille lukiolaisille on..
Eilen vedin ekaa kertaa kevät-takin niskaan ja uskaltauduin ihmisten ilmoille tennarit jalassa. Tottakai sain hirveet hiertymät, joten oli pakko käydä ostamassa rakkolaastareita. Vaikka nyt on se kuuluisa koeviikko (moneskohan kerta toi oli kun mainitsin asiasta. sori. jatketaan) päätin panostaa asuun vähän enemmän. Oli ihana fiilis aamulla kun heräsin kauhean aikasin ja aurinko paistoi jo. Söin pitkästä aikaa kunnollisen aamupalan ja ihan kaikessa rauhassa kertailin enkun sanastoa, kävin suihkussa ja valmistauduin lähtöön. Ei tarvinnu edes juosta bussille.

Enkun koe meni yllättävän hyvin vaikka tein koetta melkein sen 3h. Ihan erilainen koe kun mihin oon tottunut aikasemmin! Kokeen jälkeen näin Emmaa kahvin merkeissä. Siitä kotiin siivoamaan ja sitten takaisin kaupunkiin. Käytiin Larpon kanssa kattomassa Die Hard 5. Räiskintäleffakshan toi on ihan hyvä, mutta Die Hard:iksi mun mielestä huono. Suurimmaksi osaksihan jatko-osat on huonoja..

Kuvissa näkyvän bagelin tein eilen ite kotona, ja täytyy kyllä sanoa, että oli yllättävän hyvää! Lauran kanssa siinä ennen leffaa käytiin ottamassa muutamat pimeen-illan kuvat (saatte kuvia myöhemmin) ja syömässä vähän jugurttijätskiä. Tuhlattiin ihan törkeet määrät rahaa noihin FroYo:ihin..

Nyt on pääsiäinen lähteny liikkeelle ja project rentoutuminen hyvissä vaiheissa. Huomenna nokka kohti Tamperetta ja mun kummitytön synttäeitä! Palaillaan pääsiäiskuvien kanssa myöhemmin, nyt ihanat illanjatkot teille ja hauskaa pääsiäistä!

27.3.13

future cougars

rif7 rif4 rif11 rif12 rif13 rif3
New in: liivi/kirppari
rif9
Ää vitsi mulla on todella positiivinen olo! Voisin kirjottaa vaikka kirjan ton auringon voimasta.. Maanantaina näin Rauhista pitkästä aikaa. Tyttö tuli muutama päivä sitten käymään Brysselistä tänne koto-Suomeen. Käytiin siinä kahvilla ja mietittiin tulevaisuutta :) Tänään kävin koulussa kirjottamassa vajaa kolme tuntia äikän koetta ja meni niin hyvin (ainakin luulen niin...) että nyt vaan oon yhtä hymyä. Halusin tulla heittään teille nopeesti vaan nää kuvat ja nyt lähen opiskelemaan enkkua Greyn Anatomian avulla ;)

25.3.13

my new baby ♥

rif14
lompakko/ Ted Baker
caf16 rif15 rif17
Moikka! Halusin vaan pikapikaa tulla näyttämään mun uusimman ostoksen teille ;)
Eli oma vanha lompkko meni rikki tänään, joten marssin stokkalle etsimään lompakkoa. Halusin läppä/avattavan lompakon jossa on ajokortille läpinäkyvä paikka joten tää oli täydellinen valinta.
I'm in love ♥

24.3.13

back to back with the feedback

sss sss6 sss2 sss3 sss5 sss9 sss10 sss4
Moikka kaikki!
Ompa aika menny nopeasti ja nyt ollaan jo koeviikon partaalla! Keskiviikkona kokeet starttaa siis äikällä ja ennen lomaa on vielä enkun koe. Onneks toi loma tulee väliin lievittämään sitä hullua stressihirviötä. Pääsiäisloman jälkeen mulla on vielä saksa ja psyka, mutta ekaa kertaa ikinä mulla on niiden välissä välipäivä. Halleluuja!

Perjantaina kävin huollattamassa kynnet (nyt ne on aika laatikkomaiset, enkä oo varma tykkäänkö näistä niin 100%:sti..) ja kävin samalla Ronjan kanssa kahvilla. Illalla juhlittiin Yurin synttäreitä ja lauantai ja sunnuntai hurahti ohi ihan huomaamattomasti. Tällasia ihania pyjama-päiviä!

Viime viikolla juteltiin muutaman mun kaverin ja sitten parin ei-niin-kaverin kanssa musta ja mun blogista. Parilla oli jotain hampaankolossa tästä. Musta on oikeasti ihana kuulla palautetta ja pliis kertokaa mulle tonne kommenttiboksiin niitä kehitettäviä asioita. Jos se on niin, ettette halua nähdä niin paljon mun pärstää näissä kuvissa tai jos joku muu ärsyttää niin kertokaa :) Käyn niitä kehitysideoita oikeasti läpi ja pyrin sitten kanssa miettimään sitä toteutusta. Joten sanokaa jos teitä joku ärsyttää, tyhmää kuulla puol vuotta jälkikäteen että jotakin vaivaa/vaivasi joku pieni asia joka olis ollu ihan helposti muutettavissa. Nyt ihanaa viikon alkua teille, palaillaan vielä just ennen kokeiden alkua ;)

Ainiin ja toi musiikki nyt spotify-palkkina, koska Laura sitä multa pyysi!

21.3.13

a dash of colour

soc soc2 soc7
NEW IN: paita, kirppari
soc3 soc6 soc5 soc4
Moikka! Vähän erikoisempaa postausta tänään. Oltiin siis tiistaina kuvisryhmän kanssa Kiasmassa. Otin ennen sitä muutamat kuvat ja loput onkin sitte sisältä. Toi kolmen taulun teos oli mun mielestä oikeesti todella mieleenpainuva ja vaikuttava; kaksi reunimmaista on muutaman vuoden takaisia koulusurmaajia ja keskimmäinen on itse taitelija (Harri Pälviranta, 2010). Teos on tehty lehtileikkeistä joissa kaikissa käsitellään ampumisia. Siihen päälle on vaan sitten toteutettu nuo naamat. Jotenki ton reissun jälkeen jäin miettimään kaikkia niitä koulusurmia. Olin ite vielä ala-asteella kun se ensimmäinen tapahtui. Pelkäsin joka päivä kouluun menemistä ja luokassa aina varmistin, että tiesin hyvän piilopaikan. On jotenki niin kamalaa, miten toinen ihminen voi vaikuttaa toisen elämään niin paljon; koulukiusaamisella, huumeiden tarjoamisella tai juorujen levittämisellä. Pidin äikän puhekurssilla puheen oman elämän valinnoista ja siitä, että joskus on hyvä ajatella itseään, mutta tähän vastapainoksi haluun vielä muistuttaa teitä kaikkia siitä, että vaikka on hyvä ajatella välillä edes omaa parastaan, niin on kuitenki hyvä käydä mielessä läpi se, että kuinka paljon se vaikuttaa muihin ihmisiin. Peace on earth ja unia <3

18.3.13

CAF meaning Cold As Fuck

caf6 caf13 caf11 caf7 caf5 caf14 caf10 caf3 caf1 caf9 caf12 caf4
behind the scenes...CAF
caf8
Heissan! Tulin taas vähän ilmottelemaan itestäni :)
Viikonloppu hujahti hetkessä: Perjantaina kävin meidän äikänmaikan kotona palauttamassa novellianalyysin (deadline on deadline ofc) ja juoruiltiinki kaks tuntia yhdessä! Oli ihan sairaan hauskaa. Siitä löysin tieni laruun jossa vietettiin girls nighttia vanhojen luokkalaisten kanssa. Lauantaina kulutin päiväni sängyn pohjalla Andrén ja Iinan kanssa Step Up-maratonia katellen. Sunnuntaina raahauduttiin Iinan kanssa aamulla kirpparille ja jatkoin päivää vielä Drén kanssa kahvilla. Pappa lähti tänään siis sinne espanjaan Veteraanien EM-halli kisoihin, joten ilta kului papalle englantia ja espanjaa opetettaessa.

Nyt onki jo maanantai ja tästä viikosta tulee varmaan aika basic! Kekkosmusikaalin tansseja koreoidessa ;) Kuunnelkaa toi biisi, i'm officially addicted <3
Layout by Julia E.