29.3.13

☼ hey you sunshine! i've missed you a lot!

mkto-thank you
IMG_1632 IMG_1790
ekk IMG_1595IMG_1596 IMG_1622
new in: jacket/flea market
bag/mandarina duck, sweatshirt/jc, shoes/ugg australia, jeans/cubus
IMG_1611 IMG_1610

IMG_1640 IMG_1644 ekk2 IMG_1637

Moikka!
Ihanaa nyt kun on loma. Tai no lukulomahan tää meille lukiolaisille on..
Eilen vedin ekaa kertaa kevät-takin niskaan ja uskaltauduin ihmisten ilmoille tennarit jalassa. Tottakai sain hirveet hiertymät, joten oli pakko käydä ostamassa rakkolaastareita. Vaikka nyt on se kuuluisa koeviikko (moneskohan kerta toi oli kun mainitsin asiasta. sori. jatketaan) päätin panostaa asuun vähän enemmän. Oli ihana fiilis aamulla kun heräsin kauhean aikasin ja aurinko paistoi jo. Söin pitkästä aikaa kunnollisen aamupalan ja ihan kaikessa rauhassa kertailin enkun sanastoa, kävin suihkussa ja valmistauduin lähtöön. Ei tarvinnu edes juosta bussille.

Enkun koe meni yllättävän hyvin vaikka tein koetta melkein sen 3h. Ihan erilainen koe kun mihin oon tottunut aikasemmin! Kokeen jälkeen näin Emmaa kahvin merkeissä. Siitä kotiin siivoamaan ja sitten takaisin kaupunkiin. Käytiin Larpon kanssa kattomassa Die Hard 5. Räiskintäleffakshan toi on ihan hyvä, mutta Die Hard:iksi mun mielestä huono. Suurimmaksi osaksihan jatko-osat on huonoja..

Kuvissa näkyvän bagelin tein eilen ite kotona, ja täytyy kyllä sanoa, että oli yllättävän hyvää! Lauran kanssa siinä ennen leffaa käytiin ottamassa muutamat pimeen-illan kuvat (saatte kuvia myöhemmin) ja syömässä vähän jugurttijätskiä. Tuhlattiin ihan törkeet määrät rahaa noihin FroYo:ihin..

Nyt on pääsiäinen lähteny liikkeelle ja project rentoutuminen hyvissä vaiheissa. Huomenna nokka kohti Tamperetta ja mun kummitytön synttäeitä! Palaillaan pääsiäiskuvien kanssa myöhemmin, nyt ihanat illanjatkot teille ja hauskaa pääsiäistä!

6 comments:

 1. very sweet photos! you look lovely in the casual outfit :)
  would you like to follow each other in bloglovin'?
  A
  xx
  http://epiquemoi.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. thanks alot ! :) well, i don't really do the f4f-things but i can still check out your blog! :)

   Delete
 2. I love your outfit! It's super fresh! I am your new follower! Would you like to follow me back?
  xoxo

  ReplyDelete
  Replies
  1. thanks! :) i'll check your blog, but can't promise you anything :)

   Delete
 3. tosi kiva blogi siulla:) voitko neuvoo miten saat nuo kuvat noin isoiks? ja millä & miten oot tehny tuon siun bannerin! iha mahtava :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos :) lataan kuvat flickriin alkuperäisessä koossa ja laitan sieltä sitten html-koodilla kuvat postauksiin. Flickrissä valitsen kuvan kooksi 800xjotain jotta kaikki kuvat tulevat yhtä isoina :) bannerin tein niin, että etsin netistä kukka kuvion ja rajasin siitä aina lassolla kirjaimet, copy-pastesin ne painttiin ja sen jälkeen vielä picasassa säädin kuvan leveyden blogini levyiseksi :)

   Delete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.