3.9.13

Funfair @ Nummela

idnummela3 nummela4 nummela1 nummela5 nummela12 nummela19 nummela17 nummela20 nummela10 nummela9 nummela11 nummela13 nummela15 nummela14 nummela21nummela2 nummela7nummela6 nummela8 nummela16 nummela18 nummela22 nummela23
Holy shit, what else can I say!! Kuvat on siis viime viikon lauantailta, Heikin synttäreiltä. Ihan ku tivoli olis vallannut jonkun tontin. Oli pomppulinnaa, hattarakonetta, ben&jerrysiä, singstaria. Mitä muutakaan pienet lapset tarvitsee tullakseen iloisiks? No eipä muuta. Oli hyvää musiikkia, ihania ystäviä, hyvää ruokaa (2 kokonaista lohta, what?) ja ihana ilma. So much fun, oikeesti. Tilausbussilla sinne alkuillasta ja keskiyön aikaan takaisin. Kiitos paljon taas kerran Heikki, oot awesome!
Vähän ikävämpää on taas se, että syysflunssa on nyt iskenyt muhunkin. Jouduin lähtemään koulusta tänään aikaisemmin, mutta kouluun on kuitenkin huomenna pakko raahautua. Voipi olla, että torstai taas on kotipäivä... Kuumaa kaakaota, mustaherukkamehua ja teetä on kitattu, villasukat on vedetty jalkaan ja muutenkin on lämpöisesti päällä. Greyn anatomian tuottarit pyörimään ja peitto päälle. Takuuvarma resepti tämän taudin selättämiselle. Nyt taas palelee, joten pakenen takaisin tonne tv:n ääreen peiton alle! Heippa :)

2 comments:

  1. Uskomattomii kuvii. Kiitos ihan sikana et olit messissä ihan jäätävän hauskaa oli ja kuvat kyl kertoo paljo koko viikonlopusta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah kiitos! :) ja ei mitää, ilo oli enemmänki kaikkien meidän puolella!

      Delete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.