9.8.13

SNAPSHOTS: Silloin, kun kamera ei ollut käytettävissä!

Untitled
1. Ehkä parasta paneroitua kanaa Lontoossa! 2. Eikös ookkin sulonen yökkäri mulla? (New in: Gilly Hicks, Cardiff) 3. Hello! 4. Maailman paras mamma ja mun lemppari lapsuuden kuva!
idburger
Chimichurri-BBQ-Burgeri!! Haluaisitteko resptin tämmöseen? Lupaan tää on parasta ikinä.
Untitled
1. Hipsterkuva Lontoon kuuluisasta metrosta. 2. Oisin saanut töitä Gilly Hicksiltä.. ;) 3. Mun uusi rakkaus oloasu, (New in: Gilly Hicks, Cardiff) 4. Cardiffissa kun sanoin nimeni suomeks, niin sain aina  mukin jossa luki Aura tai Ora..
Untitled
Viileän kesäpäivän asu!
Untitled
1. Rallia rallia! 2. Parhaat american pancakesit mitä olen ikinä tehnyt! Haluattekos reseptin? ;) 3. Tuolla sitä rämmittiin että päästiin kattelemaan sitä rallia. 4. Suvi Teräsniska & lavatanssit.
UntitledÄiskän kirjoittama huussi-runo mökillä XD Tästä on tehty niin monet räpit ja oopperalaulut mökillä ollessa..
Untitled
Home made lemonade! Mökkilaiffia Larpon kanssa. Hihkaskaa jos haluatte tästä reseptin myös :)
Untitled
1. Mun vikan kesälomaviikon lemppariruoka, Chicosin ceasar salaatti...ilman sitä kuuluisaa kastiketta.. 2. Ig-picture! 3. Jonotin Suvi Teräsniskan nimmaria muiden 5-vuotiaiden tyttöjen kanssa samassa jonossa.. 4. Coffarin ihana aamiainen toissapäivänä.
HUOM! Osa näistä on siis ollut instagramissa, suurin osa kuitenkaan ei. Siellä mua voi seurailla nimimerkillä ooniiis :)

8 comments:

 1. ihania kuvia! mikä toi gilly hicks juttu on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! :) Ja siis se on kauppa joka kuuluu abercrombie/hollisterin kanssa samaan ketjuun. Ja mua pyydettiin siellä kaupassa töihin, kun se myyjä luuli että olin just valmistunu. Se kuitenki sano että jos kahden vuoden päästä meen yliopistoon Cardiffiin niin jos vien ton lapun sinne ni pääsen työhaastatteluun :) Jos siis sitä tarkotit? :D

   Delete
 2. Rakastan Gilly Hicksin vaatteita! Tykkään paaaljon enemmän kun Hollisterista. Sitä paitsi uutena ne tuoksuu niin hyvältä!:) Sulla on ihana blogi:)

  www.tonightismagical.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo sama täällä! Ja se tuoksu on kyl niin ihana niissä vaatteissa <3 Kauppa kyllä tuoksu aika voimakkaasti sille.. Ja kiitos paljon :)

   Delete
 3. Oii ihania kuvia :)

  ReplyDelete
 4. Ainaki noiden hamppareiden ohje olis kiva saada!

  ReplyDelete
  Replies
  1. oolrait, sellasta tulossa seuraavan kerran kun noita teen :) !

   Delete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.