8.8.13

Maajussille morsian?

KUUNTELE TÄMÄ IHANA KAPPALE!

ms3 ms4 ms6 ms1 idms2 ms5
söin mustikan

wearing:
Levi's shorts (self cut & torn)
Topshop top
Primark(Atmosphere) shirt
Hai wellies

Moikka! Tässä vielä mökkireissun yks asu. Sinä yhtenä päivänä kun en laittanut lökäreitä ja löysää t-paitaa. Sinä päivänä kun Laura lupas lainata mulle sen ihania kumppareita. Creditit siis niistä ja tietty kuvista hänelle. 
Tämän viikon olen viettänyt Ison Omenan Coffee Housessa. Joo kirjasto ei ihan napannut. Pelottavan hiljaista. Coffarin myyjät on ihan varmasti alkaneet tunnistaa mut ja varmasti ihmettelevät miten aina raahaudun sinne aamu ysiltä ja istun samalla sohvalla päivästä toiseen, ellei joku rosvo ole vienyt mun paikkaa. Tähän mennessä myös 4 papparaista on yrittänyt tehdä tuttavuutta ja jutella Coffee Housen ja Prisman kahvion kuningatarpiirakan suuresta hintaerosta tai muista yhtä turhanpäiväisistä asioista. Mun tulevaisuuden suunnitelmatkin tyrmättiin jo kerran kun kerroin miettiväni Cardiffin yliopistoa suomalaisen sijasta. Oikein mukavaa. Yritin siinä samalla lukea A Thousand Splendid Suns -kirjaa, mutta papparainen ei ymmärtänyt vihjettä. Jouduin hänelle huomauttamaan, että yritän opiskella (Herra käski minun opiskella enemmän elämässäni kuin ylioppilaaksi juuri ennen tätä) ja että opiskelu ei onnistu jos en saa keskittyä. Hän ystävällisesti pyyti anteeksi ja oli 10 sekunttia hiljaa. Just sen verran, että pääsin lauseen kirjassani eteenpäin. Sitten alkoi viikon sääennustus. Täytyy myöntää, että vähäisillä yöunilla elänyt Oona ei tässä vaiheessa ollut mitään mukavinta seuraa. Luultavasti ensimmäistä kertaa eämässäni mulkoilin minua vanhemmalle ihmiselle, enkä olekkaan siitä kovin ylpeä. Ens kerralla pitäis varmaan laskea kymmeneen ja hengittää. Papparainen poistui ja jätti minut kirjani pariin. Loput vanhukset ovatkin olleet ihan virkistävää juttuseuraa. Täytyy muuten tähän väliin myöntää jutelleeni kerran kolme tuntia yhden vanhan herrasmiehen kanssa samaisessa kahvilassa hänen Lähi-Idän reissuistaan ja kuulemma erittäin komeasta pojastaan :D
Oon saanut myös muuta seuraa vanhuksien lisäksi. Mun ihanaiset kaverit ovat käyneet mun kanssa lounastamassa. Ison omenan ravintoloiden hinnastot alkavatkin muistua mieleen ilman listojakin. Ja kahvia on juotu. Paljon. 
 
Ja tänään puin villapaidan, sillä luulin päivää sateiseksi. Papparainen oli näin ennustanut, enkä kotona ollut jaksanut tarkistaa sääennustetta.. Ja oli muuten kuuma. Niin kuuma, että täytyi käydä ostamassa henkkamaukasta t-paita. Ja hame. 
Mun osalta koulu alkaa maanantaina, sillä edessä on vielä muutamat tutor-jutut ennen tiistain virallista ensimmäistä koulupäivää. Palailen kuitenkin varmaan vielä ennen sitä snapshottien kanssa. Luvassa siis lisää Lontoota, mökkilaiffia ja ruokaa. Stay tuned!

8 comments:

 1. Olit jossain välissä hieman sitä mieltä, että koulunvaihto olis hyvä juttu. Aiotko siis nyt jatkaa norssissa vai jatkatko jossain muussa lukiossa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oot ihan oikeassa! Ollaan nyt ilmeisesti muuttamassa Helsinkiin, niin vaihto etikseen ei oliskaan niin hyvä idea :( Joten Norssissa jatketaan!

   Delete
  2. Noni, kui kiva!:)

   Delete
  3. Jep, se on kuitenki täynnä ihania ihmisiä <3

   Delete
 2. Oi kahvila on hyvä ja kiva paikka opiskeluun jos vaan saa olla rauhassa, kokeiltu on :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, kotona kone, jääkaappi ja sänky houkuttelee liikaa ja kirjastossa taas mieli alkaa vaeltamaan omissa maailmoissaan :Dd

   Delete
 3. XD papparaiset on parasta :D
  JA MUN SAAPPAAAT <3<33<33<3<3333<<3<33<<3<3<3

  ReplyDelete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.