9.7.13

EASY WEAR

gml gml2 gml5 gml3 gml4
wearing:
Gant dress
Halti backpack
DinSko flats
Hello! 
Tässä kävikin nyt vähän eri tavalla kuin oli suunniteltu. Oltiin siis roadtripillä iskän ja äiskän kanssa (kuvia seuraavassa postauksessa) ja sen jälkeen mun oli tarkoitus matkustaa Sotkamoon. Vikana päivänä kuitenkin kaaduin moottoripyörälläni ja pääsin ekaa kertaa ambulanssi-kyydillä Mikkelin Keskus-sairaalaan. Onneks oli ajopuku päällä ja kypärä päässä, sillä olisi voinut käydä miljoonasti pahemminkin ilman niitä. Vasen puoli kehosta on ruhjeilla ja mustelmilla, reisi revähti ja oikean puolen niskassa on ilmeisesti joku venähdys. Vasemman puolen lonkassa saattaa olla jotain murtuman tapaista, mutta se selviää kun menen torstaina dextraan kuvattavaksi. Täytyy kyllä myöntää, että alkaa tuo harrastus vähän pelottaa, sillä tää oli jo toinen kaatuminen tänä kesänä. Ekasta onneksi selvittiin vammoitta. Nyt siis pääsin kotiin ja Sotkamo jätettiin välistä mummun ja papan sairastuttua.
Tämä Gantin mekko on ollut kovassa käytössä onnettomuuden jälkeen, meinaa se on ihanan väljä. Maksimekot tulee myös kovaan käyttöön, sillä on jalat tällä hetkellä vähän ruman näköiset. Kuvat on kuitenkin otettu leirintäalueelta Jaalasta ja tuolla tommoinen retki-reppukin oli hyödyllinen. 
Voin myös teille ilolla todeta, että tämä blogi liittyy nyt myös Indiedays Inspiration -perheeseen! Tästä lähtien siis blogia voi myös seurata sitä kautta, kunhan eka saadaan kaikki alkutsydeemit hoidettua. Suosittelen teitä vilkaisemassa myös mitä kaikkea muuta mahtavaa tarjontaa sieltä löytyy: http://www.indiedays.com/ !

2 comments:

  1. ihana sinä! harmi tuo kaatuminen mutta onneksi olet kunnossa! ja hirveästi onnea tuon indidaysin johdosta :-)

    ReplyDelete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.