20.7.13

SNAPSHOTS: London Calling!

Untitled

Hui hui apuaaa! Ihanaa. Mä lähden ekaa kertaa ikinä Lontooseen. 

Lähtö on siis huomenna aamulla aikaisin, kuudelta pitää lähteä kentälle. Lontoossa kierrellään, kuvaillaan, shoppaillaan ja nautitaan huomenna, mutta illalla suunnataan äiskän kanssa junalla Walesin pääkaupunkiin, Cardiffiin. Cardiff tunnetaan upeasta arkkitehtuuristaan, Millenium-stadionistaan, linnastaan ja upeista museoistaan. Kiertelen siellä kaksi päivää yksin, sillä äiti on jossain konfferenssissa tai koulutuksessa. Tulee niin grown up fiilis vaikka tässä vasta kuustoistakesäinen olenkin. Sieltä palaamme takaisin Lontooseen kahden yön jälkeen, ja yövymme vielä yhden yön Lontoossa. Seuraavana päivänä taas hulinoidaan kiireellä suurta kaupunkia läpi ja illalla lennämme takaisin Suomeen! Päivittelen tänne vasta palattuamme reissulta, mutta instaa saatan päivitellä useammin! Jos mun reissua haluaa seurata, niin suosittelen siis instagramia ja twitteriä, molemmat löydät nimimerkin ooniiis alta.

Ja joo, on mulla vähän enemmän tavaraa mukana kun noi, mutta kuitenkin äidin kanssa meinataan yhdellä rinkalla pärjätä ;)

6 comments:

 1. oiii mistä tuo ihana punainen toppi on <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. punaisen topin alkuperästä ei oo mitään tietoa :D pienen arvauksen saatan heittää, äiskä saattoi tuoda sen tuliaisiks viime kesänä New Yorkista!

   Delete
 2. ja onko sulla instagramia !! löysin blogis juuri äsken, ihana ! :--)

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo, niinkuin tekstissäki sanoin niin instagram on ooniiis :D ihana sinä!

   Delete
 3. ahaha voi nolo:--D olin niin innoissani blogistas etten lukenu tekstiä, yritin kyl googlaa et oisko ig :--D

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahaha ei siinä mitää :D kaikillehan sitä välillä sattuu ja tapahtuu! ;)

   Delete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.