25.7.13

LONDON

lontoo16 london2 london3 london4 lontoo5 idlondon lontoo7 london1 lontoo8 lontoo9 lontoo10 lontoo11 lontoo12 Lontoo13 lontoo14 lontoo15 lontoo17 lontoo18 lontoo19 lontoo20 lontoo21 lontoo22 lontoo23 lontoo24 lontoo25

Hello there honeys!

Suomessa ollaan taas, tosin mukana on paljon uusia ostoksia, valokuvia, muistoja hirveän kipeä ja väsynyt keho. Ihan hyvä saldo siis. Tässä on ensimmäinen satsi kuvista, en halunnut yhtä maratonpostausta. Nämä kuvat on Lontoosta jossa siis vietettiin 2 päivää. Välissä kuitenkin kävästiin siellä Walesissä. Mun mielestä Lontoo on ihana. Luulen, että moni muukin ajattelee niin. MUTTA, ehkä mun mielestä vähän yliarvostettu. Iso kaupunki, 10 miljoonaa asukasta, kauniita historiallisia nähtävyyksiä, cooleja kauppoja, punasia busseja. Mutta siellä on kuitenkin myös paljon vanhaa ja ränsistynyttä, rikottua ja likaista. Ei kaiken kunnossapitoon voi riittää rahat. Se on ihan ymmärrettävää. Menisin mielelläni kyllä uudestaan, mutta asumaan sinne tuskin muuttaisin. 

Mulla oli upea reissu äiskän kanssa, mutta huomasi joka ilta miten voimat on ihan loppu. Ekana päivänä katsottiin saavuttuamme Lontooseen, että tulee pilvinen ja kylmä päivä ja jätettiin loput kamat Paddingtonin aseman safetyboxiin. Kuinkas kävikään: hellettä +30 eikä tuulta. Ei siinä mitään, mutta asuvalinta oli pikkusen tukala. Haettiin sitten h&m:stä harmaa maximekko, ja matka jatkui. Illalla junailtiin itsemme Cardiffin hotelliin. Ei tuuletusta. Ja ulkona niin kuuma, ettei ikkunan avaamisesta ole hyötyä. Nukuttiin ihan hikisinä huonosti kunnes keskellä yötä oli pakko mennä kastelemaan pyyhe jääkylmällä vedellä ja käyttää sitä pyyhkeenä. Seuraavana päivänä juteltiin paikallisten kanssa, jotka kertoivat, että harvassa hotellissa se ilmanvaihto on, sillä yleensä Britit on niin kylmä paikka ettei tuuletukselle ole tarvetta. Vielä toinen yö siellä lämpöisessä ja sitten Lontooseen takaisin seuraavaksi yöksi. Junassa oli sitten väännetty sitä tuuletusta ihan runsaalla kädellä isommalle...niin paljon että kahden tunnin matka oli tuskaa. Jalkoja särki ja villapaitakaan ei lämmittänyt. No ei siinä mitään, mutta täytyy myöntää, että hotelliin pääseminen ja verkkareihin vaihtaminen, sekä peiton alle käpertyminen teki hyvää. Ja hotelli oli ihana. Moderni, keskellä Lontoota, ja ennenkaikkea, sieltä löytyi se säädettävä ilmastointi. #PraiseTheLord

Suuntaan lauantaina aamulla kohti mökkiä Lauran kanssa ja palailen viikon kuluttua. Ajastan teille huomenna muutamat postaukset Cardiffista ja muutamista asuista siksi ajaksi. Pitäkää kiva viikko ja palailen teille livenä vasta sitten niiden mökkikuvien kera :) Ja kommentoikaa toki omia mielipiteitä Lontoosta, rakastatteko vai ette?

6 comments:

 1. ui vitsit on siistejä kuvia!!! Mä tykkään enemmän tälläsistä erilaisista kuvista kun niistä ainaisista päivän asu kuvista :) näis o jotenkin elämää!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos paljon! Ja kiva kuulla myös palautetta, katotaan jos saisin taas vähän enemmän tämmösiä kuvia mukaan! :)

   Delete
 2. Oo oon aina halunnu päästä Lontooseen, mutta en vieläkään oo saanut aikaseksi lähteä. Nyt matkakuume kyllä kasvoi:D
  Upeita kuvia! :)

  crushonfash-style.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Ja suosittelen kyllä ;)

   Delete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.