12.1.13

crapfood is SO old-fashioned

IMG_6899 IMG_6950 IMG_6967 IMG_6958 IMG_6953 IMG_7028 Hiljattain päivitetty77
kollaasi tehty we ♥it:in kuvista.

Moikka! Kuvien perusteella varmaan huomaattekin jo mitä on tapahtunut. Oon siis vihdoin kokenut valaistumisen. Tossa joulun jälkeen menin normaalisti vessaan ja peilistä kattokin ihan eri tyttö. Oikeesti meinasin alkaa itkemään. Oon aina ollu, ainakin omasta mielestäni ihan hyvässä kunnossa, enkä oo painosta jaksanu ressaa. Nyt kuitenkin ko en oo päässyt harrastamaan minkään sortin liikuntaa  heinäkuun jälkeen ja hyötyliikuntakin loppu tossa hieman yli kuukaus sitten, niin mun keho on muuttanut muotoaan. Ensin laihduin paljon (lihakset katosivat), ja mulla oli mun unelmakroppa marraskuun lopussa. Sitten kuitenkin jäin saikulle, enkä kiinnittänyt mitään huomiota mun syömiseen, niin tulos on sitten sen mukainenkin ja painoa tullut muutama kilo lisää ja senttimetrejä järkyttävästi lisää...

Nyt oon kuitenki tehnyt muutoksia, eli lopetin kaikki herkut. Nyt ei siis mitään karkkeja, sipsejä, pullia, kakkuja yms. Oon myös VIHDOIN alkanut syömään aamiaista ja mm. toissapäivänä tein ton mansikka-smoothien aamiaiseks :) 5 päivän kuluttua pääsen lääkäriin ja katotaan, että saisinko alkaa tekemään kohta pieniä sisäisiä vatsa- ja selkälihaksia! Kesäkunto 2013 on siis vielä ihan mahdollinen, jee!

Ootteko käyneet ryhmäliikunta tunneilla? Koska olis ihana kuulla suosituksia siitä mitkä on hyviä, ihan vaan sen varalle että pääsen niitäkin kohta kokeilemaan :) 

28 comments:

  1. Oivoi - ihanan näkösiä noi! :-) Mulla on vaan se ongelma, että oon allerginen melkeimpa KAIKILLE raaoille hedelmille ja vihanneksille... ja sitten vielä pähkinöille ja soijalle. Mut mmm löysin kans jostain vanhasta Demistä iiiihania smoothie-ohjeita, nami!

    Ei kannata jättää kaikkia herkkuja pois, vaan syödä sillon, kun hyvältä tuntuu. Sanon ihan 'kokemuksesta', koska kaverilla oli aluks tavotteena vaan syödä terveellisesti, mutta meni sit iiihan yli (maito ja pastakin oli muka pahasta) ja syömishäiriöhän siitä kehitty. Enkä todellakaan haluu sitä sulle!

    ReplyDelete
    Replies
    1. voi ei :( toi olis kyllä ihan kamalaa jos ei hedelmiä vois syödä.. ootko allerginen myös monille marjoille? koska nehän on ihan yhtä hyviä kun hedelmätkin ellei jopa parempia! toivottavasti kuitenkin on tarpeeks niitä mitä sitten voit syödä..koska noi kaikki maistuu niin ihanan raikkaille :-)

      ja juu ei musta varmaan syömishäiriöistä tuu, rakastan ruokaa ihan liikaa :D mutta karkit ja tommoset pidän kyllä jonkin aikaa pois ja sitte ehkä jossain vaiheessa otan herkkupäivät mukaan :) alku on nimittäin aina se vaikein ja jos liian pian antaa periks niin eihän siitä mitään tuu :D voi ei .. toi olis kyllä kamalaa..mun parilla kaverilla on syömishäiriö ja käy heitä välillä niin paljon sääliks ja toivoisin että he parantuisivat :)

      Delete
  2. Oi nam mitä kaikkia herkkuja :p Itekkin teen melkein joka aamu tuollaisia<3

    http://saijis.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  3. Entiä sun paikkakunnan tarjonnasta, mutta ite oon käyny ja tykkään ainaki ite tosi kovasti bikesta (sisäpyöräilytunti), body pumpista, piloxin (se on joku uus ja vähän outo, mutta johan tulee paikat kipeiksi!), body compaktista (nyrkkeilyä, potkuja), kuntonyrkkeilystä, sixpack.. onhan nuita! Varmasti löytyy sullekki sopiva! :-)

    ReplyDelete
  4. Itse olen 2v käynnyt aktiivisesti ryhmäliikuntatunneillaja itse tykkäilen käydä noilla :-) Mun lemppareita on less millsin Body pump, jossa tulee tehokkaasti käytyä kaikki lihakset. Sitten Body compat, jossa saa ihan kiitettävästi purkaa vihaa ja agressiota. Se perustuu pilatekseen,potkunyrkkeilyyn, karateen yms. taistelulajeihin. Ja jos tykkäät tanssimisesta sh'bam on ihana ja saa jammailla oikein kunnolla :-) Muita kivoja on Body step, Cxwork, zumba, spinning yms. Kyllähän niitä riittää, varmasri jokaiselle jotakin.
    Mua kiinnostais noitten smoothieiden ohjeet? :) Alko tekee ihan hirveesti mieli nyt!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos vinkeistä, täytyyki kokeilla noita sitten! :)

      smoothieissa en ikinä käytä mitään reseptejä :D heitän vaan paljon hedelmiä ja marjoja sekaisin ja lopuks ihan pieni tilkka maustamatonta jugurttia. Esim. toi pinkki on mansikka-banaani-smoothie, jossa on mansikoita about 2/3 ja loput banaania. Kannattaa käyttää ainakin puoliks jäisiä marjoja, niin smoothiekin on sitten kylmä!

      tuo vihreä smoothie on kiwi-päärynä-kurkku ja siinä on jonkin muutama kiivi, yksi päärynä ja 1/3 kurkku. Kurkku teki smoothieseen vähän kitkerän jälkimaun (joten kannattaa kuoria se, toisin kuin minä tein Xd). Ja lopuksi lisäsin vielä puolikkaan banaanin antamaan vähän pehmeyttä ja makeutta :)

      eli vinkkinä vaan se, että survo tehosekottimessa kaikkia hedelmiä, jotka mahdollisesti voisivat sopia yhteen :D turha mitään reseptejä alkaa kaivelemaan, ellei halua sitten käyttää jotain mausteita esim. neilikkaa :)

      Delete
  5. ite tykkään zumba tunneista, ja core tuntuu ainakin hyvin vatsalihaksissa!

    http://meandmylittlethings.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  6. Hei ihan sika hyviä kuvia ! Mikä kamera sulla on ? :)


    http://ammda.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos kovasti :-) !! ja no se näkyyki tuolla vasemmassa sivupalkissa mutta mulla on canonin eos 600D :)

      Delete
  7. Motivuksen "muokkaus", "kiinteytys" ja "pace" ovat tosi kivoja! Motivuksella on viellä 2 salia keskustassa (stockan 7 kerros ja simonkentän scandicin alakerrassa) niin ne on lähellä sun kouluu + siellä ostetaan kertoja eikä semmosta kun elixiassa.

    Namnam noi kuvat <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okei hyvä tietää :) ! Joo oon justiin miettiny että mistä ostan salikortin..ennen kävin Fressillä joka on myös siinä simonkadun kulmassa mutta nyt täytyy kyllä harkita muitakin kun hinnat on sielä aika korkeat ! :)

      Delete
  8. hei sulla on tosi kiva blogi ja sait musta lukijan:>

    http://marska-bblog.blogspot.com <--

    ReplyDelete
  9. voi kiitos :) tervetuloa seuraamaan!

    ReplyDelete
  10. Kuulostaa varsin tutulta tuo, nimittäin vuoden alussa itse päädyin ihan samanlaiseen makealakkoon kauhistellessani mitä kaikkea sitä tulikaan syötyä jouluna, puhumattakaan kaikesta suklaasta... Tsemppiä tavoitteen toteutukseen! :)

    ReplyDelete
  11. Voi että nuo smoothiet näyttää herkullisilta ja nuo kiivit! Tätä blogia katsellessahan tulee ihan nälkä, eikä se ole välttämättä yhtään huono juttu! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D:D hahhah joo herkullisiahan ne tietty oli !

      Delete
  12. Upeita kuvia!

    Ite käyn zumbassa ja se on ainakin ollut tosi hauskaa! :) Mutta tosiaan noilla ryhmäliikuntatunneilla fiilis riippuu paljon vetäjästä :D onnea kokeilemaan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos! :) ja joo täytyy alkaa vaan innostuksella ja hyvällä motivaatiolla testaamaan !

      Delete
  13. Apua miten ihania noi ruokakuvat! Kiwit on niin hyviä<3

    ReplyDelete
  14. Voi mikä ihana blogi sulla! <3 Ihania kuvia ja ihana sinä. Mulla on just sama herkuton elämä menossa. :-D 3 vuotta Zumbailua takana, SUOSITTELEN! ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitoksia ! :-) Joo oon kuullu paljon hyvää, täytyy testailla!

      Delete
  15. Apua miten hyvännäkösiks sä saat nuo kaikki ruoat sun kuvissa! :D Itse en oo juurikaan käyny ryhmäliikuntatunneilla, tykkään enemmän liikkua kotona silloin kun siltä tuntuu. :)

    <3: http://my--lullaby.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha joo! no ruuat on itessään jo tosi hyvännäköisiä niin kunhan saa vaa tallennettua ne just semmosina kun ne on ;)

      Delete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.