19.12.12

A pleasure to the lips, adds pounds to your hips.

IMG_6188 lfd IMG_6178 IMG_6175 IMG_6203 IMG_6132 IMG_6113
IMG_6134
IMG_6150 IMG_6156
IMG_6101
IMG_6128
IMG_6086 IMG_6085 IMG_6111
Moikkelis!
Täällä ruudun takana kirjottelee tyttö, jonka unirytmit on viikon aikana ehtineet mennä jo ihan sekasin! No eihän se haittaa kun lomilla ollaan, mutta se, että kolmelta menee öisin nukkumaan ja herää seuraavana päivänä kolmelta niin alkaa olla jo vähän väärin..en nää valosaa oikeastaan ollenkaan ! No tossa yks päivä ryhdistäydyin, heräsin aikaseen, kävin suihkussa, meikkasin pitkästä aikaa (iho muuten tykkäs aika paljon, sillä mun meikkivoide ei tuki ihohuokosia, vain suoja lialta), siivoilin vähäsen sen mukaan mitä selkä anto myöten, sytytin kynttilöitä ympäri taloa ja siihen se tsemppi sitten loppuikin! En oo siis vielä kertaakaan koulukirjoja avannu..oiskohan kohta aika? Haukkasin muuten puhdasta ilmaakin 10 sekunnin ajan ulko-ovelta, ihan kamalaa kun en viikkoon oo ulkona käynyt kertaakaan! Mulla on muutama kaveri taas käynyt kylässä, mutta tilanne on kyllä (onneks) rauhottunut vähäsen ja oon saanut yksinkin olla. Tänä aamuna Linh tuli meidän kotiovelle asti tuomaan noita herkullisia keksejä! Ai että on hyviä :) Leivottiin tossa äidin kanssa piparitaikinakin, mutta taikinaksihan se taitaa jäädä, koska eihän ne itse PIPARIT nyt niin kummoisia ole..taikina sen sijaan..mm taivaallista! Tänään on muuten mun ihanan rakkaan ystävän lauran synttärit, onnea täälläkin mussu <3 Löysin Hillan blogista kivan arvonnan, käykää kattomassa !
Eipä mulla nyt oikeastaan kummempia tällä kertaa. Pahoittelen naamakuvien liiallista määrää, nyt meen nukkumaan mun rumat silmäpussit pois, heido!

10 comments:

  1. Tuo kynttilänjalka on ihana, vitsit se on roikkunut mun himotuslistalla jo pienen ikuisuuden... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo tykkään itekki, se on vaan niin klassinen ja ajaton, mutta kuitenkin tyylikäs ! :)

      Delete
  2. tosi kiva postaus ja oot super kaunis! :) miten saat sun hiuksista noin tuuheen näköset vai onks ne luonnostaan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. voi paljon kiitoksia ! :) ne itseasiassa on noin paksut luonnostaan ja yritän välillä vähän suoristaa ja latistaa niitä että saan niistä tommoset, joskus nimittäin ne tuppaa näyttää vaan siltä että mun pää olis räjähtänyt ! :D

      Delete
  3. Moi! sulla on tosi kiva blogi! Miten muokkaat sun kuvia ja millä? :)

    http://momentsintimeninni.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos :) käytän iphotoa ja picasaa ja katon yleensä vaan vähän kirkkaamiks ja värikkäämmiks/värittömämmiks kuvia :) joskus sit tietty leikin niillä tehosteilla vähäsen, mutta millon mitäkin :)

      Delete
  4. kiiitos oona ihanaa ku mainitset ittes mun blogissa joka on famous <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. nojaaa .... musta tuntuu et se menee toisinpäin babes ;)

      Delete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.