25.8.12

SNAPSHOTS: sotavangit

Heippa :)

Mitäs teille kuuluu? Mulle ainakin kuuluu tosi hyvää! Koulu on lähteny hyvin käyntiin, pitkä matikka vaan tuottaa ärsytystä ja harmaita hiuksia..
Tässä viikon mittaan on tapahtunut yhtä sun toista ja unohdin itseasiassa viikko sitten perjantaina kertoa teille, että vietin mun super sweet sixteeniä ! Muistan kun ala-asteella ruokajonossa mietittiin mikä olis meiän lemppari-ikä ja kaikki aina sano kuustoista, nyt oon vihdoin 16 ja ei tunnu oikeestaan kummosemmalta! Aika jännää..

Eilen vietettiin norssin nasuja, ja aika älytöntä touhuahan se on! Päivän aikana mun naama täytty kaiken sortin kirjotuksista ja iltapäivällä mut peiteltiin vanhentuneella ruualla..nam <3 Ja kaikki tää tietysti sotavangiks pukeutuneena! :) Oli kyllä oikeesti aika once in a lifetime juttu ja hauskaa, mutta täytyy myöntää: Never again!!

Pahoittelen kuvanlaatua, järkkäriä en sotkettavaks uskaltanut ottaa :)

6 comments:

 1. :D:D:D:D tykkään tost henrikist tuol takana XD mulki on jotai hissantunnilt mis se viittaaa ku otan kuvaa :D

  ReplyDelete
 2. mä vaa katon ku suhun kaadetaan piimää xD

  ReplyDelete
  Replies
  1. jooo mä muistan ton tilanteen nii hyvin, ku joku kakkone oli vaa et venaa otan kuvan teist ku kaadatte ton päälle piimää ja kananmunan samaa aikaa... :D olin vaa sillo et "oh thats great" mut nyt olin iha innoissani ku löysin tän kuvan :)

   Delete
  2. mun ilme on just sillee "sucks to be you" xD

   Delete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.