19.8.12

it was also a lifestyle

Kaikki alkoi vitosluokalla. Näin sennujen SM-kisoista koosteen TV:stä ja innostuin. Päädyin alkuun harrastamaan cheerleadingiä Funky Team Mini Gibbons-joukkueessa. Siellä olin varmaan puol vuotta ja kun tuli aika karsia junnuihin, niin en päässyt Surpriseen, joten lopetin ! Oon mäki luovuttaja...
Seiskan puolessa välissä innostuin uudestaan, sillä mun luokkalainen Taruki meinas alottaa. Karsin sitte Xtremeen vanhoilla taidoilla (joita ei oikeastaan ollut), mutta ei-niin-yllättäen päädyinkin HAC Elationiin. Olin tosi onnellinen, että pääsin edes niin hyvään joukkueeseen. Meillä oli mahtava vuos ton joukkueen kanssa ja muistoja olis vaikka muille jakaa!Esiinnyttiin seuran kevätnäytöksessä ja käytiin tampereen SM-karsintakisoissa, joissa valitettavasti jäätiin sijalle 16. Oli kuitenkin tosi ihana reissu!
ilonen cheer-oona!

Tammikuussa joululoman jälkeen järjestettiin karsinnat edustusjoukkueisiin ja pääsin HAC Jr.Eliteen! Ette tiedäkkään mikä riemu mulla oli, hypin ja pompin ilosta kun sain kuulla siitä. Meillä oli iiihana joukkue koko vuoden oikeastaan ja koettiin ton joukkueen kanssa niin älyttömiä juttuja joita muut ei välttämättä ymmärtäis! EM-kisat järjestettiin 2011 Sloveniassa, Ljubljanassa. Pääsin kisajoukkueeseen ja ohjelma kisamatolla meni todella hyvin, tuli puhdas, joka oli oikeastaan meidän tavoitekkin :) Harmillisesti oli vähän eriaikaisuutta ja saatiin EM-hopeeta. Mutta hopee ei todellakaan ole häviö !

yotuel oli meidän sponssi!

Yks ihanimmista jutuista junnuelitessä oli joukkuehenki ja kaikki ihanat jengipäivät ja -yöt ! Oli huippua myös esiintyä eri paikoissa ja näyttää ihmisille mitä cheerleading oikeesti on! Monet nimittäin edelleen luulee sitä huiskien heiluttamiseksi lätkämatseissa, mukaan lukien mun oma pappa!

jengipäivä!

jenkkileiri <3

jengiyö !

extreme run, näytös-keikka :)


hatut päässä, samat vaatteet, parijono <3
EMit oli ihan huikee kokemus. Kesäloman jälkeen harjoiteltiin vielä kaikkia taitoja. Akrossa opettelin volttia ja tulin siitä pari kertaa tosi pahasti jaloille alas ja lopulta mulla huomattiin olevan 3 rasitusmurtumaa samaan aikaan mun jalkapöydän päällä. Sinne sain sitte heittääkki mun unelmat SM:eissä kisaamisesta. No mutta oli ihanaa seurata kun joukkue kehitty, vaikka ei ite päässytäkään tekemään. 


SM-karsintakisoissa meille tuli muutama pudotus ja sijoituttiin kolmansiksi. Mutta oli silti kiva fiilis. SM-kisoihin sitte vähän tsempattiinkin ja mitäs sitten kävikään. SM-kultaa puhtaalla ohjelmalla ! Se fiilis oli niin huikee, jonka näkee myös varmaan kuvista !


jännittää!


tunne puhtaan ohjelman jälkeen !


tunne kun olet voittanu SM-kultaa!
Tammikuussa olikin sitten taas karsintojen aika. Laitoin karsintalappuun junnueliten ja xtremen. Kuitenkin kun pääsin xtremeen yllätyin ihan totaalisesti! Taitoa tolla joukkueella oli jo niin paljon ja hyvä yhteishenki muodostu niin nopeasti. En ois mitään muuta halunnutkaan kun kuulua X-perheeseen!EMeihin alettiin valmistautua aika myöhään valkkujen MM-kisojen takia, että se huolestutti vähän kaikkia joukkuelaisia. Ite onnistuin rikkomaan selkäni jotenkin, silloin ei vielä tiedetty miten. Treenasin vaikka selkään sattu pirun paljon, koska halusin olla kisajoukkueessa, vähän nimittäin ärsytti se ettei SM:eissä päässyt kisaamaan. Lähempänä kisoja selvis, että mulla on välilevynpullistuma selässä, joka oli edennyt aika vakavaks, sen mun jatkuvan reenaamisen takia. Kisoissa sitten olin kokoajan tuskissa ja ohjelman jälkeen en pystynyt edes kunnolla kävelemään, sillä selkäkipu veti myös toiseen jalkaan..toisinsanoen linkkasin koko loppu päivän. 


Muistoja tolta reissulta jäi niin paljon, ja enemmän kuvia on täällä! Nyt kesäloman jälkeen jouduin kuitenkin tekemään tosi kipeän päätöksen..lopetin tän rakkaan harastuksen, joka oli oikeasti paremminkin elämäntapa. Nyt on vähän tyhjä olo, sillä ei oo mitään säännöllistä liikuntaa. Selkä ei nimittäin oikeen anna tehdä mitään ja kuntosali on oikeastaan ainut vaihtoehto..ja itsekuriahan mulla ei niin paljoa ole ! Nyt cheerleading jatkuu ainoastaan valmentamisen merkeissä. Tammikuussa aloitin apuvalmentajana Electricissä, mutta nyt mut korotettiin valmentamaan mikrojen joukkuetta Elvesiä. Kaikkia ihania kavereita lajin parista yritän nähdä mahdollisimman paljon ja SM-kisoihin asti oon sydämessä edelleen osa X-perhettä ja reenejä käyn kattomassa niin plajon kun vaan aikaa riittää! 

Kiitos vielä kaikille joiden kanssa sain elää hetken unelmaa!
xoxo oona

4 comments:

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.