11.8.12

my last holiDAYS !


Hellurei!

Tässä tämmönen pien kertaus muutamasta edellisestä päivästä! Keskiviikkona näin Mannaa tosi pitkästä aikaa, oli upeeta nähä meiän jenkkiläistä ;)Manna oli viettäny siis kesästään viis viikkoa tuolla Atlantin toisella puolella niin vaihettii kuulumisia. 


Syötiin Mannan kanssa vähäsen intialaista <3


Käytiin ostamassa mulle kans uus kalenteri ens lukuvuotta varten suomalaisesta, melkeen samanainen kuin viime vuonnakin! Löysin ginasta myös tollassen metallinhohtosen kynsilakan ja ostin sen hintaan 3,95 €. Kiksistä hain ittelleni Batisten kuiva-shampoota, nyt vähän eri tuoksusena kuin mitä yleensä käytän. Sattumalta löysin myös Ranskalaista manikyyriä varten tehdyn kynän, mutta testasin sitä, ja se ei edes päällyslakan kanssa kestä kahta päivää pitempään :( Harmi sinänsä !



Kaupungista sitten lähdinkin vielä kattomaan Iitaa ja Teaa :) Oli tosi kiva nähä iitaakin pitkästä aikaa! 


Torstaina käytiin minä, manna ja juda leffassa kattomassa What to expect when you´re expecting. Oli muuten oikeesti ihan kiva ja hauskakin! Söin tosi paljon torstaina ja sitte olinki siellä leffassa ihan täynnä :D Frozen Yogurt on muuten oikeesti tosi hyvää vaikka oon syönykkin sitä tosi pitkään jo !








Perjantai menikin tosi nopeesti; näin mannaa..taas ja tavattiin nopeesti myös valtteri ! Sieltä suuntasinkin kesän jälkeen ekoihin reeneihin, tosin vaan kattomaan kun tää selkä on ruvennu tosi tyhmäks :D Oli ihanaa nähä kaikkii kamuja sieltä ja nähä kuinka joukkue on kehittyny ihan vaan muutamissakin reeneissä tosi paljon !



Huomenna, tai no tänään on tarkotus käydä reeneissä tekemässä vähän lihaskuntoa ja sen jälkeen nähdä vähän tykkiläisiä :) Muistakaa kaverit, että nyt viikonloppuna on tehostettu valvonta nuorten alkoholin juomiseen joten käyttäytykää sitten sen mukaan ;) Sunnuntaiks koitan saada itteleni varattua kampaajalle ajan, sillä mun hiukset on viikossa alkanu muuttumaan oransseiks ja olis ihan huippua saada ne normaaleiks vielä ennen koulujen alkua :) ! Palailen varmaan maanantaina ekan koulupäivän kuulumisista. En jaksa enää oottaa lukiota! :)....vaikka olis se tietty ihanaa, että loma jatkuis loputtomiin!



Hyvää yötä kamut!

ps. mitä mieltä ootte ulkoasusta? oon ite tosi tyytyväinen, koska osasin pienentää tota banneria ;)

7 comments:

  1. Mikä se juttu oli et joudut lopettaa cheerin ja miks? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kerron siitä sitte enemmän myöhemmin :) !

      Delete
  2. Replies
    1. en oo enää missään, lopetin eilen :( mutta olin junnu elitessä ja vaihoin vuoden alussa xtremeen <3

      Delete
    2. mitää miks lopetit! :o hahah oisin kisannu sua vastaan, oon nimittäin ite csf blackeissa..:D

      Delete
    3. no teen cheer-aiheisen postauksen vielä jossa selitän tarkemmin mutta laajasti sanottuna kroppa ei vaa kestäny ! :( tsemppiä teille kisoihin, mutta lupaan saatte xtremestä kovan vastuksen ;) !

      Delete
    4. aaaa no voi harmi :s itekki varmaa lopetan tän kauden jälkee just tän takii ku ei polvet ja selkä enää kestä :D ja jep, nii me uskotaanki! ;)

      Delete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.