14.6.16

never too old for bubbles

obub (5 of 7)
obub (1 of 7)
obub (2 of 7)
obub (6 of 7)
obub (3 of 7)
obub (7 of 7)

photos: paula malka, edit: me

wearing:
sparkle and fade crop top
evfa attling necklace
object maxi skirt
vans sneakers

No eihän tässä näin pitänyt käydä. Puhuin pääsykokeisiin lukiessa kuinka motivaatiota bloggaamiseen on pitkästä aikaa oikein kunnolla, mutta aika ei vain riitä. Luulin tilanteen muuttuvan kesällä, mutta kuinkas kävikään. Yrittäjänä mulla ei ole säännöllisiä työaikoja ja ajattelin, että teen töitä just silloin kun haluan; keikkaa silloin tällöin, jos on tarvetta rahalle. Viime kesä oli mulla luonnollisestikin aika hiljainen, mutta syksyllä kysyntä lisääntyi ja nyt tänä kesänä se oikeasti räjähti. Hauskaa tietysti, ja koska tykkään tästä hommasta, otan myöskin paljon keikkaa vastaan. Mutta nyt huomasin, että olen koko kesän valvonut kahteen tai kolmeen editoiden kuvia ja herätys aamulla ennen ysiä kun homma jatkuu. Eikä asiaa auta se, että tää ipana päätti uudistaa nettisivunsakin tässä kaiken lomassa ;D

Edittijonossa on tsiljoonan asiakkaan kuvat, ja oman vanhan koneeni suorituskyky ei oikein kestä sellasta. Toisaalta tää olikin aika odotettavissa. Sempä takia viime viikolla tilaukseen lähti uusi kustomoitu kone (ja puhutaan sitten oikeesti siitä kolmen tonnin hintaluokasta, kun suorituskykyä on pakko olla). Onhan se tuskallista laittaa niin paljon rahaa tekniikkaan, mutta myönnän että odotan sen saapumista kuin kuuta nousevaa. Editointi nopeutuu ja sitä kautta mulle jää myös enemmän vapaa-aikaa! Ennen sitä on kuitenkin pakko tienata ne rahat. Tein nyt kuitenkin radikaalin vedon ja vedin kalenterista viikon pari yli kesäkuun lopusta, ihan vaan lomailua varten!  

Kiva kesähän tää on tähän saakka ollut, mutta ehkä olisin toivonut enemmän aikaa ystävien kanssa. Nyt ei ollut tarkoitus valittaa mistään enkä ole pahalla mielellä, mutta halusin vain jakaa näitä juttuja teille! Nyt meen hymyillen jatkamaan viime lauantain hääkuvien editointia! Ps. saippuakuplat on parhaita ja puhaltelen niitä varmasti vielä mummonakin!

3 comments:

 1. Kyllä sitä saa kirjoitella myös tällaisista fiiliksistä, sillä yleensä oot niin positiivinen :) enkä kyllä nähnyt tätä postausta mitenkään valittamisena. Toivottavasti ehdit rentoutua myös!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla Eeva! Kiitos <3 Kyllä tää tästä!

   Delete
 2. Kyllä sitä saa kirjoitella myös tällaisista fiiliksistä, sillä yleensä oot niin positiivinen :) enkä kyllä nähnyt tätä postausta mitenkään valittamisena. Toivottavasti ehdit rentoutua myös!

  ReplyDelete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.