27.5.16

VÄRIÄ ELÄMÄÄN!

instru (5 of 6)
instru (6 of 6)
instru (3 of 6)
instru (4 of 6)
instru (1 of 6)
instru (2 of 6)
leimalliset kuvat Julian Schröpel, Sanni Riihimäki ja Ville Malja

yhteistyössä Indiedaysin ja Instrumentariumin kanssa


Blogger's Inspiration Daystä on kulunut jo aikaa, mutta vielä on aika palata niihin iloisiin tunnelmiin. Olin siis töissä siellä koko päivän, enkä oikein kerennyt kiertelemään pisteillä. Instrumentariumin pisteellä kävin kuitenkin pikaisesti pyörähtämässä ja katsastamassa kevään aurinkolasitrendit. Solaris on maailman johtava aurinkolasien erikoisliike, joka palvelee trenditietoista väkeä ympäri maailman. Suomessa Solaris toimii Instrumentariumin yhteydessä, ja heidän valikoimistaan laseja löytyy vanhoista klassikoista tämän hetken uutuuksiin, esim juuri pisteellä esillä oleviin Fuzion Step into the world-malliston kehyksiin. Kyseisen malliston pokat luotiin inspiroituneena maailman katutaiteesta ja esim. Rio De Janeiron portaista. Huikeita värejä ja kuoseja, joista mäkin jopa innostuin (vaikka aika minimalistiksi itseni koenkin!).

Olen itse henkilökohtaisesti aika hillittyjen lasien ystävä (niin aurinkolaseissa kuin normi rilleissäkin), sillä mun on ollut vaikea tottua käyttämään laseja. Näköni oli ennen todella hyvä, ja sitten ihan yhtäkkiä, olikin lasien oston aika. Edelleen koitan sinnitellä ilman, sillä olo tuntuu hassulta lasit päässä. Totuttelen kuitenkin ja siksi päässäni on lasit, jotka ovat väriltään ja muodoltaan aika tavalliset, eivätkä siis korosta laseja. Voisin kuitenkin hyvin ajatella käyttäväni räväkämpiäkin laseja (esim eka kuva!) jo parin vuoden päästä, kun silmälasit eivät olekaan enää mikään uusi ja erikoinen juttu. Muodista kiinnostuneena tietysti myös kevään ja kesän aurinkolasitrendit kiinnostavat, ja olisikin hauskaa, että arskoja olisi moneen eri tyyppiseen asuun. Mulle ainakin kelpaisi mielellään vaikka yhdet todella naiselliset, yhdet peilipintaiset ja vaikka yhdet kunnon vintage aurinkolasit. Tänä kesänä pinnalla onkin mm. isot, pyöreät, peilipintaiset ja värikkäät lasit. Ehkäpä suuntaankin pian Instruun etsimään niitä peilipintaisia, jotka mun kokoelmasta vielä puuttuvatkin!

Meidän kaikkien iloksi Instru tarjoaakin 25% nyt alennuksen kaikista silmä- ja aurinkolaseista , kunhan oston yhteydessä muistaa mainita FUZION. 
No comments:

Post a Comment

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.