20.5.16

LOMALLA

obb (1 of 10)
obb (2 of 10)
obb (4 of 10)
obb (3 of 10)
obb (9 of 10)
obb (8 of 10)
obb (5 of 10)
obb (6 of 10)
obb (10 of 10)

wearing:

your face dress
ugg australia sneakers
parrot zik 2.0 headphones
evfa attling necklace
qiva jewellery ring
ted baker wallet


LOMALOMALOMA!! Ihanaa, pääsykoe on vihdoin ohi ja mä oon lomalla. Tosin oon ollut 2 viikkoa ennen pääsykoetta kampylobakteerin kourissa ja siitä parannuttuani sain kolme päivää ennen pääsykoetta 40 asteen kuumeen ja järkyttävän nuhan. Kokeen teinkin sitten kipeenä ja viime hetken kertaukset tein itkien. Pääsykokeen aikana stressi oli korkeimmillaan ja vastustuskyky matalimmillaan, joten kotimatkalla huuleen ilmestyi vielä kaksi herpestä. Vietin siis ensimmäisen lomapäiväni nukkuessa ja nytkin oon vielä aika poikki. Halusin kuitenkin tulla itsestäni tänne ilmoittamaan, joten kaivoin koneen kätköistä julkaisemattomat Oloblogit-lehteä varten tammikuussa kuvatut asukuvat. Nyt painun hetkeksi vielä päikkäreille ja sitten täytyykin lähteä kesän ekalle kuvauskeikalle! Tästä tulee ihana kesä <3

10 comments:

 1. Heippa! Ihania kuvia ensinäkin <3 Kyselisin, miten saat kuvista tämän kokoisia blogiin? Miten saat muutettua kuvat noin pitkiksi ja korkeiksi? Vai johtuuko se tietyistä kameran asetuksista? Olisin tosi iloinen jos osaat kertoa? Onko Flickrillä sen kanssa jotain tekemistä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! Kiitos <3 Exporttaan kaikki kuvat editin jälkeen niin että kuvan short edge on 800px, jolloin vaakakuvat tulee noin 1200px ja pystyt tasan 800px leveinä. Flickrissä kopioin pystykuvat original kokoisina ja vaakakuvat taas medium (leveys 800px) kokoisina, jolloin kaikki kuvat ovat blogissa sitten saman levyisiä :)

   Delete
 2. unohit wearing suffelipuhveli <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. XD emmä parin ekan kuvan jälkeen enää sitä wearannu ku se oli mun onnellisessa masussa piilossa!

   Delete
 3. Ihanan oloinen blogi sulla, semmonen pirteä :'-) Jäin seurailemaan 8>

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Eeva! <3 Tervetuloa mukaan ;D

   Delete
 4. jeeee ihanaa, meil tulee huippu kesä! <3

  ReplyDelete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.