16.10.15

JOS JAKSAT NIIN..

... äänestä mua Indiedaysin Blog Awardseissa! Jos et jaksa, niin ei mun maailma siihen kaadu. Hirveen paljon muutenkin kaikkea tapahtuu mun elämässä tällä hetkellä (joista myöhemmin lisää!!), niin ei yhden äänen puuttuminen edes taida muuttaa mitään! Mut toisaalta, ykskin ääni tekis mut kovin iloseks :)

Äänestää voit osoitteessa http://www.lifie.fi/indiedays-blog-awards, jossa on myös nähtävillä kaikki mun kilpasiskot ja -veljet! Monen monta ihanaa ja upeaa blogia, joille voisin oman ääneni antaa!

15.10.15

WORTH FREEZING

_DSF1052_webwearing:
liu jo blazer
mexx skirt
tiger of sweden dress
loft pants
andiamo pumps

Taas jatketaan vähän paremmilla kuvilla. Kävin leikkimässä taas mallia, tällä kertaa mahtavan Mikko Kauppisen kameran edessä. Oltiin valittu kuvauspäiväksi vahingossa syksyn eka pakkasaamu ja tietysti tarkoitus oli hippaloida kameran edessä 2h mekossa tai muussa yhtä viileässä asustuksessa. Ekat 20min kuvauksista yhen asteen lämpötilassa oli pahimmat, sen jälkeen kroppa olikin jo ihan turta kylmälle ja oli helpompi olla. Kotiin päästyäni edes kuuma suihku ei auttanut, vaan olin aivan syväjäässä koko päivän. Hauskaa oli kyllä ja on mukava päästä uusien kuvaajien kanssa tekemisiin, siinä mallin roolissakin oppii paljon uutta ja saa ihan uusia omiakin ideoita. 


_DSF5165_web
_DSF4608_web
_DSF4869_web
_DSF0990_web


14.10.15

NYCISTÄ VARASTETTU RESEPTI

kale (1 of 5)
kale (2 of 5)
kale (3 of 5)
kale (4 of 5)
kale (5 of 5)


Maistoin tätä ensimmäisen kerran Nycissä jossain "terveellistä pikaruokaa" tyyppisessä lounaspaikassa, jossa ruoka kasattiin subwayn tapaan nenän edessä. En nyt oikein mitään hyvää nimeä tälle osaa sanoa, mutta kyseessä on lehtikaali-kvinoa-karpalo-cashewpähkinä-chevre salaattimössö lihan kanssa. Ah tää on kyllä yks lemppariruokia!

Tarvitset:

-Lehtikaalia
-Kvinoaa
-Kuivattuja ananasmehulla makeutettuja karpaloita
-Suolattuja cashewpähkinöitä
-Vuohenjuustotahnaa purkissa
-Lihaa (sisäfilepihvi toimii parhaiten, mutta itsetehty simppeli jauhenlihapihvi menee myös)


Lehtikaali paistumaan pannulle. Joukkoon kannattaa laittaa vähän vettä kiehumaan, niin lehtikaali pehmenee nopeammin. Samaan aikaan keitä 2 annosta kvinoaa pussin ohjeen mukaan. Kun kvinoa on imenyt kaiken keittovetensä, kaada kvinoat pannulle lehtikaalin joukkoon. Lisää myös pähkinät ja karpalot. Tässä vaiheessa voit myös maustaa ruokaa suolalla ja pippurilla maun mukaan. Ohuiden sisäfilepihvien paistamisessahan ei mene kovin kauaa, joten voit laittaa ne paistumaan samalla kun lisäät vuohenjuustotahnaa sulamaan lämpimän salaatin joukkoon. Jos kuitenkin teet jauhelihapihvit, ne kannattaa laittaa paistumaan jo melkein samaan aikaan lehtikaalien kanssa (erilliselle pannulle tietysti!) Kun vuohenjuusto on vähän pehmennyt, sekoittele salaattia, jotta ainekset sekoittuvat tasaisesti. Kokoa annos ja nauti! 

8.10.15

BASICS

ssw (2 of 5)
ssw (6 of 1)
idssw (1 of 5)
ssw (4 of 5)
ssw (5 of 5)

wearing:
tiger of sweden coat
boss orange scarf
burton beanie
pull&bear tunic
under armor jogging pants
adidas stan smith sneakers

Tämmöset asukuvat oli jääny koneelle parin viikon takaa. Tällainen asu on mulle todella yleinen näin syksyisin. Vietän päivät kirjastossa niin asun mukavuus on todella tärkeetä jonka takia juoksuhousut + tarpeeksi peittävä tunika on ehkä paras kombo ikinä. Nyt on myös säät alkaneet kylmenemään ja nahkatakki vaihtunut lämpöisempään. Olin ollut juuri ennen näiden kuvien ottoa kipeänä, joten huivi ja pipo oli ihan must, vaikka kyseisenä päivänä lämpö taisikin jopa kiivetä 15 asteeseen ;D Sain kyllä suht paljon kummaksuvia katseita Seurasaaressa. Pari tyttöä tuli vastaan minihameet ja topit päällä ja mä hytisin kylmästä.. 

ps. mun stänikät ei voi enää kovin hyvin :( 

1.10.15

NIZZA part 2

idnizza (57 of 40)
nizza (56 of 40)
nizza (55 of 40)
nizza (52 of 40)
nizza (48 of 40)
nizza (46 of 40)
nizza (45 of 40)
nizza (41 of 40)
nizza (40 of 40)
nizza (39 of 40)
nizza (36 of 40)
nizza (33 of 40)
nizza (31 of 40)
nizza (30 of 40)
nizza (29 of 40)
nizza (22 of 40)
nizza (21 of 40)
nizza (19 of 40)
nizza (18 of 40)
nizza (14 of 17)
nizza (13 of 17)
nizza (10 of 17)

Ja tässä vielä toinen setti Nizzan kuvia! Onhan se arkkitehtuuri tuolla aivan älyttömän upeaa ja turkoosi merikin on aika ihana bonus. Ruoka on taivaallista, mutta miinuksena kävelykadun läheisyyden järkyttävät hinnat. 0,33l cocis makso yhdessä kahvilassa jopa 5.80€ ... ja me täällä Suomessa valitetaan korkeista hinnoista ;D Löydettiin pari todella hyvää ja halpaa paikkaa ja kävästiinkin niissä pariin otteeseen syömässä! Löysin mm. tän astisen elämäni parhaimman Margharita-pizzan tuon shakki-torin kupeelta! Nam.
Layout by Julia E.