30.9.15

ASTETTA ERIKOISEMPAA...

autiotaloflickr (1 of 1)
autiotaloflickr (3 of 1)
autiotaloflickr (4 of 1)
autiotaloflickr (2 of 1)

Ensimmäinen kuva Ruslan Vassiljevin käsialaa, viimeiset kolme Pauli Purtilon ottamia. 

Naurattaa vieläkin kun mietin tota ilta... ;D

Kaikkihan lähti liikkeelle siitä että Pauli Purtilo laittoi mulle perjantai-iltana viestiä facebookissa että mitä teen samana iltana. Pauli sanoi, että hän ja kaverinsa Ruslan olivat miettineet pientä kuvaus-sessiota Lohjalle johonkin autiotaloon, mutta malli puuttui. Pauli tais jopa aloittaa viestin sillä että "oot vissiin tehnyt mallinhommia joskus?" Nope, en ollut. 

Itehän en ollut kumpaakaan ikinä ennen tavannut, ja ysin aikaan kahden noin 30-v miehen kyyti Lohjalle johonkin autiotaloon kuullosti ihan snadisti joltain trillerin alkuasetelmalta. Heidän ja ehkä munkin onneks olin bongaillut heidän kuviaan ja kommenttejaan ennenkin parissa valokuvaajien fb-ryhmässä, eikä mua itteäni pelottanut ollenkaan lähteä mukaan. Iskä ja äiti oli kyllä aika paniikissa: puhelin piti ladata täyteen ja auton rekkarit, miesten nimet yms piti ilmoittaa äidille etukäteen. Poikaystäväkin sanoi että "älä oo sit niin sinisilmänen". Mulle toi oli todella mahtava mahdollisuus oppia mua paremmilta, joten seurailin kyllä todella tarkasti kun paikanpäällä sitten laitettiin valoja kuntoon. Ja eikös verkoistoituminen muutenkin oo ihan suositeltavaa? Ruslan on kyllä ihan älyttömän taitava valojen kanssa ja arvostus muutenkin koko jätkää kohtaan on ihan huipussaan. 

Kun päästiin autiotalon pihapiiriin nii kierreltiin heinäpeltoja etsien sopivaa kuvausspottia. Löydettiin kiva ikkuna ja pari hassua huonetta. Muutamia ongelmia (ylimääräisiä ikkunanpokia ja liian matalalla olevaa maata) lukuunottamatta kaikki sujui hyvin. Talo oli toiminut lampaiden sateensuojana viimeiset vuotensa, joten talossa ei ollut jäljellä muuta kuin hella, romahtanut katto ja lattia täynnä lampaansontaa. Mullahan ei ollut asuun sopivia kenkiä joten hipsin kaiken sen kakan päällä sitten villasukkasillani (jotka btw jostain syystä jätin sinne...) Ilta oli yllättävän lämmin ja vasta ihan viimeisten kuvien aikana alkoi kroppa tärisemään aika hallitsemattomasti. Muutenkin koko juttu alkoi naurattamaan ja eikä Pauli lopulta enää edes saanut mua vihaisen näköseks kun kokoajan suupielet käänty ylöspäin ;D Kotiin pääsin kolmen tienoilla ihan kikseissä kaikesta tapahtuneesta. Sairaan siisti kokemus, josta opin myös paljon lisää. Valaistuksesta innostuneena kävinkin tänään Verkkokauppa.com:issa ostamassa uuden salaman kameraan!

26.9.15

NIZZA part 1

nizza (1 of 17)
nizza (2 of 17)
nizza (3 of 17)
nizza (4 of 17)
nizza (6 of 17)
nizza (8 of 17)
nizza (11 of 17)
nizza (20 of 40)
idnizza (23 of 40)
nizza (24 of 40)
nizza (26 of 40)
nizza (27 of 40)
nizza (34 of 40)
nizza (35 of 40)
nizza (49 of 40)
nizza (50 of 40)
nizza (51 of 40)
nizza (54 of 40)
nizza (53 of 40)
nizza (37 of 40)
nizza (38 of 40)

Eka satsi Nizzan kuvia! Mulla oli mukana reissulla vanha kamera ja oli kyllä hassua käyttää kun napit oli taas ihan eri paikassa kuin toisessa kamerassa! Muutenkin melkein itkin kotona kun katoin kuvat ekan kerran läpi.. tuntuu, ettei nää kuvat vaan ole enää sellaisia jotka miellyttäis omaa silmää. Mutta toisaalta, tää blogihan on mulle myöskin muistoks ja on ihana lukee aina välillä menneitä tapahtumia vanhoista postauksista! Ja siihenhän nää kuvat toimii loistavasti <3 Reissu oli ihana, ja säät suosivat meitä. Vettäkin alkoi sataa vasta just kun oltiin lähdössä lentokentälle, vaikka edellisenä päivänä kävikin taivas vähän pilvessä. Matkaseura oli parasta ja Nizzakin oli ihan kiva paikka! Ens kerralla suunnataankin sitten vaikka Monacoon. 

12.9.15

ASUKUVAA PITKÄSTÄ AIKAA

ate (3 of 7)
ate (7 of 7)
ate (4 of 7)
ate (1 of 7)
ate (6 of 7)
ate (2 of 7)
ate (5 of 7)

wearing:
cubus dress
oasap marble blouse
diesel leather jacket
dkny bag
pilgrim bracelet
leather boots from Nice (new in!)

Tuntuupa hassulta postata taas! Täytyy kyllä myöntää, että oon hurahtanut tohon valokuvaamiseen niin kovasti, että on jopa vähän vaikeeta astua itse kameran eteen. Tää asu oli päällä noin viikko sitten kun oli lämpimät kelit vielä. Löysät mekot on vaan niin ihania päällä, mutta marmoripaita suojaa tän mekon kanssa vähän taktisia paikkoja kun mekko on suht läpinäkyvä ;D Nilkkureita oon pohtinut jo monta vuotta ja Nizzassa viimeisenä päivänä yllättänyt tilille kilahtanut palkka finally made me do it!! Oon ollut viikon kipeenä ja on harmittanut hirveesti kun viimeiset ihanan aurinkoiset päivät on menneet ohi. Toisaalta leffamaratonit sängyssä on välillä ihan kivoja :) 

Photography by Laura Puhakka. 
Layout by Julia E.