31.8.15

VIRALLISESTI SYKSY

suvibb (1 of 1)
suvifb (3 of 4)
suvifb (1 of 4)
suvifb (4 of 4)

Kuvasaldoa perjantain setistä! Mallina Suvi Vuori, assarina Henry Kwong ja meikki ja hiukset Maria Lepistön käsialaa. Oi että tää kuvaaminen on ihanaa. Mulla oli niin hauskaa perjantaina ja tuntui siltä, että voisin tehdä tota aina. Tiedän kuitenkin että valokuvaamisella on vaikea itseään elättää, joten päätinkin tässä nyt vihdoin alkaa lukemaan lääkiksen pääsykokeisiin. Tai no, tänään tein lukusuunnitelman ja luin Valmennuskeskuksen starttipaketin läpi. Huomenna sitten aukeaa se fyssa ykkösen kirja. Kirjoja on 18 ja viikkoja 16. Tarkoituksena siis, että ens vuoden alkuun mennessä mulla on hyvät pohjatiedot kaikista ja tammikuussa se pänttääminen sitten alkaa! Nyt alkuun siis isompia kokonaisuuksia ja laskurutiinia :) 

Nyt se syksy siis on virallisesti alkanut;  ainakin mulle, sekä monille kavereille jotka yliopistoissa aloittivat tänään! Tästä tulee kyllä  niin kovin erilainen syksy, mutta ehkä se on juuri sitä mitä tarviin! 

19.8.15

PARIPOTRETTEJA

RONJAKONSTA (1 of 41)
idRONJAKONSTA (10 of 41)
RONJAKONSTA (12 of 41)
RONJAKONSTA (14 of 41)
RONJAKONSTA (17 of 41)
RONJAKONSTA (25 of 41)
RONJAKONSTA (29 of 41)
RONJAKONSTA (31 of 41)
RONJAKONSTA (33 of 41)
RONJAKONSTA (39 of 41)

Oon kokonaan unohtanut hehkuttaa teille uutta kameraani!! Oon jo 6 vuotta kuvannut Canon EOS 600D:llä ja nyt vähän aikaa sitten alkoi tulemaan sellanen fiilis ettei sen ominaisuudet enää riitä mulle. Tykkään kuvata vielä hämärässäkin, joten siirtyminen täyskennoiseen tuli ensimmäisenä mieleen. Hommasinkin nyt Canon EOS 6D:n sen todella monipuolisten ominaisuuksien vuoksi. 5d mk iii oli kuitenkin aivan liian kallis mulle, joten koin, että 6d riittää mulle aivan varmasti taas seuraavat 6 vuotta ;D Katotaan sitten millaset innostukset kuvaamiseen riittää. Ylläolevat kuvat ihanista Ronjasta ja Konstasta on otettu tällä uudella kameralla ja oikein suuri riemu ottaa kuvia vielä auringonlaskun jälkeenkin, kun herkkyyksien nostaminen ei aiheuttanut kuviin mitää kohinaa. Leikin myös vähän kuvien käsittelyllä ja mun mielestä grainin nostaminen noihin "matta" kuviin sopii todella hyvin :) Mitä mieltä ootte kuvista?

Pari lempparikuvaa jäi photoshootista nyt julkaisematta, sillä ne olivat pystykuvia ja unohdin pienentää ne flickriä varten, hups! 

Muistuttaisin vielä, että mun valokuvausyrityksen nettisivut löytyy www.oonalinna.com sivulta ja yrityksen fb-sivu löytyy taas täältä. Käykääs tykkäämässä! Ja tosiaan jos tarvetta kuville on, niin yhteyttä voi ottaa joko nettisivujen kautta tai ihan vaikka Fb:ssäkin!  


2.8.15

KIMMO

kimmo (9 of 15)
kimmo (5 of 15)
kimmo (6 of 15)
kimmo (10 of 15)
kimmo (14 of 15)
kimmo (8 of 15)
kimmo (7 of 15)
kimmo (4 of 15)
kimmo (12 of 15)
kimmo (2 of 15)
kimmo (3 of 15)
kimmo (11 of 15)
kimmo (13 of 15)
kimmo (15 of 15)

Edellisen postauksen mökkireissulta jatkoinkin seiskalta aamulla kohti Lahtea, mistä poikaystäväni ja hänen perheensä ottivat mut kyytiin. Rallikiian nokka kohti Kuopiota ja Kimmo Timosen Stanley Cup juhlia. Mulla oli aivan sairaan hauska reissu kun tuijoteltiin täpötäyden Kuopion torin keskeltä lavaa johon Kimmo sitten myöhemmin illalla nousi. Ennen sitä nähtiin muutamia esiintyjiä joista Teflarit saivat yleisön edes hetkeksi innostumaan ;D Juhlan jälkeen jonotettiin vielä pari tuntia Club Passioniin jotta päästiin kattomaan itse pokaalia vähän lähempää. Siellä nuoriso olikin jo vähän enemmän innoissaan ja meteli ja tungos pimeässä yökerhossa oli aika melkoinen. Suunnattiin pokaalin tsekkaamisen jälkeen vielä yöpizzojen kautta takaisin hotellille josta seuraavana aamuna lähdettiinkin takaisin kotiin päin! Iso kiitos vielä ihanalle poikaystävälle ja hänen perheelleensä hauskasta roadtripistä! <3
Layout by Julia E.