13.5.15

the skirt.

bso9
bso1
bso8
bso6
bso2
bso4
bso3
idbso7
bso5

wearing:
second hand suede skirt (new in!)
topshop croptop
indiska cardigan
miadidas stan smith sneakers
adidas bag
handmade bracelet
old silver earrings

Kotona ollaan ja ensimmäistä New Yorkin outfittiä peliin. Hameen löysin kiireessä ja sattumalta kirpparilta Suomesta ja rakastuin siihen heti. En edes kerennyt sovittamaan hametta ennen kirpparin sulkemisaikaa ja kotona yllätyin positiivisesti kun se mahtui täydellisesti. Etuosan nyöritys on musta erittäin upea yksityiskohta yhdistettynä hameen kauniiseen "ylärimaan". Musta on myös ihanaa, että tuo valkoinen indiskan villatakki pitenee eteenpäin ja yhdistää hyvin pitkän hameen kropattuun toppiin! :)

+++ Nykissä oli 28 astetta lämmintä, ihana ihana ihana reissu!

8.5.15

KESÄRESEPTEJÄ

aj3
aj2
idaj1

Muutama kesäinen resepti tähän väliin! Tää on nyt ehkä vähän noloa, mutta avokado-jogurttikastike siintää ainoastaan vain vähän tämän vikan kuvan taustalla kun unohdin kuvata sen. Toisaalta, se nyt vain on vihreää mömmöä, että eihän siinä kovin paljoa nähtävää olekaan. 

Anyways, tässä ohjeita:

Avokado-jogurtti kastike (sopii erityisen hyvin lohen kanssa, salaatteihin joissa on parmesaania mukana, freesimmäksi vaihtoehdoksi quacamolelle tortilloihin, ruisleivän päälle yms.)
1 kypsä avokado, iso kukkurallinen ruokalusikallinen turkkilaista jogurttia (light-versio parempi), 0.5 dl sitruunan mehua TAI vaihtoehtoisesti appelsiinimehua, loraus hunajaa, reippaasti suolaa sekä pippuria myllystä. // kaikki soseeksi sauvasekottimella, ei sen kummempaa

Vesimeloni-mansikka juoma (koostumukseltaan jotain smoothien ja mehun väliltä.. ruokajuomaksi, aamiaiseksi, välipalaksi yms tai vaikka blandikseksi drinkkeihin)
neljäsosa vesimelonia, 8 isoa mansikkaa, puolikkaan sitruunan mehu // kaikki taas soseeksi yleiskoneella, easy. 

3.5.15

SWEATS ON

gh4
gh1
gh3
idgh2

wearing:
gilly hicks sweater
gilly hicks sweat pants
adidas stan smith sneakers
diesel leather jacket

Sweats on! koska seuraavat 6h pitää istua mukavasti lentokoneessa. Suuntana New York ja unelmien reissu. Lähdetään siis äidin kanssa mun ylppäri-lahja reissulle katsastamaan miten ihmeellinen kaupunki  on kyseessä. Rukoillaan, että pää kestää aikaeron ja että säät suosivat meitä. En ole jenkeissä käynyt aiemmin, joten tämä on todellakin se reissu mitä olen odottanut monta vuotta! Toivottavasti mukaan jenkeistä tarttuu ainakin uudet yhtä ihanat sweatsit kuin nämä pari vuotta sitten Cardiffista löydetyt! 
Layout by Julia E.