31.3.15

KERRAN VUODESSA KAMPAAJALLE

ib9
ib1
ib8
ib4
ib7
ib2
ib6
idib5

wearing:
diesel leather jacket
second hand shirt
crocker jeans
vagabond boots
dkny watch
acne scarf
nine west bag


Kävin ennen useammin kampaajalla, mutta nykyään käyntien väli vaihtelee puolesta vuodesta jopa yli vuoteen. Mun hiukset ovat luonnonkiharat ja hyvin karheat, ja vaikka kuinka monta kertaa harjaan ne yleensä sotkeutuvat sekunneissa toisiinsa uudelleen. Hiukseni ovat myös hyvin paksut (ja ennen pitkätkin) joten niiden kanssa väsäily on aika rankkaa omin avuin. En siis ikinä oikeastaan föönaa, suorista tai kiharra hiuksiani, ellei ole sitten jotain oikeasti isoa ja tärkeää tapahtumaa. Mun tunnuspiirteeksi onkin muodostunut sellainen vähän luonnonkihara, sotkuisen siisti lookki. Tykkään hiusteni väristä aika normaalina, jonka takia kampaajalla käydessäni pyydän vain vaaleita raitoja tuomaan vähän eloa muuten tylsiin hiuksiini.  Kampaajalta tullessa onkin aina jotenkin todella fressi fiilis, mikä saattaa kyllä johtua myös siitä että hiukseni ovat näin kerran vuodessa ihanan sileät ja siistit. 

Tänään kävin taas ihanan vakkarikampaajani luona ja latvoista lähti reippaasti yli 10cm, sillä halusin eroon kuivista ja kuolleista latvoistani. Raitoja laitettiin taas pää täyteen, ihan pienistä yllättävänkin leveisiin, jotta saatiin hiuksiin luonnollinen ulkonäkö. Oon todella tyytyväinen lopputulokseen, vaikka vähän kaipailenkin pitkiä hiuksiani. Onneksi mulla tuppaa hiukset kasvamaan aika nopeaan tahtiin ;D

20.3.15

OHI ON.

ohion

Täällä ollaan taas! Tekstiä kuvittamaan kesäinen kuva, koska mulla on nyt kesäloma. 
Ylppärit on mun osalta nyt ohi, ellei sitten mahdollisia syksyn uusintoja lasketa. Nyt olen koulusta muutamaa kurssia lukuunottamatta lomalla ja aikaa tälle blogillekkin on vihdoin. Onneksi, sillä mulla on ollut jo itseasiassa ikävä tänne. Mulla koulu ja yo-arvosanat on kuitenkin mennyt reippaasti blogin edelle, sillä arvosanat vaikuttavat mulla jonkin verran myös tulevaisuuteen. Oon tunnetusti myös sellainen täydellisyyden tavottelija, että ylppäreistä lähettiin hakemaan viiden laudaturin riviä. Viime keväänä sain kaksi, mutta tänä keväänä joudun jännittämään toden teolla. Pahasti näyttää siltä, että äidinkielestä tulee M tai E. Biologia ja matikkakin keikkuvat ihan siinä E:n ja L:n rajoilla. Nyt pitää pitää vain kädet ristissä ja toivoa. Parhaani tein, ja matikan ja bilsan jälkeen olikin hyvä fiilis. Tiedostin, että kyllä mä nyt jotakin osasin. 

Tän kevään ja kesän suunnitelmat ovat hyvin auki. SAT-kokeeseen olen ajatellut lukea ihan kunnolla ja ottaa siitä hyvät pisteet, mutta muuten varsinaisia pääsykokeita ei ole. Töitä toivoisin ja hakemuksia onkin tullut jo läheteltyä sen mitä ylppärikiireiltäni olen kerennyt. Syksyllä alkaa sitten kunnon lukemiset ensi kevään lääkiksen pääsykokeisiin, elämäni tärkeimpään välietappiin. 

Ensi viikolla onkin sitten luvassa jo kunnon postauksia, heti kun saan kameraan ikuistettua jotain julkaisukelpoista. Kiitos että olette jaksaneet mua täällä odotella! <3

ps. Indiedays järjestää Brand Model Managementin kanssa uudenlaisen mallihaun sosiaalisessa mediassa. Vielä kerkeät ilmoittautua mukaan, ohjeet siihen löytyvät täältä. Mut valittiin jatkoon, joten mua voit äänestää täällä.  Olisin jokaisesta äänestä kovin kiitollinen!
Layout by Julia E.