7.12.15

TUULINEN JOULUKUU

psolk (7 of 8)
psolk (1 of 8)
psolk (2 of 8)
psolk (6 of 8)
psolk (3 of 8)
psolk (5 of 8)
psolk (8 of 8)
psolk (4 of 8)

photos by liisa, edit by me

wearing:
day birger et mikkelsen sweater
marimekko skirt
boots from nice
mom's old bag
dkny watch
tiger of sweden coat
acne scarf

Tulipas tummanpuhuvat kuvat! Ihan kivaa ja erilaista fiilistelyä kylläkin! Synkkyyttä ja ankeutta, vähän niinkuin tämän vuoden joulukuussakin. Tuulta ja sadetta, pimeyttä ja tulvia, mutta jotenkin kuitenkin kaiken tän negatiivisuuden keskellä mulla on hirveän onnellinen olo. Toki stressiä pääsykokeista on jo, mutta kaikki muu mun elämässä on vaan nyt niin hyvin kun vaan ikinä vois. Mul on hyvä näin. Ei oo edes joululahjastressiä, koska oon kerrankin hoitanut kaiken etukäteen. Nyt voin vaan tehdä joulutorttuja ja tuoksutella piparitaikinan tuoksuja ja kuunnella joululauluja kynttilöiden palaessa kaikkialla talossa. Ei mulla oikein vielä joulufiilis ole, mutta ehkä se sieltä pakottamalla tulee :) 

6 comments:

 1. Toi kolmas kuva on täydellinen!!! Ihana sinä<3

  ReplyDelete
 2. Vitsi miten upea tuo viimeinen! Ja ihailen kyllä miten saitte otettua näin hyviä kuvia ihan pilkkopimeässä :D Mitkä pääsykokeet sulla on tulossa? :)

  http://rosalias-inspirations.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon Roosa! <3 Ja joo löydettiin Liisan kanssa onneks tollanen valoisa seinä.. Kyl me ennen sitä yritettiin kikkailla vähän salamalla ja softboxillakin, mut niistä kuvista tuli enemmän tai vähemmän kauheita niin jääköön ne mun omiin salaisiin kansioihin ;D Toukokuussa lääkiksen koe! :)

   Delete
  2. Haha onneksi onnistuitte kuitenkin lopulta! Ja heii niin on tulossa mullakin ;)

   Delete
  3. Eikää!! Haluutko lyöttäytyy yhteen jossain vaiheessa angstaamaan yhdessä kiirettä ja tietotulvaa ;D

   Delete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.