26.12.15

MEIDÄN JOULU

joulu (30 of 15) joulu (31 of 15) joulu (29 of 15) joulu (33 of 15) joulu (34 of 15) joulu (32 of 15) joulu (35 of 15) joulu (38 of 15) idjoulu (37 of 15) joulu (36 of 15) joulu (40 of 15) joulu (39 of 15) joulu (41 of 15) joulu (42 of 15) joulu (43 of 15)

wearing: 
new look ugly christmas sweater
evfa attling necklace
cristelle & co leather skirt

Voi miten ihana se joulu aina onkaan! Aina joulun jälkeen muistaa miksi siitä hössötetään jo seuraavan vuoden lokakuusta lähtien. Onhan joulu kuitenkin ilon, rauhan ja rakkaiden juhlimista. Vietettiin tämä joulu kolmistaan (tai no nelistään; Nelssonin eka joulu!) ihan kotosalla, sillä luultavasti ensi vuonna samaan aikaan asutaankin kaikki jo jossain aivan muualla. Pidettiin kohtalaisen hyvin perinteistä kiinni, ja esim joulumenu oli aivan sama kuin viime vuonna. Tosin tänä vuonna kinkku oli isompi, ja taas se loppui kesken. Meillä jouluruuat tehdään kaikki alusta alkaen itse mummun resepteillä ja mukaan ollaan keksitty sitten myös muita omia lemppariruokia. Mä oon suuri laatikkofani, joskin se voi johtua siitä, ettei laatikoita saa kuin kerran vuodessa. Jos niitä syötäisiin joka kuukausi niin vois olla että alkais tulemaan porkkanat ulos korvista. Nyt tänä vuonna kuitenkin porkkanalaatikkokin loppui jostain syystä kesken ja nyt Tapaninpäivänä päätettiinkin tehdä vielä yksi laatikko ;D Se kuitenkin syödään vasta huomenna, sillä lähden ihan piakkoin Juliuksen luokse syömään jouluateriaa! 

Jouluaattona heräsin riisipuuron tuoksuun (just kidding.. Nelssonin haukuntaan). Syötiin aamiainen ja avasin mun ihanan joulukalenterin (3. kuva) viimeisen luukun. Sitten katsottiinkin jo lumiukkoa. Päivä meni nopeasti ohi ruokia laitellessa ja pimeän tultua syötiin hyvin. Katsottiin hömppäjoululeffa, syötiin jälkkäriä ja avattiin lahjat. Lahjat olivatkin varsin ihania! Niistä varmasti jossain muodossa myöhemmin lisää! 

No comments:

Post a Comment

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.