3.12.15

LISTAA JOULUPUKILLE

xmasMulta on jo monta kertaa kysytty mitä toivoisin joululahjaksi, mutta joka kerta vastaus on ollut etten oikein tiedä. Mulla on jo oikeastaan kaikkea mitä tarvitsen, tai sitten jos jotain todella toivoisin, on hankinnat niin kalliita (esim tamron 15-30mm f2.8 di vc usd noin 1000€) etten edes kehtaa pyytää ;D Siispä säästän itse! Mutta pitkän pohdinnan ja mietinnän jälkeen kasasin muutamia juttuja joita oikeasti tarvitsisin. Hintahaarukkaakin on tässä aika hyvin ;D Ihan vaan ettei joulupukki mene vararikkoon!


1. Parrot Zik 2.0 vastamelukuulokkeet valkoisena
Nää on ihan suosikit ja ehkä arvelenkin jo tällaisten paljastumista paketista. Tarvetta ei varsinaisesti ole, sillä onhan mulla iphonen omat kuulokkeet, mutta vastamelukuulokkeissa on se etu, että se poistaa aktiivisesti hälyä ympäriltä ja esim puheensorina tai bussin hurina katoaa kokonaan jolloin musiikkia voi kuunnella hiljaisemmalla -> kuulo säästyy! Googlailin paljon näitä vastamelukuulokkeita, sillä piti löytää äitille sopivat joululahjaks. Vertailin ja vertailin ja päädyin näihin samoihin kuulokkeisiin äidin kohdalla ja ennenaikaisen joululahjan avaamisen jälkeen testasin näitä vielä äitiltä. Ihan sairaan hyvät kuulokkeet! Värejäkin löytyy monia ;D

2. Oversized harmaa neule (ei poolokaulusta!)
Mielellään vielä materiaalina esim yli 80% puuvillaa tai muuta laadukasta materiaalia, jottei neule ole kahden pesun jälkeen ihan käyttökelvoton. Huomaan löytäväni melkein joka päivä päältäni juoksuhousut ja pitkän ison neuleen, joten aina yksi lisää kokoelmaan ei haittais!

3. Puhtaan valkoinen paksu huivi
Materiaali tässäkin aika tärkeä, ettei nyppyynny :)

4. Mustat suorat pyjamanhousut tai oleskeluhousut 
Esim nämä kyseiset Calvin Kleinilta on aika lailla juuri sitä mikä oli käynyt mielessä. Hengailen kotona mielellään yöpuvunhousuissa, oleskeluhousuissa tai verkkareissa, joten luonnollisesti käyttöä löytyisi.

5. Lahjakortti jonnekkin josta saa farkkuja!! Mulla on yhdet siniset ja yhdet mustat farkut, mutta sinisissä on ihan kohta jo eka reikä haaravälissä, joten tarvetta olisi..

6. Timberlandin kunnon talvikengät mutta massasta poiketen mielellään väriltään valkoisena ;D Lupaan pitää ne valkoisina!

7. Adelen 25 -levy!!

8. Stabilon ohuet perustussit ens kevään opiskelukoitoksiin.

9. Sähköhammasharjaan harjateriä, ne on aina loppu!

4 comments:

 1. Timberlandin talvikengät on ihan parhaita!♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mul ei oo ikinä ollut niin en osaa sanoa, mutta näyttää kyllä ihanilta ja tuntuu kaupan hyllyssä aika tukevilta! ;D

   Delete
 2. Nuo vastamelukuulokkeet kuulostaa mielenkiintoiselta, nyt tuli kyllä himo itsellekin tuollaisiin :D Ihania toiveita, kotiuttaisin kyllä minäkin kaikki nuo mielelläni!
  Ihanaa joulunodotusta :)

  http://minttusblog.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo kannattaa ihmeessä perehtyä paremmin niihin! Tosi loistava oivallus joltakin kehittää tommoset ;D Ihanaa joulunodotusta sullekkin Minna <3 Käyn kurkkaamassa sunkin blogin!

   Delete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.